Sayfa 375/999 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: Viop - XXI

1.  Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Sanirim bu forumu saglikli islemler yapmak acisindan bir daha okumayacagim. Tek yazilan sey ici bombos teoriler. Grafigime bakarim dusus yonunde sinyal varsa short yaparim yukselis sinyali varsa long. En azindan bir dayanagim var. Burada manipulasyon yapan insanlar mevcut. Herkese bol kazanclar.
    Sevgiler saygilar
    Manipülasyon yapanları sezdiğinde engelle bence. Yazmayı bırakmamanı yeğlerim.. kadınların nasıl bir trader olacağını hep merak ettim, mantıklı da işlemler yapıyorsun.. taa ki, 7-8 lota çıkana kadar..

2. yarın ayasofya kararı açılacak diye çıkacak deniyo dışarıdan yaptırım tehdidimi gelir neler olur ..
    Yarın yine endeks kara cuma muhabbetinemi döner acaba ytd

3.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Ariston abi, bu covid meselesi bizde bitmek üzere olsa da dünyada baya sorun. Aşı olmayacağına yüzde 100 eminim..Ekonomik etkileri de çok yüksek olacak gibi duruyor.. senin bir fikrin, araştırman varsa bu konuda istifade etmek isterim.. nasıl bir süreç bizi bekliyor?
    Gerçeği söylemek gerekirse ben de bilmiyorum. Ben evden pek çıkmadığım için beni çok etkilemedi bir türlü virüse konsantre olamıyorum.

Öte yandan bu iş uzar ise mutlaka etkileri olur. Bir tanıdığımın cenazesi vardı gidemedim virus bahane oldu.

Komşum ile tam yakınlaşıyorduk virüs araya girdi. Gençler nasıl tanışacak o da sorun. Düğünler garip olmuş, asker uğurlama yasaklanmış vs.

Çocuğu olanlar bu iş üzerine daha konsantre düşünebilir bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Sanirim bu forumu saglikli islemler yapmak acisindan bir daha okumayacagim. Tek yazilan sey ici bombos teoriler. Grafigime bakarim dusus yonunde sinyal varsa short yaparim yukselis sinyali varsa long. En azindan bir dayanagim var. Burada manipulasyon yapan insanlar mevcut. Herkese bol kazanclar.
    Sevgiler saygilar
    Burada da manipülasyon, spekülasyon, insider trading yapan, kumar oynayan ve gariban borsacı olarak tüm kesimden insan var. Kimsenin fikri ile hareket etmemeniz zaten yaptığınız ve doğru olan.
    Herkes bilinçli olursa ve teknik -temel analiz öğrenmeye çalışırsa başı ağrımaz.

5.  Alıntı Originally Posted by karizmacelal Yazıyı Oku
    HAYIR....diyorum ki...BIST 30....136 000 DEN....120 000 E DÜŞER...TEPER ORADAN 140 000 E....oradanda EKİM AYINA KADAR DÜŞER ...3 ay sürer bu yolculuk..

YANİ ŞİMDİ SHORTSUN....136 000 den....120 000 e indimi tırları yukluyorsun...long oluyorsun 140 000 de tırları yukleyıp tekrar short oluyorsun....ekime kadar inmiyorsun shorttan...SONRADA YEDDİ CEDDİNLE MAL ALIP ON YIL HİÇSATMADAN O MALDA YATIYORSUN.

YUCE REBBİM HERSEYİ....bir usulet ve suhulet içinde eyler....diyorum....ve ekliyorum....MEVLAM NEYLERSE GUZEL EYLER.

ilk dalga....FIBO 50....BIST 100 DE....100 000 YUVARLAK....BIST 30 DA İSE 120 000 YUVARLAK....

buda GARAN....bankalar ikili dibi yaparken üsttekiler olur diyorum...TEKNİK BU.

Son düzenleme : karizmacelal; 10-07-2020 saat: 00:44.

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Manipülasyon yapanları sezdiğinde engelle bence. Yazmayı bırakmamanı yeğlerim.. kadınların nasıl bir trader olacağını hep merak ettim, mantıklı da işlemler yapıyorsun.. taa ki, 7-8 lota çıkana kadar..
    Dunku 7-8 lot benim de cok canimi sıktı. Kitledi ekrana tum gun. Hayatimi sorgulatti
    Halbuki viopta hem kazanmak hem de hayatimi guzelce yasamak istiyorum. O yuzden tek lota dondum. Forumu okumamakta israrliyim. Simdi ben 132.300 e alis girdim ama bir beyfendinin bu geceki laflari yuzunden acaba demeye basladim.
    Grafigim yine cikacak sadece bekle diyor halbuki.
    Bayan traderlari merak ediyorsaniz belki her ay sonu kar zarar raporumu paylasirim. 1 lotluk islemlerle olan kazancimi. Iyi geceler simdilik

7.  Alıntı Originally Posted by brokır5 Yazıyı Oku
    yarın ayasofya kararı açılacak diye çıkacak deniyo dışarıdan yaptırım tehdidimi gelir neler olur ..
    Doğrusu dünyada dini takan insan sayısı çok azaldı, müslümanlar ve yahudiler var diğerleri kültür dizeyinde takılıyor. Şu din işini canlandıralım denmiş de olabilir. Dışarıdan destekli olma ihtimali var bence. Trump incil salladı pek takan olmadı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by brokır5 Yazıyı Oku
    yarın ayasofya kararı açılacak diye çıkacak deniyo dışarıdan yaptırım tehdidimi gelir neler olur ..
    Ayasofya olayı bence filmin sadece ismi. Dolar burada kalmayacak bir bahane lazım, borsa şişti bahane laızm.
    Bakalım adı Ayasofya mı olacak filmin.?

Sayfa 375/999 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •