Printable View
Alıntı: Originally Posted by blue70 İsvicrede dolar ve euro mevduat faizi nedir net? Dolar için 0.1 Euro için faiz yok
Alıntı: Originally Posted by aydinc Dolar için 0.1 Euro için faiz yok MB faizi eksi 0.75% .sonucta eksi bile olabilir. Orada mevduat yapmak cazip degil galiba.
TL bir iluzyondur.. Barbun ve paranin adresini de soylemistim. Syg,
Dudu isvicreyemi yerlessek.kayak filan yapariz.alplere gideriz.sepette tavuk yeriz.[emoji39]
Alıntı: Originally Posted by Dudu TL bir iluzyondur.. Barbun ve paranin adresini de soylemistim. Syg, Favori hissenden ne haber peki endeks 100k 146 idi Şimdi 121 k 123 de . Birde 100k düşse borsa ne olur ki acaba favori hissene :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by blue70 MB faizi eksi 0.75% .sonucta eksi bile olabilir. Orada mevduat yapmak cazip degil galiba. credit suisse şubesinde görmüştüm dolar 0,1 ve euro için - vardı
Alıntı: Originally Posted by aydinc credit suisse şubesinde görmüştüm dolar 0,1 ve euro için - vardı Orada bulundunuzmu?hesap acabiliyormuyuz.min tutar nedir.,01% vergi hesap isletim kesilir.eksi olur.
Alıntı: Originally Posted by blue70 Orada bulundunuzmu?hesap acabiliyormuyuz.min tutar nedir.,01% vergi hesap isletim kesilir.eksi olur. evet orada bulundum da bankacılık amaçlı değildi :) en iyisi burgan bank'a yatırın %2,35 dolar faizini alın yiyin. neden İsviçre ?