Sayfa 365/996 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Laf çakmayı bırakmamışsın Adam san sana ne yazdığımı açıkla. Özel mesajı ve yazdığımı açıkla. Biraz Yüreğin varsa yaşta keramet olsa şimdiki hale gelmez di ülke. İster Ayhan başkan İsterse Reha abi isterse yönetim ne derse varım. Bana attığın iftirayıda yazı ver...
    Buyur.
    Bunu ozelden yazdin.

Bak kardeşim ben okuduğunu anlamada çok zorluk çeken biri değilim. Ama ifadelerin gerçekten aşağılama kokuyor. Lütfen birbirimizi kırmayalım. Arabın sesi değil ama ses şiddeti ve kötü okunması ayrı mesele. Zaten süslümanlara ne dersen de o onları ilgilendirir. Forumu meşgul etmemek için buradan yazıyorum. Size iyilikler diliyorum...

Geri zekâlılık bu olsa gerek, zaten fakir olan Mozambiğin daha da sefalete sürükleyecekler.

Biz sözde 400 milyon m3 doğalgaz bulduk deye göbek atarken, Mozambikte 6 trilyon m3 kesinleşmiş rezerv var, kodumun salakları!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sağlık Bakanı : İngiltere kaynaklı mutasyon sebebiyle yapılan incelemelerde bu ülkeden yurda giriş yapan 15 kişide mutasyonlu virüs tespit edilmiş ve kontrol altına alınmıştır. İngiltere’den yurda girişler geçici olarak tamamen durdurulmuştur.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Laf çakmayı bırakmamışsın Adam san sana ne yazdığımı açıkla. Özel mesajı ve yazdığımı açıkla. Biraz Yüreğin varsa yaşta keramet olsa şimdiki hale gelmez di ülke. İster Ayhan başkan İsterse Reha abi isterse yönetim ne derse varım. Bana attığın iftirayıda yazı ver...
    Ben bu forumda en eski uyeyim.

1999 dan bu yana.

Kimseye iftira atmam, kimseyi ozelden suclamam.

Biz hirsiza giydirdikce, nedense Islam'i asagilayor oluyoruz.

El insaf. Ne iftiraymis, bul ve buraya yaz.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sağlık Bakanı : İngiltere kaynaklı mutasyon sebebiyle yapılan incelemelerde bu ülkeden yurda giriş yapan 15 kişide mutasyonlu virüs tespit edilmiş ve kontrol altına alınmıştır. İngiltere’den yurda girişler geçici olarak tamamen durdurulmuştur.
    Sağlık Bakanı : Bu kişiler izolasyona alınmışlardır ayrıca temas cevreleride karantina altına alınmıştır . Bu kişilerle ilgili yaygın temas taraması yapılmıştır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. bugün ne var forumda diye bi bakayım dedim yine DİN ve devlet işleri ilk sırada ülke batsın dolar çıksın 2. sırada hep aynı terane valla... yok mu bir teknik temel analiz falan dolar dip seviye vs? işleri savsaklamayın bırakın devlet işini seçilmişler yapsın burası siyaset yapma yeri değil

Alıntı Originally Posted by komando Yazıyı Oku
    bugün ne var forumda diye bi bakayım dedim yine DİN ve devlet işleri ilk sırada ülke batsın dolar çıksın 2. sırada hep aynı terane valla... yok mu bir teknik temel analiz falan dolar dip seviye vs? işleri savsaklamayın bırakın devlet işini seçilmişler yapsın burası siyaset yapma yeri değil
    Piyango bileti falan da konuşuldu. Bilet almıyoruz artık.
    Dolar dip 7,30 diye mutabık kalmıştık galiba en son.
    Yıl içi 9,50 beklentisi var. 6,50 olur diyen vardı pek kabul görmedi.
    Bu yıl böyle geçecek .

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku

Illa gelecekler çünkü dolar gayme yok, başka ülkeler de var da, batan Arjantin bile yasak getirmiş.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 365/996 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •