bence bu çýkýþlar zarar azsa kol bacak kesip çýkmak için fýrsat
zira 5000 li endeks belki de bir daha göremeyeceðimiz bir zirvedir
ki ben öyle inanýyorum endeks ve hisseler aþýrý þiþmiþ vaziyetteler
3,5 halk,7,5 hektaþ bekliyorum..ytd
bence bu çýkýþlar zarar azsa kol bacak kesip çýkmak için fýrsat
3,5 halk,7,5 hektaþ bekliyorum..ytd
Bu topicte bazýlarýnýz ayrý ayrý uçmuþsunuz gerçeklerden kopuk piyasada olan bitenlerden de bir habersiniz ýsrarla ahkam kesiyorsunuz.
Kahýrlý sana kimse short yaptýn vatan hainisin demiyor sen bu iþleri yapan ekibe dahilmisin? Dahil deðilsen zaten benim için sorun yok.
Siz zannediyormusunuz ki bu iþleri topluca yapan ekibin içinde o taraf bu taraf diye bir ayrým var bunlarýn hepsi bir. Yapýlan da zaten son derece yanlýþ.
Bu piyasada getirilen bazý kurallar yüzünden ortadan kalkan gömlekçiler olsa piyasada maaile tek tarafa böyle iþlemler olmazdý. Kim sebep oldu buna onu da bilmezsiniz.
Maalesef piyasada olan bu yanlýþ iþlerden kaynaklý bu piyasaya þiþmiþ falan fýstýk demekte çok komik.
Raþitin bire bilmem kaça katlamýþ hisseleri ucuz piyasa þiþmiþ öyle mi?
Siz aynen bu kafayla devam edin. Ama gerçekten ayrý ayrý uçmuþsunuz gerçeklerden kopuksunuz bunu bilin.
Bir daha da bu topiðe ne okumaya girerim ne de iki kelime ederim.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Burada korku ve panik yaratarak küçük yatýrýmcýlarý satýþa zorlayanlarý SPK’ya bildiriyorum. Hadi silin. Ekran görüntülerini aldým
QUOTE=pozitif;6303154]evet palanýn bugün ki sürprizi yanaðýmýza bir öpücük kondurdu
buna hayat öpücüðü de denebilir
zira kaç gündür þamar oðlanýna döndüydük
yalnýz palanýn hissiyatý çok deðiþken severken de dövebiliyor
fetiþist duygularý ön plana çýkýyor
bakarsýnýz haftaya çizmelerini giymiþ elinde kýrbaçla çýkabilü[/QUOTE]
Bakalým SPK çaðýracak mi? Yoksa manipülasyonlar hep birlikte ortak mýsýnýz? Göreceðiz.
QUOTE=kahýrlý;6302729]En pis burdan mallanani s...cekler[/QUOTE]
Bakalým mesajlarýný ilk kim silecek. Bana da iþ çýktý. Suç duyurusu dilekçesini de birazdan yayayým kahvem bitsin ☕☕
QUOTE=kahýrlý;6302437]Hatta þunu net söylemek lazým
Endeksinde þöyle katýksýz .... c..u tahtayý barýndýran borsaya yatýrým yapan da suzme salaktir
Arkadaþ sen boklu ekmek satan fýrýndan normal ekmek aliyormusun??[/QUOTE]
Sizden yattým danýþmanlýðý isteyen oldu mu? Ya da bu konuda belgeniz var mi? SPK çaðýrýnca ibraz edersiniz.
QUOTE=pozitif;6303160]bence bu çýkýþlar zarar
azsa kol bacak kesip çýkmak için fýrsat
3,5 halk,7,5 hektaþ bekliyorum..ytd[/QUOTE]
Sn yetkili,
Hisse.net sitesinde (https://www.hisse.net/topluluk/showt...54317&page=371) Türkiye Halk Bankasý AÞ’ye (HALKB) ait forumda, pozitif ve kahýrlý rumuzlu kiþiler, hisse fiyatýna iliþkin aþaðý yönlü hedef fiyat verirken ayný zamanda borsaya iliþkin korku ve panik yaratýcý içerikte paylaþýmlar yapmaktadýrlar. 6362 sayýlý Sermaye Piyasasý Kanunu'nun 107’nci maddesinin ikinci fýkrasý, "Sermaye piyasasý araçlarýnýn fiyatlarýný, deðerlerini veya yatýrýmcýlarýn kararlarýný etkilemek amacýyla yalan, yanlýþ veya yanýltýcý bilgi veren, söylenti çýkaran, haber veren, yorum yapan veya rapor hazýrlayan ya da bunlarý yayan ve bu suretle menfaat saðlayan" kiþilerin 2 yýldan 5 yýla kadar hapis ve beþ bin güne kadar adlî para cezasý ile cezalandýrýlacaðýný hükme baðlamýþtýr.
Hisse fiyatý ile borsaya iliþkin bu açýklamalarýnýn, SPK mevzuatý uyarýnca incelemesi talep ederim. Saygýlarýmla.
Herkesten e-Devlet’ten 2 dakikasýný ayýrarak þikayet etmesini bekliyorum. Ben ettim. Ýyi hafta sonlarý
Ekran görüntüsü olmazsa inandýrýcýlýðý olmaz!
Who, baby, Who Will Save The World?
Yer Ýmleri