enerji sanayi gıda piyasalarındaki asıl oyuncular hariç para gömmeyin. hiç gerek yok. bankalarda işc diyecem ama benim maliyet 3,20 ona bile gömmeyin.
nasss nasss diye diye zaten sigortalar paçavraya döndü.
Printable View
enerji sanayi gıda piyasalarındaki asıl oyuncular hariç para gömmeyin. hiç gerek yok. bankalarda işc diyecem ama benim maliyet 3,20 ona bile gömmeyin.
nasss nasss diye diye zaten sigortalar paçavraya döndü.
35xx ortalamayla açtığım uzunları kapatıp kapanışa doğru FLAT oldum.
Birkaç gün önce ek alım fırsatı oluşmuştu %50 olabilirdim ama trading platformun azizliğine uğrayıp kaçırdık fırsatı...
Sağlıklı yükselişin devamı için kısa/orta vadede tekrar hafif bir düzeltme gerekiyor. 37xx 'lerden başlayarak tekrar alıcı olabilirim.
FLAT olmak çok sıkıcı. İkinci bir hesap açıp gün içi trade edebilmek için az komisyonlu masraflı bir aracı kurum arıyorum... Yok mu tavsiyesi olan?... İtibar puanı esirgenmez :plc:
Reis bugün açıklama yapacak dilyollardi ne oldu o iş?
benim hisse komisyon oranım vob komisyon oranımdan epey bi düşükdür.
vobda binde 1 gibi yüksek bir orandan çalışıyorum .
ama ben özellikle istemiyorum ! mümkün mertebe az işlem yapınız (işiniz bu değilse)
daha önce de dediğimiz gibi
ya bırak şimdi vadeliyi, vadeli senin kalemin değil, bugün tvitırda sasa-hektas kötülemesi yapmışsın, 2017 aselsan örneği üzerinden.. sasacılar duymamıştır inşallah diye senin adına endişelendim, çünkü tam linçlik laf etmişin
açıkçası ben sasa teorisine katılıyorum, işte koç hold şu kadar etmezken, sasa nasıl 10 milyar dolar edermiş ? eder kardeşim 10 milyar da eder, 20 milyar da eder, niye etmesin ? tabelada alıcı satıcıyı yendiği sürece istediği fiyatı eder.. köpük seviyeye vardığında bakılır duruma ama şu an sasa 10 milyar etmez diyemem
Her ponzinin sonunu sadece başlatan bilir...:one: