Sayfa 757/1001 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,049 - 6,056 arası.

Konu: Viop XLIV

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Neredeyse her gün 20 kontrata 5-10.000 tl gayet olası...Haydi ayda 15 gün olsun.

Kredi kartı,harcama ,harçlık için finansman..
    para kazanınca vadeliyi övüyorsun, işler ters gidince yerin dibine sokuyorsun..ya da kafa buluyorsun ara ara.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2. 3925 hala olmedik can cekisiyoruz. Sistem sat verdi

SPOT kapanış, BofA son 35 dk da -800 mlyn tl dan -577 mlyn tl ya düştü, yani 220 mlyn tl lık mal aldı,

4. adam cıkmıs petkm diyor amk ben gecen hafta 4 saatlikte buldum ilk be .. bende sosyal medya da yer alcam bu gidisle görsünler kagıt tahmini nasıl yapılyor )

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    para kazanınca vadeliyi övüyorsun, işler ters gidince yerin dibine sokuyorsun..ya da kafa buluyorsun ara ara.
    Süper yakaladın cauti

Bence bugün 200 dene lönk ceton atmıştır makinaya, geçen ki 3bin den attığı 200 dene lönkü tutsaydı köşeydi tabii bazan pala masayı sallayınca ister istemez dökülüyor vobcular, vadeli işi iş değil
    Vob yabman
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Hektaş'ta 2007 veya 2008'de borsadan hakikaten anlayan Temel ve Ta da yapan bi abimiz yüklü alım yaptı. Bana da al bak iyi olacak, falan dedi. Ben de yalan yok aldım biraz. Malum 2009 krizi yaklaşırken sattım. Satmaz olaydım, bire 1000 falan olmuştur herhalde. Şimdi bunu niye anlattım? Geleceği olan yatırımcısına değer veren hisse krizde de olsa nerden alırsan al trenddeyse para kazandırır. Sindoma burada yıllarca bağırdı Sasa sasa diye. Dinleseydik hepimiz zengindik.
    Sana hektaş aldıran abinin hektaşları senden önce sattığına adım gibi eminim ;)

7.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    adam cıkmıs petkm diyor amk ben gecen hafta 4 saatlikte buldum ilk be .. bende sosyal medya da yer alcam bu gidisle görsünler kagıt tahmini nasıl yapılyor )
    Petkm vs. neyse ama bazı kağıtlar saadet zinciri gibi oldu,halen
    beklentiyi almamışlar sanırım,işin garibi hiç bilmeyenler bile aldım
    bir hafta da % 50 oldu diyor, bakıyosun ortalamalar aşağılar da ,
    kağıt 4 kat yükselmiş hala gidiyor bugün patlar yarın patlar derken
    atı alan üsküdarı geçmiş.
    Yatırım tavsiyesi değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Temel dusturumuz,pirimizin sloganıyla; VOB YAPMAYIN

Ama illaki yacaksanız LONG/FLAT...

Bana ihtiyaçlarımı değil vobu verin, diyorsanız ona da çare var: Geceye kalma ve 20 kont. aşma..en güvenilir anda çak...

Herkese hitap etmek lazım.Ama kanun; vob yapmayındır.

Sayfa 757/1001 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •