Özel sektörden kamuya geçme konusunu bende duydum.ne kadar yoğun bilemiyorum. zaten ailemizin kanalında bu konuyla ilgili haberler azaldı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu kadar detayı bilmiyorum ama geçen hafta ithalat/ihracatçı bir dostumla konuşuyordum, dövizle işlem yasak olduğundan döviz ödeme alamıyorlar şirket TLye çevirip bunlara ödüyor, bunlar da tekrar döviz alıyor ama bankada makas çok olduğundan TL parayı çekip çantayla döviz büfesine götürüp ordan doları alıp gelip tekrar bankaya yatırıyorlarmış. Saçma sapan bir iş, herkes böyle çalışıyor mecburen dedi.
10 m üzeri teb 33
Acaba özel hastaneler iktidarın yolcu olduğunu gördüklerinden yatırımları kestiği için olabilir mi ? İş adamları kokuyu çok iyi alırlar. Yeni gelen iktidar şehir hastaneleri ve diğer özel sektör sağlık kuruluşlarının düzenine çomak sokacağından doktorlar yavaş yavaş işlerini garantiye alıyorlardır. Kapatılan kocaman devlet hastaneleri geri açılacaktır. Ümitliyim.
memurlar. net sitesindeki maaş robotunda çıkan tüm veriler SGK verileriyle örtüşüyor. Bu sabah e-devlet üzerinden aylıkların görüntülemesine konan kısıt kalkmış. Baktıkça içim acıdı !
5 yıl öncesi aramızdaki maaş farkı tam 2 kat olan bir yakınımla fark nihayet kapanmış. ( sadece 500 lira fazla alır olmuşum )
Erzurumda yaşayan bir iş arkadaşımla telefonda mevzu maaşlara gelince Diyanet personelinin durumunu anlattı. Yeniden imam hatip bitirerek hayata başlamak istedim ! Geçen hafta cuma çıkışında para toplanırken kendi aralarında konuşan görevlilere kulak misafiri olmuş. Lojmanı olmayan cami görevlileri için diyanet vakfı camiye yakın bir binadan daire alarak görevlilere lojman olarak tahsis ediyormuş. İlk defa duydum dedi. Tebrik ediyorum kurumu. Personeline hizmette yarışıyor.