Sayfa 371/999 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471871 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 2,961 - 2,968 arası.

Konu: Viop - XXI

1.  Alıntı Originally Posted by karizmacelal Yazıyı Oku
    HAYIR....diyorum ki...BIST 30....136 000 DEN....120 000 E DÜŞER...TEPER ORADAN 140 000 E....oradanda EKİM AYINA KADAR DÜŞER ...3 ay sürer bu yolculuk…..

YANİ ŞİMDİ SHORTSUN....136 000 den....120 000 e indimi tırları yukluyorsun...long oluyorsun 140 000 de tırları yukleyıp tekrar short oluyorsun....ekime kadar inmiyorsun shorttan...SONRADA YEDDİ CEDDİNLE MAL ALIP ON YIL HİÇSATMADAN O MALDA YATIYORSUN.
    Tamam sağ ol da
    Niye dün ağşamunan deyilde
    Bu ağşam diysen sen ağam bunnarı??

2.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    [url=https://resimyukle.xyz/i/U5bKIK]

Hanibal'in anıt mezarı, Gebze'de Tübitak'ın bahçesinde. Atatürk'ün vasiyeti üzerine 1980 darbesinden sonra yapıldı. Fakat mezarın nerede olduğu kesin olarak bilinmiyordu. Demek ki bu mezarın asıl yeri Hendek imiş.

Hanibal Barca, Bursa şehrinin kurucusudur. Aynen Barcelona'nın kurucusu olduğu gibi.
    Aslında ilginç yani tuhaflık manasında
    Yanlış bilmiyosam ki
    Tam olarak emin sayılmam
    Yıllar evveli kulaktan dolma
    Gaffar Okkan oralı olduğunu duydum
    Artık paranoyak bağlantı olur mu
    Onu bi Allah bilebilir

Ben kripto işlerden çakozlamam ama hafıza fena değil
    Olayları ilişkilendirme pekiyi
    Hal ve gidişat zayıf sosyalite sıfır

Doğruysa hatırladığım
    Tesadüfün iğne deliği

Hoş abi
    Ben dünyada hiçbişeyden korkmam tabi bu iyi bişey mi bilemeyeceğim

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by karizmacelal Yazıyı Oku
    HAYIR....diyorum ki...BIST 30....136 000 DEN....120 000 E DÜŞER...TEPER ORADAN 140 000 E....oradanda EKİM AYINA KADAR DÜŞER ...3 ay sürer bu yolculuk…..

YANİ ŞİMDİ SHORTSUN....136 000 den....120 000 e indimi tırları yukluyorsun...long oluyorsun 140 000 de tırları yukleyıp tekrar short oluyorsun....ekime kadar inmiyorsun shorttan...SONRADA YEDDİ CEDDİNLE MAL ALIP ON YIL HİÇSATMADAN O MALDA YATIYORSUN.

YUCE REBBİM HERSEYİ....bir usulet ve suhulet içinde eyler....diyorum....ve ekliyorumçççMEVLAM NEYLERSE GUZEL EYLER.
    Sizin kasabada korona çıkmamış mıydı?
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

4.  Alıntı Originally Posted by karizmacelal Yazıyı Oku
    HAYIR....diyorum ki...BIST 30....136 000 DEN....120 000 E DÜŞER...TEPER ORADAN 140 000 E....oradanda EKİM AYINA KADAR DÜŞER ...3 ay sürer bu yolculuk..

YUCE REBBİM HERSEYİ....bir usulet ve suhulet içinde eyler....diyorum....ve ekliyorum....MEVLAM NEYLERSE GUZEL EYLER.
    Kuzu tır hikayelerine başladın , senin için battı ve koronaya yakalandı dediler .Yırttın demekki

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Kuzu tır hikayelerine başladın , senin için battı ve koronaya yakalandı dediler .Yırttın demekki
    Kuzu geberdi el Fatiha diyeni de duyduyduk.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

6.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Kuzu geberdi el Fatiha diyeni de duyduyduk.
    Valla bende oyle düşünsem de
    Taklit edilmesi kolay biri o
    Yazım tarzı olarak

7.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Tamam sağ ol da
    Niye dün ağşamunan deyilde
    Bu ağşam diysen sen ağam bunnarı??
    DÜŞMEDİKİ DAHA....yarın geri teper....bu hafta son ama....Laguna graflar atıyor buraya bi GARAN değil diğer motorlarıda atıyor onları iyi izlerseniz....bankaların tuprasın felan ikinci dip yapacakları yer....BIST 30 da 120 000 e denk geliyor...sonra bankalar o tipten ralliye kalkacak...öyle böyle değil....o ralli BIST 30 u 140 000 e taşırken....BIST 100-30 da çıkmış kaartları kakalarlar aynı anda....BU SON DEMİDİR BORSANIN....MORUK...oda morukluyup çöker....her canlı gibi.

düşüş temmuz 20 den sonra baslar moruk...hemen alevlenme taze gelinler gibi....pozizyonlar ayarlanıyor suan...bugünki düşüş maliyet iyileştirme düşüşü....hekkiki değil bu...temmuz 20 bekle....bu amriki ile ilgili bi tarih....dow la...o göçecek sonra biz....

karizmacelal….olaylar olmadan cok önce yazar....geldim....yazdım...ve gidiyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by karizmacelal Yazıyı Oku
    DÜŞMEDİKİ DAHA....yarın geri teper....bu hafta son ama....Laguna graflar atıyor buraya bi GARAN değil diğer motorlarıda atıyor onları iyi izlerseniz....bankaların tuprasın felan ikinci dip yapacakları yer....BIST 30 da 120 000 e denk geliyor...sonra bankalar o tipten ralliye kalkacak...öyle böyle değil....o ralli BIST 30 u 140 000 e taşırken....BIST 100-30 da çıkmış kaartları kakalarlar aynı anda....BU SON DEMİDİR BORSANIN....MORUK...oda morukluyup çöker....her canlı gibi.
    Bilmiyom abi
    Sanki sen millet şorta geçsin babalar longlasın diye yazıyon gibi geleyi bana
    Ama sıkıntı yok

Sayfa 371/999 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471871 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •