Sayfa 367/918 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467867 ... SonSon
Arama sonucu : 7343 madde; 2,929 - 2,936 arası.

Konu: CEMAS - Cemas Döküm

1. Arkadaslar simdi internetten satis yada alis emri veremiyormuyuz yoksa bu ceza o 3 cocugunami

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. malın sahibi ne düşünmekte

bunu bilmiyoruz
    malın sahibi malının kıymetinin düşmesini istemesse ( % 77 si halen onun bence bunu istemez)

bir süre senet dalgalanabilir sonrasında bakarsınız (bedelli olabilir veya başkaca bir haber)
    senet farklı yerlere gidebilir yine hayal ürünüdür
    tavsiye degil,
    sabır, sabır, sabır...

3.  Alıntı Originally Posted by darkblue37 Yazıyı Oku
    malın sahibi ne düşünmekte

bunu bilmiyoruz
    malın sahibi malının kıymetinin düşmesini istemesse ( % 77 si halen onun bence bunu istemez)

bir süre senet dalgalanabilir sonrasında bakarsınız (bedelli olabilir veya başkaca bir haber)
    tavsiye degil,
    onun için tavan tavan gitmek zorunda yoksa parası pul olur

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by TeKSEN Yazıyı Oku
    Arkadaslar simdi internetten satis yada alis emri veremiyormuyuz yoksa bu ceza o 3 cocugunami

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    internetten satış yapabilirsiniz

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by darkblue37 Yazıyı Oku
    malın sahibi ne düşünmekte

bunu bilmiyoruz

tavsiye degil,
    Defter degerine bakin bir
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

6.  Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    Tatarlar....mahvolduk..battık mıctıkkk. Hani 20 olacaktı...perısanızzz..ne olacak bu zarar..
     Alıntı Originally Posted by Suncity78 Yazıyı Oku
    Ünsal kardeşim tatar kimseye alın demedi o kendi hayalini yazdı ben böyle bir olaya İcbc de yakalandım paramın 3/2 si gitti dün ne olursa olsun yarın çıkacam dedim ve bugün çıkmaya karar verdim Borsa gündem de icbc ile ilgili aynı haberler çıktığı zaman daha fazla kazanma hırsıyla kulak arkası yaptığım ama bunun bana çok pahalıya mal olduğu için elim hep tetikte tuttum sabah seansında benim için tamam dediğim yerde çıktım şükürler olsun, inşallah hissedeki arkadaşlar zararlarını kurtarırlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
     Alıntı Originally Posted by tatarramazan. Yazıyı Oku
    1000 lot da ben sattım 5.67 den arkadaşlar.....Bu kadar stres yeter.....Kaldı 1000 lot.....!!!!
     Alıntı Originally Posted by tatarramazan. Yazıyı Oku
    1000 lot da gitti tabandan......Hayırlısı.....!!!

Cemaş MACERAM da bir süreliğine bitti......!!!!

İleride bakarız duruma....!!!

Sağlıcakla kalın arkadaşlar......Bol kazançlar herkese.....!!!
    3.51 den girmiştim.......20 tl HAYALİM vardı.......Yerli araba çelik işi ve Şeker pancarı işini cemaşın alamayacağını yazdım...Bunların operasyon için birer malzeme olduğunu yazdım.......Korsagündem reklamını yaptı durdu......7.15 i görüp 6.60 kırılmasıyla tahta bozulmuş.....Ben yolda olduğum için iş işten geçmiş......!!!

Çınar 33 kardeşimize de MİHRİBAN (YİBİTAŞ) topiğinde CEMAŞ ın bozduğunu yazdım.....!!!!

Mecnur AGA bunu da 20 lere götürür diye düşündüm....Ama bugün itibariyle zor diyorum....!!!

Ama belli de olmaz.....Flap ve beyaz brütlere bile tavanlarla cevap verdi...Belli de olmaz.....!!!!

Dün işbir ve yibitaşa kızıyordum...6.60 kırılınca Cemaşı 6600 lot yapacaktım...Ama elim bağlıydı bu hisselerde....Bugün ise şükrettim bu duruma......!!!!

Neyse hayırlısı olsun arkadaşlar..Yapacak birşey yok...Cana gelmesin diyelim.....!!!

Kumar oynadık,zarar ettik.Kaybetmedik,bu, kısa zamanda çok kazanma hırsımız nedeniyle oldu.Kumar psikolojisi beni uzun vadeli yatırımcı olmaya mahkum etti.Cezamsa çekeceğim.Ta ki sabrım bitinceye kadar

8.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Defter degerine bakin bir
    defter değeri bilançoyu gördüğümüz günde aynıydı dünde aynıydı su anda aynı
    yarında aynı olacak
    muhtemelen ilk 3 aylık bilancodada

bana göre bu anlamda değişen bir şey yok

algı olayı

malın sahibi ne derse o olacak
    sabır, sabır, sabır...

Sayfa 367/918 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467867 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri