Tamam sağ ol da
Niye dün ağşamunan deyilde
Bu ağşam diysen sen ağam bunnarı??
Printable View
Aslında ilginç yani tuhaflık manasında
Yanlış bilmiyosam ki
Tam olarak emin sayılmam
Yıllar evveli kulaktan dolma
Gaffar Okkan oralı olduğunu duydum
Artık paranoyak bağlantı olur mu
Onu bi Allah bilebilir
Ben kripto işlerden çakozlamam ama hafıza fena değil
Olayları ilişkilendirme pekiyi
Hal ve gidişat zayıf sosyalite sıfır
Doğruysa hatırladığım
Tesadüfün iğne deliği
Hoş abi
Ben dünyada hiçbişeyden korkmam tabi bu iyi bişey mi bilemeyeceğim
DÜŞMEDİKİ DAHA....yarın geri teper....bu hafta son ama....Laguna graflar atıyor buraya bi GARAN değil diğer motorlarıda atıyor onları iyi izlerseniz....bankaların tuprasın felan ikinci dip yapacakları yer....BIST 30 da 120 000 e denk geliyor...sonra bankalar o tipten ralliye kalkacak...öyle böyle değil....o ralli BIST 30 u 140 000 e taşırken....BIST 100-30 da çıkmış kaartları kakalarlar aynı anda....BU SON DEMİDİR BORSANIN....MORUK...oda morukluyup çöker....her canlı gibi.
düşüş temmuz 20 den sonra baslar moruk...hemen alevlenme taze gelinler gibi....pozizyonlar ayarlanıyor suan...bugünki düşüş maliyet iyileştirme düşüşü....hekkiki değil bu...temmuz 20 bekle....bu amriki ile ilgili bi tarih....dow la...o göçecek sonra biz....
karizmacelal….olaylar olmadan cok önce yazar....geldim....yazdım...ve gidiyorum.
Sevgili dostlar sizlere bir sorum olacak türk borsasına yön veren adam olsanız mallarınızı hangi endeks aralığında satardınız cevaplarınız için şimdiden teşekkürler esen kalın.
lem benden öyle bideyyuz cıkarmı….ha ha ha...elimde zulfikar….kefere dogruyarak hayatımı yasıyorum.
ben bele düşünüyorum....siz ne dersiniz diye yazdım...HEDEF FEYZA DERSEM...işte o an...dünyanın en satılmış insanı olurum....82 000 de düştük...MAL ALIYORUM DİYE TOPİK ACTIM...yüzde 20 cıktılarmı hepsini satacağım dedim ve sattım...garan ı 3 hafta taşıyıp 8.20 den sattım....üç ay geçti ben satalı yüzde 20 karla....bugun 7 leri yaktı....benim sattığım yerin altında....5 kaart almıştım...5 ide böyle...üç banka...kchol ve tupras….çıkmıyorlar...ben hepsini 82 000 de aldım 3 hafta sonra yüzde 20 karla sattım...3 aydır yataylar....bişeyi bekliyorlar.....
Düzeltmeler borsalar için candır , balon oluşmasını önler.Her düzeltmede endeks ivme gücü kazanır direncini kırmaya çalışır evet 120 bin direnci güçlü bir dirençti , tekrar kırmayı deneyecektir.Önemli olan 140 bin 150 bin rakamlarına ulaşma isteği yeter ki olsun , biz dow un geçen hafta atlattığı düzeltmeyi şimdi yaşıyoruz onlar için 23 bin nasıl kuvvetli bir destek olduysa bizim içinde 115 bin desteği aynı şekilde kuvvetli bir destektir.115 bin üzerinde kaldığımız sürece , endeks 120 bin üzeri denemelerine devam edecektir.
Rahmetli Mustafa Yılmaz diye biri vardı, borsa düşünce TV'ye çıkıp küçükler bir süre ortada dolaşmasın biz toparlayacağız vs açıklama yapardı.
O tip bir iki adam yaratmadılar antin kuntin işler çeviriyorlar.
Ben yatıyom uyuyorum şimdi
Nasıl bi deyyos çıkaa çıkmaa , sordun , ama bilmiyom
Gafa da patlatamam tanımlamağa
Sana iyi eğlenmeler
Guzu taklidi yapıyon iyi de
O az daha kreyatif idi
Kullandığı objelerde bi takım öğeler vardı
Sende yok
Ordan fark ettim ama örnek yaz desen yazmam
Fazla şansını da zorlama
Horoz öttü diye güneş doğmuyo .
İnan o kadar çok satılmış insan toplum örgüt vs gördüm kü
Artık heyecan Dahi vermiyorlar
Abi şinci Gaffar Okan bu isimlerin yanında zayıf kalır.
Mesela Zeus...Kaz Dağları Zeus'un ikametgahıydı. Olimpus Dağı diye bilinir ama Olimpus ofisinin olduğu yerdir.
Kaz Dağlarında altın çıkarmak için bir şirket siyanür kullanacaktı, hatta haberlerde 11 bin ton siyanür dökülecek diiye verilmişti.
5 kasım 2019-15 kasım 2019 arasında yani 11 günde 11 kişi siyanür içerek intihar etmişti.
Zeus abi bu boru değil.
Sende çöp diye diye bankaları çöp seviyesine indirdin, bu rallide herkes parayı 3 e katladı bi sen kaldın katlıyamadan endeks dönerse vay ki ne vay
dua ette 115bin kırılmasın, hiç acımazlar alıcı geldikçe döşer bu acıkcı yamyamlar,
bankalarda eksi5-6 ları görürsen bil ki dibe yaklaşıyor.
Valla abi ben onu sırf sizin bilgiye ilave diye yazdıydım
Dörtgöz bi abi vardı yıllar evveli o dediydi bikaç kişi aralarında konuşurken
Ben uzaktan kulak misafiriydim sadece
Ama hakikatte ilişkilendirme hep Aynı yönlüyse
O zaman tabi kafa yormak gerekir Herhalde Bilemiyorum
Mistik işlere merakım az
Gayri resmi işler genelde sözlü oluyor ve kanıt olmuyor.
Borsa yine de kayıt altında bir yer, uyduruk da olsa alan satan, pasta, takas vs fikir verebiliyor.
Abi işin daha ilginci mevzuya hökümat el koydu. Hani cin çarpmış gibi bir adam var ya fahrettun Altun...İşte o bir kampanya düzenledi. 81 ilde 11 milyon fidanın dikilmesi. 11 bin ton siyanüre, 11 günde 11 siyanürle intihar cuvabı gelince, fahrettin altun 81 vilayatta 11 milyon fidan dikilmesiyle karşılık verdi. Bu etkinlik bir dünya rekoruydu. 11 kasım saat 11.11'de 11 milyon fidan dikimi.
Böyle yapınca demak ki Zeus'un öfkesi dindi abi. Googlelayın tarihleri aynen yazdığım gibi.
Lem sen Zeus'un ikametgahına siyanür dökebilir misin be ya? :))))))))))))))))
Bu kent denen cop ne is yapar
1 ay once 300 lerden mi ne alip 3 tavandan sattim 450 fln
1000 olmus amk copu :drunk:
Çok az hissesi var, şekerleme, sakız vs yapıyor. Yalnız geçen markette Kent Kemik Suyu diye bulyon tablet vardı o tip işlere de girmiş olabilirler.
BBHT de bir gıda şirketi bankaları geçti dediler muhtemelen odur. Kredi borçlarına karşı teminat gösterilmiş de olabilir.
Piyasa değeri 25,355 milyar TL
Yıllık satış 1,106 milyar TL
Yıllık Kar 59 milyon TL
Halka açıklık %0,54
Et suyu farklı bir şirket gibi.
https://www.kentboringer.com/hakkimizda
BIST deki Kent Gıda
https://tr.mondelezinternational.com/kent/kent-history
Sağlık olsun :drunk:
birinin ütülüp birinin kazanması gerekiyor, sistemi üüüle ayarlamışlar, herkes aynı anda kazanamıyor malesef
kim diyodu masanın kerizini bilmiyorsan keriz sensin demektir. diye
cok doğru bir söz
neyse ben yatar, herkesin gönlüne göre olsun. isterim ki herkes kazansın ama malesef yarın birileri yine ütülecek
neyse ben de uyuyem bari...karizmatik celali yarın okurum...celal bu celal...
bence celal abi başlık açıversin...burda yazılar çok gerilerde kalıyor...
Dobarlan 😢
İnsan başkasının dediğini mutlaka başka bir yerden teyit etmeli.
Akıl mantık sahipleri mutlaka neden diye sorar, kanıt getir derler.
Sanirim bu forumu saglikli islemler yapmak acisindan bir daha okumayacagim. Tek yazilan sey ici bombos teoriler. Grafigime bakarim dusus yonunde sinyal varsa short yaparim yukselis sinyali varsa long. En azindan bir dayanagim var. Burada manipulasyon yapan insanlar mevcut. Herkese bol kazanclar.
Sevgiler saygilar:)
Ariston abi, bu covid meselesi bizde bitmek üzere olsa da dünyada baya sorun. Aşı olmayacağına yüzde 100 eminim..Ekonomik etkileri de çok yüksek olacak gibi duruyor.. senin bir fikrin, araştırman varsa bu konuda istifade etmek isterim.. nasıl bir süreç bizi bekliyor?
yarın ayasofya kararı açılacak diye çıkacak deniyo dışarıdan yaptırım tehdidimi gelir neler olur ..
Yarın yine endeks kara cuma muhabbetinemi döner acaba ytd
Gerçeği söylemek gerekirse ben de bilmiyorum. Ben evden pek çıkmadığım için beni çok etkilemedi bir türlü virüse konsantre olamıyorum.
Öte yandan bu iş uzar ise mutlaka etkileri olur. Bir tanıdığımın cenazesi vardı gidemedim virus bahane oldu.
Komşum ile tam yakınlaşıyorduk virüs araya girdi. Gençler nasıl tanışacak o da sorun. Düğünler garip olmuş, asker uğurlama yasaklanmış vs.
Çocuğu olanlar bu iş üzerine daha konsantre düşünebilir bence.
Burada da manipülasyon, spekülasyon, insider trading yapan, kumar oynayan ve gariban borsacı olarak tüm kesimden insan var. Kimsenin fikri ile hareket etmemeniz zaten yaptığınız ve doğru olan.
Herkes bilinçli olursa ve teknik -temel analiz öğrenmeye çalışırsa başı ağrımaz.
ilk dalga....FIBO 50....BIST 100 DE....100 000 YUVARLAK....BIST 30 DA İSE 120 000 YUVARLAK....
https://i.postimg.cc/ZKyg13nw/f2.png
https://i.postimg.cc/138jpFhG/f1.png
buda GARAN....bankalar ikili dibi yaparken üsttekiler olur diyorum...TEKNİK BU.
https://i.postimg.cc/MK5hqxxL/g1.png
Dunku 7-8 lot benim de cok canimi sıktı. Kitledi ekrana tum gun. Hayatimi sorgulatti:)
Halbuki viopta hem kazanmak hem de hayatimi guzelce yasamak istiyorum. O yuzden tek lota dondum. Forumu okumamakta israrliyim. Simdi ben 132.300 e alis girdim ama bir beyfendinin bu geceki laflari yuzunden acaba demeye basladim.
Grafigim yine cikacak sadece bekle diyor halbuki.
Bayan traderlari merak ediyorsaniz belki her ay sonu kar zarar raporumu paylasirim. 1 lotluk islemlerle olan kazancimi. Iyi geceler simdilik:)