Haaa... Unutmadan, gittiğini zamanlarda rakısını sahilde yudumlamayı sever, emekli adam.![]()
Haaa... Unutmadan, gittiğini zamanlarda rakısını sahilde yudumlamayı sever, emekli adam.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
ABD Senatosunda onaylanan 2021 savunma bütçesi, Trump'ın veto yetkisini aşarak yasalaştı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
190 Bin ton tahmini...
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Altının hikayesi değer metallerden daha farklı, ülkeler arası tek güvenilir değişim aracı. Doların bir sahibi var. sahibi iç piyasası için her paket açtığında dışarıdaki fiyatlama mekanizmasını bozuyor. Değişim aracının değeri değiştikçe, onunla fiyatlama yapmak zorlaşıyor. Bu nedenle daha stabil bir değişim aracına ihtiyacınız var. Bunun alternatifi olmadığı sürece altın olacağını düşünüyorum.
Sonuç olarak ülkeler para basmak bu kadar kolayken böyle zorlayıcı bir alternatife geçmek istemeyecektir direnecektir . Bunuda canı isterse piyasa çözecektir.
Bu yazıdaki altın kısmını çıkarıp bitcoin yazarsanız bire bir aynı mantığı çıkarabilirsiniz. Üstüne üstlük taşımasıda kolay.
Peki neden coin değilde altın derseniz. Altının temel analizi sağlam. Sistemin içerisinde belli kabul edilmişliği var. Diğer yandan coinde bu kadar tatlı para varken sistemin çocukları bu parayı coincilere yedirmektense kendileri yer diye düşünüyorum. Sistemde kabul aldığı anda bambaşka bir seviyenin açılacağını düşünüyorum.
Ve ana ilkeye geri dönüyorum. Kazanan daima haklıdır. O nedenle şu ana kadar bu işten iyi kazananlara takdirlerimi sunuyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Yer İmleri