Sayfa 371/996 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471871 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,961 - 2,968 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Haaa... Unutmadan, gittiğini zamanlarda rakısını sahilde yudumlamayı sever, emekli adam.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    bugüne kadar yapılamayan bir şeyin 30 veya 80 yıl sonra dahi yapılamayacağını iddia etmek bağnazlıktır..!!
    Ben onu yazmadım benim görünür hayatımda olacağına inanmıyorum dedim.Konu torunumun konusu olabilir diye yazdım zaten.O değil de şimdiye kadar tarih boyunca çıkarılmış altın miktarı nedir google dan bulamadınız mı.

ABD Senatosunda onaylanan 2021 savunma bütçesi, Trump'ın veto yetkisini aşarak yasalaştı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

190 Bin ton tahmini...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    190 Bin ton tahmini...
    bu bilineni hadi üstüne 10 bin daha koyun..

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Emtiada sanayide kullanım çok önemli.Bu konuda altın biraz geride kalıyor,gümüş daha önemli.Ama misal paladyum sanayide kullanımı artınca son 5 yılda 5 katına gitti.Benzerini özellikle gümüşte ve platinde bekliyorum.Altına güvenmemin nedenleri bambaşka ama konu çok uzayacak neticede burası dolar topiği.uzun lafın kısası bitcoin falan bana uymaz.
    Altının hikayesi değer metallerden daha farklı, ülkeler arası tek güvenilir değişim aracı. Doların bir sahibi var. sahibi iç piyasası için her paket açtığında dışarıdaki fiyatlama mekanizmasını bozuyor. Değişim aracının değeri değiştikçe, onunla fiyatlama yapmak zorlaşıyor. Bu nedenle daha stabil bir değişim aracına ihtiyacınız var. Bunun alternatifi olmadığı sürece altın olacağını düşünüyorum.
    Sonuç olarak ülkeler para basmak bu kadar kolayken böyle zorlayıcı bir alternatife geçmek istemeyecektir direnecektir . Bunuda canı isterse piyasa çözecektir.

Bu yazıdaki altın kısmını çıkarıp bitcoin yazarsanız bire bir aynı mantığı çıkarabilirsiniz. Üstüne üstlük taşımasıda kolay.

Peki neden coin değilde altın derseniz. Altının temel analizi sağlam. Sistemin içerisinde belli kabul edilmişliği var. Diğer yandan coinde bu kadar tatlı para varken sistemin çocukları bu parayı coincilere yedirmektense kendileri yer diye düşünüyorum. Sistemde kabul aldığı anda bambaşka bir seviyenin açılacağını düşünüyorum.
    Ve ana ilkeye geri dönüyorum. Kazanan daima haklıdır. O nedenle şu ana kadar bu işten iyi kazananlara takdirlerimi sunuyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    190 Bin ton tahmini...
    Yani üç tane olimpik havuz kadar.

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    halihazırda okyanuslardaki altın miktarı 20 milyon ton, dikkat değer kilo(kg) değil..
    lakin çıkarılması şu anda cost-effective değil bir gün o teknolojik seviyeye ulaşılacaktır..
    Tarih boyunca 190 bin ton çıkarılmış,okyonuslarda 20 milyon ton var,ama niyeyse kimse okyonustan altın çıkarma işini becerememiş.Masal o iş henüz.

Sayfa 371/996 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471871 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •