bence bu çıkışlar zarar azsa kol bacak kesip çıkmak için fırsat
zira 5000 li endeks belki de bir daha göremeyeceğimiz bir zirvedir
ki ben öyle inanıyorum endeks ve hisseler aşırı şişmiş vaziyetteler
3,5 halk,7,5 hektaş bekliyorum..ytd
Printable View
bence bu çıkışlar zarar azsa kol bacak kesip çıkmak için fırsat
3,5 halk,7,5 hektaş bekliyorum..ytd
Bu topicte bazılarınız ayrı ayrı uçmuşsunuz gerçeklerden kopuk piyasada olan bitenlerden de bir habersiniz ısrarla ahkam kesiyorsunuz.
Kahırlı sana kimse short yaptın vatan hainisin demiyor sen bu işleri yapan ekibe dahilmisin? Dahil değilsen zaten benim için sorun yok.
Siz zannediyormusunuz ki bu işleri topluca yapan ekibin içinde o taraf bu taraf diye bir ayrım var bunların hepsi bir. Yapılan da zaten son derece yanlış.
Bu piyasada getirilen bazı kurallar yüzünden ortadan kalkan gömlekçiler olsa piyasada maaile tek tarafa böyle işlemler olmazdı. Kim sebep oldu buna onu da bilmezsiniz.
Maalesef piyasada olan bu yanlış işlerden kaynaklı bu piyasaya şişmiş falan fıstık demekte çok komik.
Raşitin bire bilmem kaça katlamış hisseleri ucuz piyasa şişmiş öyle mi?
Siz aynen bu kafayla devam edin. Ama gerçekten ayrı ayrı uçmuşsunuz gerçeklerden kopuksunuz bunu bilin.
Bir daha da bu topiğe ne okumaya girerim ne de iki kelime ederim.
Burada korku ve panik yaratarak küçük yatırımcıları satışa zorlayanları SPK’ya bildiriyorum. Hadi silin. Ekran görüntülerini aldım
QUOTE=pozitif;6303154]evet palanın bugün ki sürprizi yanağımıza bir öpücük kondurdu:kahkah:
buna hayat öpücüğü de denebilir
zira kaç gündür şamar oğlanına döndüydük
yalnız palanın hissiyatı çok değişken severken de dövebiliyor
fetişist duyguları ön plana çıkıyor
bakarsınız haftaya çizmelerini giymiş elinde kırbaçla çıkabilü:kahkah:[/QUOTE]
Bakalım SPK çağıracak mi? Yoksa manipülasyonlar hep birlikte ortak mısınız? Göreceğiz.
QUOTE=kahırlı;6302729]En pis burdan mallanani s...cekler[/QUOTE]
Bakalım mesajlarını ilk kim silecek. Bana da iş çıktı. Suç duyurusu dilekçesini de birazdan yayayım kahvem bitsin ☕☕
QUOTE=kahırlı;6302437]Hatta şunu net söylemek lazım
Endeksinde şöyle katıksız .... c..u tahtayı barındıran borsaya yatırım yapan da suzme salaktir
Arkadaş sen boklu ekmek satan fırından normal ekmek aliyormusun?? :drunk:[/QUOTE]
Sizden yattım danışmanlığı isteyen oldu mu? Ya da bu konuda belgeniz var mi? SPK çağırınca ibraz edersiniz.
QUOTE=pozitif;6303160]bence bu çıkışlar zarar
azsa kol bacak kesip çıkmak için fırsat
3,5 halk,7,5 hektaş bekliyorum..ytd[/QUOTE]
Sn yetkili,
Hisse.net sitesinde (https://www.hisse.net/topluluk/showt...54317&page=371) Türkiye Halk Bankası AŞ’ye (HALKB) ait forumda, pozitif ve kahırlı rumuzlu kişiler, hisse fiyatına ilişkin aşağı yönlü hedef fiyat verirken aynı zamanda borsaya ilişkin korku ve panik yaratıcı içerikte paylaşımlar yapmaktadırlar. 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 107’nci maddesinin ikinci fıkrası, "Sermaye piyasası araçlarının fiyatlarını, değerlerini veya yatırımcıların kararlarını etkilemek amacıyla yalan, yanlış veya yanıltıcı bilgi veren, söylenti çıkaran, haber veren, yorum yapan veya rapor hazırlayan ya da bunları yayan ve bu suretle menfaat sağlayan" kişilerin 2 yıldan 5 yıla kadar hapis ve beş bin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılacağını hükme bağlamıştır.
Hisse fiyatı ile borsaya ilişkin bu açıklamalarının, SPK mevzuatı uyarınca incelemesi talep ederim. Saygılarımla.
Herkesten e-Devlet’ten 2 dakikasını ayırarak şikayet etmesini bekliyorum. Ben ettim. İyi hafta sonları
Ekran görüntüsü olmazsa inandırıcılığı olmaz!
ahahaz korku ve panige dustun demek :drunk:
ulan ciftlikbank yatiricimsindan farkiniz yok
hirsiza hirsiz demek ne zaman suc olmus la
SPK surda yazilanlardan once bir HALKBANK grafigine, o tahsisli sermaye arttirimlarina, rusvet carklarina, kar etmek istemeyen bankaya baksin
kac yatirimcinin kanini icmis, cig cig etini yemisler
sen bekle cebine para koyup yollayacaklar senin
ulan iki gun yesil kapatti diye ozguveni patlamis bunlarin....
be ... hosafi 150 lira bekliyorum yazinca niye SPK ya gitmiyorsun isine mi geliyor
neyse sana akil veren yok, senin akla da ihtiyacin yok. sen var ya daha cok al.. ev araba kari ne varsa sat dose gitsin :drunk:
bu kafayla koseyi iyi donersin, bizi de unutma ha adamlari 50 sene kuru kuru s.kmsler bana buzlu badem yedirdiler dersin amk
Dava olumlu sonuçlansa soluğu kaç TL de alırız
Trumpun ulusal guvenlik danismani bunlari soyluyorsa.... iyi haberler yakin..
NATO'nun Turkiyeyi ihrac veya uyeligini askiya almayi gorusmek icin toplanmasi bile yeterli :drunk:
https://twitter.com/AmbJohnBolton/st...50495014518787
menfaat sağlayan mı?:kahkah:
benim tek menfaatim var 3 yıldır bu hissede olanları anlatmak ve bu hisseye gireceklerin çok çok düşünmesini
ve böylece yeni kurbanların girmemesini sağlamak
biz batağa saplandık yeni ky lerinde aynı hataya düşmesini engellemek
tabiki herkesin beyni var düşünüp tartıp bir karar verecek
Jp 2 lira hedef verince rahatsız olmayan güruh ben 3,5 (gelirse alırım diyorum oda)hedef verince mi manipülasyon yapıyorum:kahkah:
her yere şikayetini yap elinden geleni ardına koyma derim:kahkah:
kaldı ki yalan mı söylediklerimiz
ne demişsek doğru çıkmış
3 yıldır hissenin fiyatı da ortada
siz bence banka yönetimini ve yıllardır yatırımcıyı zarara uğratan kimlerse onları şikayet edeceksin
asıl bu hissede doğruları söyleyenleri susturmak adına bir şeyler yapılıyorsa asıl siz suç işliyorsunuz
o iş bitti artık davanın düşeceği falan yok
yılan hikayesine döndü daha öncede yazdık
bir hisse bir beklentiyi binlerce kez satın almaz
dava düşse bile ben çok etkileneceğini düşünmüyorum
mesele artık dava olmaktan çıktı
yatırımcı artık bu bankaya güvenmiyor neden yatırım yapsın ki?
yıllarca dava düşsün tavan tavan gidecek algısıyla bu noktaya gelinme dimi
yıllarca bu beklenti ile kaç yatırımcı tuzağa düşürüldü
açın grafiğine bakın halen 10 yıl önceki fiyatında bir arpa boyu yol alabilmiş değil
dolar nerden nereye geldi hele hele her şeyin 5 kat arttığı bu enflasyonist ortamı katmıyorum bile
geçen burda biri vardı 17 ocak 17 ocak diye beklenti yaratıyordu ne oldu gıkı çıkmıyor
bir de vebalden bahsederler
niye onu şikayet etmediniz cimere işinize geliyor demi:yes:
çatlasanızda patlasanızda sizi rahatsız etmeye devam edeceğim:kahkah:
Ekran goruntulerini munasip bir tarafina sey yap bence.
