Haaa... Unutmadan, gittiğini zamanlarda rakısını sahilde yudumlamayı sever, emekli adam.:kahkah:
Printable View
Haaa... Unutmadan, gittiğini zamanlarda rakısını sahilde yudumlamayı sever, emekli adam.:kahkah:
ABD Senatosunda onaylanan 2021 savunma bütçesi, Trump'ın veto yetkisini aşarak yasalaştı
190 Bin ton tahmini...
Altının hikayesi değer metallerden daha farklı, ülkeler arası tek güvenilir değişim aracı. Doların bir sahibi var. sahibi iç piyasası için her paket açtığında dışarıdaki fiyatlama mekanizmasını bozuyor. Değişim aracının değeri değiştikçe, onunla fiyatlama yapmak zorlaşıyor. Bu nedenle daha stabil bir değişim aracına ihtiyacınız var. Bunun alternatifi olmadığı sürece altın olacağını düşünüyorum.
Sonuç olarak ülkeler para basmak bu kadar kolayken böyle zorlayıcı bir alternatife geçmek istemeyecektir direnecektir . Bunuda canı isterse piyasa çözecektir.
Bu yazıdaki altın kısmını çıkarıp bitcoin yazarsanız bire bir aynı mantığı çıkarabilirsiniz. Üstüne üstlük taşımasıda kolay.
Peki neden coin değilde altın derseniz. Altının temel analizi sağlam. Sistemin içerisinde belli kabul edilmişliği var. Diğer yandan coinde bu kadar tatlı para varken sistemin çocukları bu parayı coincilere yedirmektense kendileri yer diye düşünüyorum. Sistemde kabul aldığı anda bambaşka bir seviyenin açılacağını düşünüyorum.
Ve ana ilkeye geri dönüyorum. Kazanan daima haklıdır. O nedenle şu ana kadar bu işten iyi kazananlara takdirlerimi sunuyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim yaşım 55,forumun genel yaş ortalaması göz önünde bulunulursa genel olarak bir özür talep etmem gerekiyor gene de.
düzey bir öngörüyü kendi yaşam süresiyle sınırlayıp geri kalan beni ilgilendirmez diyebilmek
kaldı ki benim yorumuma lapinlik yapan sizsiniz, doğrudan kendinizi dahil ettiniz
ben veya forumun diğer üyeleri sizin yaşam beklentinize göre yorum ayarlaması yapmayacaktır herhalde..?
Arkadaşlar trol bulunamadığı zamanlar neden bir birinize dalıyorsunuz ? Trolsüzlük bu kadar kötü bir durummu oldu ? Başkanım , bir - iki trol atıversen şu başlığa. Gerçi o kadar hararetten gelen cılız trolü de görmediler.
yeterince sorun varken yeni sorun yaratmayınız. Sizi sevenleri üzmeyin. Biraz da şakaya vurun gitsin.
benden alıntı yapıp sonra da cahillik kükreyen sensin
fed'in kanuni olarak para basma yetkisi yok diyorum
hala kişiler üzerinden cahilliğini justify etmeye çalışıyorsun
hayatında ne Federal Reserve Act'ı okumuşsundur ne de
doların banknot üzerinde kimin imzası olduğuna bakmışlığın vardır, hala iddia ediyorsun..
Yani orda öyle yazdı diye öyle zannediyorsun öyle mi.Fed e emri verecek yeni hazine bakanı kim dedim.Teyze diyorsun,o teyze dediğin eski fed başkanı yellen.Biden ın yeni hazine bakanı eski fed başkanı olacak.Bundaki katakulliyi anlıyamayacak okumuş cahiller oldukça bu FED in arkasındaki satanist soytarılar dünyayı çok dolandırırlar.Okumuşun cahili en zararlısı.Koca amerikada hazine bakanı olacak eski fed başkanından başka kimse yokmuydu.Neyse bana atfen yazma .Bu seviyede tartışmayı ben hem beceremiyorum hem yakıştıramıyorum.
Justify falan insan utanır ya,burası türkiye.
laga luga suresi, kitabın ne yazdığına bakma benim ne dediğime bak
sözüm amerikan kanunundan da, federal reserve act'den de üstündür, salla babam salla....
geçen gün 2021 sonuna kadar tüm dünyayı aşılarlar diye sallıyorsun
adamlar sadece amerikayı aşılamak 10 yıl sürecek diye açıklama yapıyorlar.
Altin ons 1901.60 USD.
Kuzey Amerika'da altin ureten sirketler var.
Saklama hizmeti veren sirketler var.
Franco-Nevada gibi Cok buyuk holdingler var, bu konuda en buyuk saniyorum.
Birde Royalty hisseleri var,
Ben bunlardan NSR.TO yu aldim.
Nomad is a gold and silver royalty company that purchases rights to a percentage of the gold or silver produced from a mine for the life of the mine.
Nomad owns a portfolio of 13 royalty, stream and gold loan assets, of which six are on currently producing mines.
Nomad plans to grow and diversify its low-cost production profile through the acquisition of additional producing and near-term producing gold and silver streams and royalties.
Buna ilaveten, bu sirket 3 ayda bir nakit kar payi veriyor.
Sorum su, bu tur sirket yapilanmalari ne tur bir ihtiyactan kaynaklaniyor.
doktor olsam tüm dünyanın 2021 sonuna kadar aşılanacağı gibi mesleki öngörü gerektiren bir iddiada bulunmazdım..!!
https://www.11alive.com/article/news...e-d3fe4e90dc46
Yahu o benim mesleğim ,okuduklarımdan çıkardığım bir tahmin,niye öyle düşündüğümü de yazardım da sana atfen yazmayı ve tartışmayı sevmiyorum,bana atfen yazma.Ben emekli kadın doğumcuyum ama maalesef bu salgın yüzünden halk sağlığını da ,enfeksiyon hastalıklarını da,göğüs hastalıklarını da tekrar okumak zorunda kaldım tahminlerim okuduklarımdan süzdüğüm bilgilere dayanıyor senin anlayacağını sanmıyorum o yüzden gerek yok açıklamaya.
Bir lafa bakarım laf mı diye,bir de söyleyene bakarım adam mı diye.Mevlana.