Arkadaslar simdi internetten satis yada alis emri veremiyormuyuz yoksa bu ceza o 3 cocugunami
SM-A510F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar simdi internetten satis yada alis emri veremiyormuyuz yoksa bu ceza o 3 cocugunami
SM-A510F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
malýn sahibi ne düþünmekte
bunu bilmiyoruz
malýn sahibi malýnýn kýymetinin düþmesini istemesse ( % 77 si halen onun bence bunu istemez)
bir süre senet dalgalanabilir sonrasýnda bakarsýnýz (bedelli olabilir veya baþkaca bir haber)
senet farklý yerlere gidebilir yine hayal ürünüdür
tavsiye degil,
sabýr, sabýr, sabýr...
onun için tavan tavan gitmek zorunda yoksa parasý pul olur
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
internetten satýþ yapabilirsiniz
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3.51 den girmiþtim.......20 tl HAYALÝM vardý.......Yerli araba çelik iþi ve Þeker pancarý iþini cemaþýn alamayacaðýný yazdým...Bunlarýn operasyon için birer malzeme olduðunu yazdým.......Korsagündem reklamýný yaptý durdu......7.15 i görüp 6.60 kýrýlmasýyla tahta bozulmuþ.....Ben yolda olduðum için iþ iþten geçmiþ......!!!
Çýnar 33 kardeþimize de MÝHRÝBAN (YÝBÝTAÞ) topiðinde CEMAÞ ýn bozduðunu yazdým.....!!!!
Mecnur AGA bunu da 20 lere götürür diye düþündüm....Ama bugün itibariyle zor diyorum....!!!
Ama belli de olmaz.....Flap ve beyaz brütlere bile tavanlarla cevap verdi...Belli de olmaz.....!!!!
Dün iþbir ve yibitaþa kýzýyordum...6.60 kýrýlýnca Cemaþý 6600 lot yapacaktým...Ama elim baðlýydý bu hisselerde....Bugün ise þükrettim bu duruma......!!!!
Neyse hayýrlýsý olsun arkadaþlar..Yapacak birþey yok...Cana gelmesin diyelim.....!!!
Kumar oynadýk,zarar ettik.Kaybetmedik,bu, kýsa zamanda çok kazanma hýrsýmýz nedeniyle oldu.Kumar psikolojisi beni uzun vadeli yatýrýmcý olmaya mahkum etti.Cezamsa çekeceðim.Ta ki sabrým bitinceye kadar![]()
Yer Ýmleri