internet yasağı olmasa hissenin durumunun farkında olmayan yatırımcı düştü diye alabilir.bu durumda yatırım danışmanını arayıp alım yapması gerekecek o danışmanda eşek değildir sanırım durumu anlatıp hissenin sıkıntılı olduğundan baheseder herhalde
Printable View
Allah belanizi versin sizin spk misin spekmisin colakmisin solakmisin hepinizin anladiniz iste bu kadar kan emici olmayin
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son 20 dakika yapılan işlem adeti 3000 lot
Bendeki internetten olmuyor kardes sendekinden deneyelim internnetten alis satis yasagi var diyo sende farkli sanirim yada bilip bilmeden salladin
bende satamiyorum internetten de işlem yasağı varmış , SPK bunu dün 7 deyken niye yapmadı?
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spk nin ta yedi gecmisini kucuk yatirimci koruma isini iyi yapiyor ky duzulurken lastik veriyor simdi bide biri cikacak yok kural ihlali su kadar sure banlisiniz diyecek komiklesecek iyice
SPK cezayı asıl bize kesti
peki bu internetten işlem yasağı ne kadar sürecek?
Dünkü yazdigimi tekrar yaziyorum.neden bu SPK denen kurulus hisse ckarken degilde düserken brüt takas verir bu bir ikincisi bu hisse bu hareketleri ilk defa yapmyor 1.50 den 7 liraya gelirken en az 40 kere yukari asagi yaptilar noldu ey SPK simdimi hisseyi gordun farkettin mesela daha 3 ay önce 2.70 ten 1.40 indiginde ve tekrar 2 lira ustune kisa surede cktgnda neden islem yasagi vermedin ayni hareketleri 6-7 arasina geldigindemi veriyosun brut takasi tabi ozaman bukadar kucuk yatrmci yoktu patron istedgi malkari satamamisti ve tabi fiyatta cok yuksek degildi dimi ey SPK baskani ve yardmcilari bu iste danisikli dovus yoksa ben adam degilim kesinlikle daniskli dovüs uyank olun borsada bizi koruyan bir sistem yok hic birseyin garantisi yok
SPK: sermaye piyasası kurulu her zaman aynı şeyi yapıyor,hisse hergün %8 çıkarken ses çıkarmıyor ne zamanki taban yapıyor 6 ay işlem kararı alıyor k.y mallanmış oluyor..diyeceksiniz ki içeriden haber almışlardır malı boşaltmışlardır ozamanda bu haberi kim uçurdu ise bulunsun ve ipe çekilsin...
cumhurbaşkanına yazın en azından bu düzenbaz spk temizlensin içlerinde fetöcüler hala var sanırım
arkadaşlar peki öneriniz nedir? satış emri verip satılmasını umut etmek mi?
Hisse icin degil ama genel bir yorum yapacagim. Oncelikle sunu soyleyim bu olayi Gerel de ben de yasadim. Aktorler hep ayni. Sozum ona 3-5 spek, Patron , SPK. Bagira bagira gelen bir spekulasyon icin SPK 3haftadir islem yapmiyor ama ne hikmetse mal bosaldiktan sonra olayi ve suclulari bulmasi yarim üc bes saati gecmiyor. Tamam cok para kazanma hirsindaki KY kagit yukseliyor diye atliyor. Buna bir bilincsizlik diyebiliriz. Ama bu ulkenin kurumlarina borsasina guvenerek bu isi yapiyor. SPK hemen brut takasi yapistiriyor, bu operasyonu yapanlara da 6ay men.(sanki adam baska kimlik uzerinden devam edemiyecek şaka gibi).Simdi KY cezasini cekti. Peki buna sebep olanlar , gorevinin getirdigi sorumlulugu yapmayanlar cekecek mi cezasini. Hadi diyelim biz ulke olarak aliskiniz bu durumlara. Creditin 500bin lotu patladi. Yurt disina nasil bir imaj birakacagiz. Bunu goren yabanci yatirimci TR hakkinda ne dusunecek. Ya bu olay yurtdisinda fitillenip buyurse ne olacak.? Asil cezayi cekmesi getekenlere maalesef kimsenin birsey yaptigi yok. Allah sabir versin hepinize
tatar ramazan vardı en son 6.60 kırılırsa mallımı artıracam demişti tavana doğru gidiyoruz yazmıştı ne oldu tatr ramazan görünmüyor..bende o zaman kendisine emin konuşmatavan deme herşey olabilir yazmıştım..
SPK nin ne sorumsuz ve aymaz olduğu ortada
SPK ve basındakilerin hain olduğunu verdikleri kararlardan anlamamanz mümkün degil neden tavan oldugunda degilde taban oldugunda brüt takas lütfen bunu basbakanliga paylasalm SPK baskani ve yardmclari temzlensn kesinlikle patronlarla is birligi yapyolar
arkadaşlar öncelikle elinde hisse ile bu duruma yakalanan arkadaşlarıma Allah bu günler hürmetine sabır versin. ben şahsıma geçen hafta ayrıldım. şimdi akıl veren çok olur ama bir gerçek varki bu insanlar iyi niyetli değil. SPK da güya KY yı koruyacak. yamezler. adamlar ozellikle son 3 haftadır Brüte sokmak için her pisliği yaptılar. Allah yardım etsin KY'ya. saygılarımla.
asla ve kat'a yatırım tavsiyesi değildir.
2 gün önceki yazım umarım faydalanan olmuştur
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yarın 4 üzerinde tutunması gerekir .yatırım tavsiyesi degildir
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4 üzerinde tutunacağı garantisi yok.bende fikrimi söyleyim bu hızla giderse 3 altını bu hafta görür..grup ellerindekileri boşalttı şeker fabrikasının birini alacakları kadar ellerinde paraları var 2 altına indirirler orada uzun süre durur sonra yavaş yavaş toplarlar 6 ay uzun süre kim öle kim kala
Bende tutunursa zaten dedim [emoji1] yoksa 2 ye de gelir .yatırım tavsiyesi degildir
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satış emrimizi versek de alan çıkmayacaktır değil mi?
12 dakika sonra birisi 331 lot aldı bizlere bi mesaj mı veriyor acaba
Evet suçluyu bulduk, suçlu spk bizim suçumuz yok. cemaş borsaya yeni kote oldu, cemaş ve sahibi hakkında kimsenin haberi yoktu. biz para kazanırken spk bizi uyarmadı suçlu spk. acaba öylemi.
Arkaşlar spk üzerine düşeni yaptı, suçun işlendiği dün tesbit edildi, spk da üzerine düşeni yaptı. kuralları gereği suç işleyenleri, altı ay süre ile borsadan men etti, daha fazla suç işlenmesini önelemek için cemaşda alış satış işlemlerini zorlaştırdı. Düne kadar adamlar kademelerdeki lotları alıp satıp kendileri kazanmayıp, küçük yatırımcıları kazandırıp. Her gün küçük kyatırımcının kendi kendinin tuzağını kazması bekleniyordu, bu oldu. Ben burayı zaman zaman takip ediyordum. Buradan kağıt yukarı ğiderken kağıt şakşakçılarına methiyeler düzülüyordu. Adamın biri " Bu kağıtta kazanılmaz mı herkes kazanıyor" diye reklam yapıyordu. spekülatörler sessiz sessiz kağıdı istediklere yere taşıdılar, ellerini boşaltıp çıktılar. Dünde spk bu olaya şahit oldu. kurallarını işletmeye başladılar. Bence spk'nın hiç bir suçu yok. kağıt belli, 2/3 zarar konumunda, sahibi belli Rıza ve saz ekibi. ve aşagıda 122 kişi online. Bence suçu kendimizde arayalım. Bu aşamada ne olur.Onu Yine Rıza ve saz ekibi bilir. Ben yaklaşık fazlası var eksiği yok. on yıldır mecburi ieyholuyum. İnşallah sizler kısa sürede kurtulursunuz. iki günde %40 zarar. geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun.ytd
SPK bunların ne kadar parası varsa el koyacak o para ilede burada hisse geri alımı yapıp KY nin zararını kurtaracak bunu yapmıyor ise SPK da aynı şekilde sorumludur. yeri gelince vatandaşın 3 kuruş borcu için hesabına el konuyor.. adamlar bizim paramizla şeker fabrikası alacak özelleştirmeden yani 2 kez hırsızlık
Spk nin 6 ay brut takasi ve internet yasaki ky ya tecavuzdur.burasi borsa, tavan-taban Hersey olabilir.burada sanki spek korunuyor.yeni spk baskani bu isleri beceremiyor.beyaz,flap,ozderici neden ayni cezalari almamistir?maliyetim 3,60.satmayida dusunmuyorum.oldu olacak tahtayi kapat spk efendi.
borsada 21. yilim ve herzaman zarari ky çeker.Operasyonun başladiğindan beri al satlar incelensin iddia ediyorum adamlarin maliyeti sifirdir.Yani ellerindekini de alsan zararda olmazlar.Diyeceksinizki birader 200 veya 300 milyon liralik vurgun olur mu Bende derimki CIFTLIK BANK...
Satış emri verdim gitme ihtimali sıfır mıdır:)
ellerinde ne varsa alınsın diyorum SPK o zaman iş yapmış olur. yoksa son kararları taban yaptırıp ky nin panik le satmasindan başka ne işe yaradı.. karar gelmeden adamlar sattı zaten olan bize oldu
spk işin içinde zaten yüzde ile çalıştıklarını tahmin ediyorum...yıllardır mağdur olan hep k.y olmuştur.
Saat 11.01 -11.42 arası yapılan işlem 5573 lot...
ky işte borsada böyle kaybediyor alanlar sattı sattı yoksa bekliyecek süre kadar allah bilir YTDeğildir
Bizim borsamiz tam bir kumarhane ecbyo dün tavan yaptı bugün -3