Originally Posted by blue70 İsvicrede dolar ve euro mevduat faizi nedir net? Dolar için 0.1 Euro için faiz yok
Originally Posted by aydinc Dolar için 0.1 Euro için faiz yok MB faizi eksi 0.75% .sonucta eksi bile olabilir. Orada mevduat yapmak cazip degil galiba.
Originally Posted by blue70 MB faizi eksi 0.75% .sonucta eksi bile olabilir. Orada mevduat yapmak cazip degil galiba. credit suisse şubesinde görmüştüm dolar 0,1 ve euro için - vardı
Originally Posted by aydinc credit suisse şubesinde görmüştüm dolar 0,1 ve euro için - vardı Orada bulundunuzmu?hesap acabiliyormuyuz.min tutar nedir.,01% vergi hesap isletim kesilir.eksi olur.
Originally Posted by blue70 Orada bulundunuzmu?hesap acabiliyormuyuz.min tutar nedir.,01% vergi hesap isletim kesilir.eksi olur. evet orada bulundum da bankacılık amaçlı değildi en iyisi burgan bank'a yatırın %2,35 dolar faizini alın yiyin. neden İsviçre ?
Originally Posted by aydinc evet orada bulundum da bankacılık amaçlı değildi en iyisi burgan bank'a yatırın %2,35 dolar faizini alın yiyin. neden İsviçre ? Daha guvenli degilmi?zaten cok yüksektir hesap acilisi. Arkadasim bankaci orda.fakat birturlu ulasamiyorum ona.
Forum Rules
Yer İmleri