bence bu çıkışlar zarar azsa kol bacak kesip çıkmak için fırsat
zira 5000 li endeks belki de bir daha göremeyeceğimiz bir zirvedir
ki ben öyle inanıyorum endeks ve hisseler aşırı şişmiş vaziyetteler
3,5 halk,7,5 hektaş bekliyorum..ytd
bence bu çıkışlar zarar azsa kol bacak kesip çıkmak için fırsat
3,5 halk,7,5 hektaş bekliyorum..ytd
Bu topicte bazılarınız ayrı ayrı uçmuşsunuz gerçeklerden kopuk piyasada olan bitenlerden de bir habersiniz ısrarla ahkam kesiyorsunuz.
Kahırlı sana kimse short yaptın vatan hainisin demiyor sen bu işleri yapan ekibe dahilmisin? Dahil değilsen zaten benim için sorun yok.
Siz zannediyormusunuz ki bu işleri topluca yapan ekibin içinde o taraf bu taraf diye bir ayrım var bunların hepsi bir. Yapılan da zaten son derece yanlış.
Bu piyasada getirilen bazı kurallar yüzünden ortadan kalkan gömlekçiler olsa piyasada maaile tek tarafa böyle işlemler olmazdı. Kim sebep oldu buna onu da bilmezsiniz.
Maalesef piyasada olan bu yanlış işlerden kaynaklı bu piyasaya şişmiş falan fıstık demekte çok komik.
Raşitin bire bilmem kaça katlamış hisseleri ucuz piyasa şişmiş öyle mi?
Siz aynen bu kafayla devam edin. Ama gerçekten ayrı ayrı uçmuşsunuz gerçeklerden kopuksunuz bunu bilin.
Bir daha da bu topiğe ne okumaya girerim ne de iki kelime ederim.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Burada korku ve panik yaratarak küçük yatırımcıları satışa zorlayanları SPK’ya bildiriyorum. Hadi silin. Ekran görüntülerini aldım
QUOTE=pozitif;6303154]evet palanın bugün ki sürprizi yanağımıza bir öpücük kondurdu
buna hayat öpücüğü de denebilir
zira kaç gündür şamar oğlanına döndüydük
yalnız palanın hissiyatı çok değişken severken de dövebiliyor
fetişist duyguları ön plana çıkıyor
bakarsınız haftaya çizmelerini giymiş elinde kırbaçla çıkabilü[/QUOTE]
Bakalım SPK çağıracak mi? Yoksa manipülasyonlar hep birlikte ortak mısınız? Göreceğiz.
QUOTE=kahırlı;6302729]En pis burdan mallanani s...cekler[/QUOTE]
Bakalım mesajlarını ilk kim silecek. Bana da iş çıktı. Suç duyurusu dilekçesini de birazdan yayayım kahvem bitsin ☕☕
QUOTE=kahırlı;6302437]Hatta şunu net söylemek lazım
Endeksinde şöyle katıksız .... c..u tahtayı barındıran borsaya yatırım yapan da suzme salaktir
Arkadaş sen boklu ekmek satan fırından normal ekmek aliyormusun??[/QUOTE]
Sizden yattım danışmanlığı isteyen oldu mu? Ya da bu konuda belgeniz var mi? SPK çağırınca ibraz edersiniz.
QUOTE=pozitif;6303160]bence bu çıkışlar zarar
azsa kol bacak kesip çıkmak için fırsat
3,5 halk,7,5 hektaş bekliyorum..ytd[/QUOTE]
Sn yetkili,
Hisse.net sitesinde (https://www.hisse.net/topluluk/showt...54317&page=371) Türkiye Halk Bankası AŞ’ye (HALKB) ait forumda, pozitif ve kahırlı rumuzlu kişiler, hisse fiyatına ilişkin aşağı yönlü hedef fiyat verirken aynı zamanda borsaya ilişkin korku ve panik yaratıcı içerikte paylaşımlar yapmaktadırlar. 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 107’nci maddesinin ikinci fıkrası, "Sermaye piyasası araçlarının fiyatlarını, değerlerini veya yatırımcıların kararlarını etkilemek amacıyla yalan, yanlış veya yanıltıcı bilgi veren, söylenti çıkaran, haber veren, yorum yapan veya rapor hazırlayan ya da bunları yayan ve bu suretle menfaat sağlayan" kişilerin 2 yıldan 5 yıla kadar hapis ve beş bin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılacağını hükme bağlamıştır.
Hisse fiyatı ile borsaya ilişkin bu açıklamalarının, SPK mevzuatı uyarınca incelemesi talep ederim. Saygılarımla.
Herkesten e-Devlet’ten 2 dakikasını ayırarak şikayet etmesini bekliyorum. Ben ettim. İyi hafta sonları
Ekran görüntüsü olmazsa inandırıcılığı olmaz!
Who, baby, Who Will Save The World?
Yer İmleri