Alo ben spk geliyorum.
3 ay omru kaldi o SPK nin acele et derim diyojen
Halkbank, SPK, BDDK, TVF, Hazine, Borsa Istanbul.... bunlarda imza atma yetkisi olan kac tane bakan, mudur, mudur yardimcisi burokrat varsa tek tek harama uzanmis ellerini kirip gozlerini oymazsan adam degilsin Kemal. Bunlarin hesabini mahsere birakir yada acirsan iki elimiz yakanda Kemal. :drunk:
TBMM Yolsuzlukları Araştırma Komisyonu'nun raporu doğrultusunda kurulan Araştırma Komisyonları'nın kararları sonucunda eski bakanlar ile Halkbank'ın eski yöneticileri hakkında da suç duyurusunda bulunulmuştu. Ancak mahkeme, Halkbank'taki yolsuzluk iddialarını zamanaşımı nedeniyle esastan inceleme olanağı bulamadı. Klasörlerin bağlarını bile çözmedi. Esasa bile girilmeden eski banka yöneticileri hakkında açılan 19 ayrı dava kapanmış oldu. İşte zamanaşımı ile kurtulan bürokratlar: Yenal Ansen, Osman Nuri Ertuğ, Ali ihsan Elgin, Hasan Özcan, Hasan Sarıaslan, Turan Kalaycıoğlu, Muazzez Ela, Hüsnü Barbaros Olcay, Şirin Bağaycı, Yücel Dirik, A. Nuri Kora, Ulvi Ay, İnciser Çeliker, Nurhan Sarıkuzu, Muzaffer Tek, İ. Tevfik Sekizinci, F. Yıldız Vidinli, Orhan Recen, Salih Şevki Doruk, Mualla Halistürk,Sümer Diyar, Melahat Kaya, Cumhur Pamuk, Cavit Kamacı, Ender Altun, Dursun Dursun, Muzaffer Emlak, Kemal Baytaş, M. Cihan Paçacı, M. Metin Tunçsu, Ünsal Taş, Sevim Aymelek, R. Ali Yılmaz, İsmail Kocaer, Mahmut Ünsal, Erşan Altay, Ayla Velioğlu, Özcan Kadakoğlu, Ali Aytekin, S. Selçuk Türkmen, Recep Şiray, İ. Bülent Özer.(Yusuf Ziya Öniş Stadı)
http://arsiv.ntv.com.tr/news/41354.asp
Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Recep Önal
Eski Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hüsamettin Özkan
zamanasimiyla beraat ettikten sonra ''bize karşı yaptıkları pislikte boğulacaklardır. Yakalarını bırakmayacağız. Bizi iki yıl süründürdüler, perişan ettiler. Yaptıklarını yanlarına bırakmayacağız'' diye konuştu.
2 yil degil 200 yil bunlarin 7 neslini surundureceksin Kemal!
edit:
harama el uzatanin elini
harama el uzatana goz yumanin gozunu
bunlara alkis tutanin dilini
kesecek ki devlet kimsenin hakki kimsede kalmasin..
https://bigpara.hurriyet.com.tr/habe...dava_ID454980/
insallah mayistan sonra bir gece yataklarindan tek tek alacaklar su devlet bankalarini hortumlayanlari
https://www.internethaber.com/yuce-d...a-1125788h.htm
Halkbank eski yönetim kurulu üyesi ve Mersin eski milletvekili Ali İhsan Elgin
'' Bizim bu krediyi verdiğimiz dönemde, kredinin yaklaşık beş misli ipotek de alındı... Ancak biz sekiz sene asliye cezada, ağır cezada yargılandık. Bugün ise Sabah ATV'ye iki banka 750 milyon dolar kredi veriyor. Bu kredinin karşılığı hangi ipotek var ? Biz o zaman bu krediyi verseydik şimdiye kadar idam edilmiştik''
https://www.medyafaresi.com/haber/kr...cin-olay/19836
https://www.indyturk.com/node/453456...n-riskli-kredi
https://t24.com.tr/haber/sayistay-ra...edilmis,924609
https://bankadunyasi.com/halkbankta-...uzde-86-artti/
:drunk:
La moderator su linkleri silme, SPK geliyormus, yuzlestirelim bakalim yuzleri kizaracak mi :drunk:
https://mobile.twitter.com/OzgurKara...11601816535042
8) Bu vurgunun bir ayağı Vahit Kiler, diğer ayağı ise Halkbank yönetimidir. Açık bir şekilde kamu kaynakları AKP'li birine peşkeş çekilmiştir. Halkbank yönetiminde 2021'de kimler kimler var bir bakalım...
9) Tarihe sansürcü başkan olarak geçen RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin eski Başkanı Mevlüt Uysal. Eski Borsa İstanbul Başkanı Himmet Karadağ. AKP'nin çok sevdiği akademisyen Kerem Alkin ve daha kimler kimler...
Otorite niye gelip boyle seylerlere ugrassin kardes. Onlar uc kagitcilarla bir olup milleti duzme derdinde, boyle para etmeyen islere vakit ayirmazlar.
dikkat et bir sabah seni almaya gelmesinler:kahkah:
bizim hesap veremeyeceğimiz hiç bir işimiz yoktur şükür
3 yıldır devletine güvenip yatırım yapan hissedarlarına gün yüzü göstermeyenlerin hesap vakti
tüm hissedarların birlik olma vakti paramızı hiç edenlere 3 yıldır ky ye kan kusturanlara daha çok ses çıkarma vakti
ya siz neyin derdindesiniz hisse 10 yıl önceki fiyatında hala davaymış bilançoymuş hikaye
bu zalimlere herkesin ses çıkarması lazım
mesele artık olumlu olumsuz paylaşım meselesi değildir bu zalimlere karşı tek yürek olmalıyız
ama hala birileri bu zalimlerin borazanlığını yapıyor malesef
hep söyleyeceğim yine söyleyeceğim bu hisseyi 3,5 fiyatına getirmezseniz adam değilsiniz namertsiniz:rtfm:
böyle acı bir günümüz de borsayı açmak ta neyin nesi
Allahtan ölenlere rahmet yaralılara şifa yakınlarına sabır diliyorum
Güzel ülkem geçmiş olsun:Sad:
bravo size bir depremde borsada yaşatın bu güzel insanlara
hatta toptan taban yaptırın
bu ülkede yaşamakta yatırım yapmakta ne zor imiş
bugün borsayı açan açtıran yetkililere en derin sevgilerimi iletiyorum
Allahım sen yardım et ateş düştüğü yeri yakıyor maalesef
Bırakın şu deliye cevap yazmayı.
Bu korkunç felakette hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza yüce mevlamız gani gani rahmet eylesin mekanları cennet olsun yaralı olan vatandaşlarımıza acil şifalar versin enkaz Altında sağ kalan vatandaşlarımıza bir an ulaşmağı sağ Salim kurtarılmayı yüce mevlamızdan duacıyız ALLAH Yar ve v yardımcımız olsun
Depremzedelerin Allah yardimcisi olsun.
Halkbank yatirimcisi 10 yildir enkaz altinda. Allah devletten razi olsun, el uzatacagina uzerimize beton dokup malimiza cokmekten geri kalmadi.
Bu doğal felaketin ardından SPK depo şartı getirdi yani alınan hisseler T+2 takas günü gelmeden satış yapılamıyor. Bu karar Algolar (robotlar), kendi hesabına gün boyu al-sat yapan aracı kurumlar ve Günlükçüler için çok kötü oldu, onlar depo şartı yüzüüden işlem yapamıyorlar. İşlem hacmi kurudu, normalde olması gereken işlem hacminin 4 te 1 i oluştu. . Bu durum bir gerçeği su yüzüne çıkardı. Demek ki BİST'teki işlem hacminin 4 te 3 ünü (%75 ini) bu grup (robotlar, kendi hesabına gün boyu al-sat yapan aracı kurumlar ve Günlükçüler) yapıyormuş.
Böylece BİST'in bir yatırım ortamı olmadığı tezi de kanıtlanmış oldu.
cuma günü alanlar salı
bugün alanlar çarşamba satabiliyor
ee .. tahtacının insafında kısaca
sizin yapacağınız borsanın taa .mına koyayım
Satılmayan borsayı da icat ettiler sonunda ..Cuma günü şakayla bahsettim gerçekleşti
Vay .aq.
Yatırımcının hazır elleri bağlı ..hisselerin tahtacıları artık istedikleri gibi tecavüz edebilirler