Sayfa 368/996 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,937 - 2,944 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. Mart sonuna kadar yüksek faiz olması ülke için daha iyi.fakat sonra işler karışır.dovizde asıl o zaman artar gibi geliyor bana.bu cari açık veren modelle bu kurbağa ölür.yeni gelen kim olursa olsun saray methodu kaymağı değil zıkkım çile yaprağı yemek zorunda kalacak.ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, tabiki beni arkadaş kabul edenler, lütfen kısır tartışmaları bırakın.

Yüksek yerden emir geldi işleri savsaklamayın, dolar gayme ne olacak onunlan ilgilenin.
    başkana 1 aydır altın dedikçe bırak şu sarı kızı bitcoine saldır diyorum
    ilk söylediğimde bitcoin 21.000 dolardı şimdi 29.000 dolar, artış yüzdesini hesaplayamadım bile..?

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Evet ben de onu farkettim,arkadaş uyarıyor ama bizimkiler laftan anlayacak tıynette değiller ki.Yahu dolardan bahsetmiyeceksen yazma işte ,forumu meşgul etme diye kaç kere yazdı,ben şahidim.Bir iki grafik koy ,analiz yap arkadaş boşa mı giriyor siteye mecbur mu yok o yok bu bir sürü şeyi okumaya,zamanı değerli ,sizle mi şeetsin zamanını,ama biz malum boş beleş tipler olduğumuzdan dinlemiyoruz ki,nato kafa nato şey bizde,haklı tabi.

Sn.hakem, bu forumda yazanlar sanırım 40 yaş üzeri. Uyaran ''KOMANDO '' DİKKAT ETMEK LAZIM. Hafife almamak gerek. Ya bir de ÖZEL KUVVETLER den olsaydı hapı yutmuştuk. Benim yaşım geçmiş, gençler uğraşsın .....

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    başkana 1 aydır altın dedikçe bırak şu sarı kızı bitcoine saldır diyorum
    ilk söylediğimde bitcoin 21.000 dolardı şimdi 29.000 dolar, artış yüzdesini hesaplayamadım bile..?
    Fiyat başka bir şey,değer başka bir şey,şu bitcoine neye göre değer biçiyorsunuz,yani neye göre artıyor neye göre azalıyor,parametreleri neye göre belirleniyor.Bitcoinde mektepler tatil dense elimizde ne kalır.Altını anlıyorum misal en az 4000 yıldır altını olanın kimse karşısına çıkmamış,devletler,imparatorluklar,çağlar değişmiş altın kalmış.

5. Yabancı haber sitelerini incelerken aklıma bir hinlik geldi ;

İktidar her defasında piyasaları terste bıraktığına göre , asgari ücrette sürpriz ( bana göre halen düşük ama ) , kamu zamlarında sürpriz, köprü- otoyol zamlarında sürpriz derken 4 ocak pzt. günü enflasyonu da sürpriz şekilde yüksek açıklayarak kamu çalışanlarına yüksek zammın yolunu yapar mı ? Böylece kimse seçim yatırımı diyemez.

Misal enflasyon aylıkta 3 , yıllıkta 17 olurmuşşşşşş....

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Piyango bileti falan da konuşuldu. Bilet almıyoruz artık.
    Dolar dip 7,30 diye mutabık kalmıştık galiba en son.
    Yıl içi 9,50 beklentisi var. 6,50 olur diyen vardı pek kabul görmedi.
    Bu yıl böyle geçecek .
    demekki yine dolarcılar ters köşe olacak...benim beklentim 2 sene sonra o seviyeleri görmesi bu nedenle 2 sene faiz candır %20 den %40 daha ne olsun 2m koy 800 bin al

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Sn.hakem, bu forumda yazanlar sanırım 40 yaş üzeri. Uyaran ''KOMANDO '' DİKKAT ETMEK LAZIM. Hafife almamak gerek. Ya bir de ÖZEL KUVVETLER den olsaydı hapı yutmuştuk. Benim yaşım geçmiş, gençler uğraşsın .....
    Ben de o konuyu şeettiğimden seçtiğim kelimelerin hepsi, maşallah maksimum özenli kelimeler sn ressam bilmem dikkatinizi çekti mi)))))))Yoksa orduya saygımız tam,ben kenan evrenden bu yana o konuya maksimum saygı ve özen şeederim.Zaten benim rahmetli babam da astsubaydı ,şimdi lafım olmaz o konuda.

Gavurların videolarını seyrediyorum.Bir ton videoda sistem aslında 2008 de bitti,ondan sonra sistem yüzdürülüyor bu yeni sistemde dolar rezerv para statüsünü kaybedecek altına gümüşe başka değerlere kaçmak lazım deniyor.Bizde de aslında sistem 2014 bernanke konuşmasından bu yana bitti ,bizde TL den dolara kaçalım diyoruz.Aslında ne kadar büyük paradoks.Ben uzun zamandır TL yi de doları da pas geçip altın almak taraftarıyım.

Sayfa 368/996 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •