Sayfa 759/1001 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 6,065 - 6,072 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Dostum ayrica ozel sektorden devlet hastanesine yogun bir kayis var Doktor lar tarafindan
    Ayrica Almanyaya giden dr lar da ortami begenmiyorlarmis yani cevredekilerin maas lari ile kiyas ediliyor imis, geri gelebilirler
    Özel sektörden kamuya geçme konusunu bende duydum.ne kadar yoğun bilemiyorum. zaten ailemizin kanalında bu konuyla ilgili haberler azaldı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Mavideniz35 Yazıyı Oku
    Halk TV'den Barış Soydan'ın yazısından alıntı :

Vatandaşların yurtdışına 50 bin dolardan fazla para göndermesi, nedenine dair belge ibraz edemiyorsanız yasak.

Şirketlerin yurtdışına 500 bin dolardan (10 milyon TL) fazla para göndermesi, nedenine dair belge ibraz edemiyorlarsa yasak.

Bankaların sabah saatlerinde döviz alması yasak.

Şirketlerin bankalardan aldığı krediyle döviz alması yasak. Döviz borçları varsa da yasak.
    Bu kadar detayı bilmiyorum ama geçen hafta ithalat/ihracatçı bir dostumla konuşuyordum, dövizle işlem yasak olduğundan döviz ödeme alamıyorlar şirket TLye çevirip bunlara ödüyor, bunlar da tekrar döviz alıyor ama bankada makas çok olduğundan TL parayı çekip çantayla döviz büfesine götürüp ordan doları alıp gelip tekrar bankaya yatırıyorlarmış. Saçma sapan bir iş, herkes böyle çalışıyor mecburen dedi.

3. 10 m üzeri teb 33

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Kur makro ihtiyati tedbirlerle zoraki tutulmasa 30 faiz gayet güzel ancak tl mevduatta iken normalleşme adımı gelirse eşekten düşmüşe dönersin
    normalleşme adımı gelirse ne olur ki?

5.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Özel sektörden kamuya geçme konusunu bende duydum.ne kadar yoğun bilemiyorum. zaten ailemizin kanalında bu konuyla ilgili haberler azaldı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Acaba özel hastaneler iktidarın yolcu olduğunu gördüklerinden yatırımları kestiği için olabilir mi ? İş adamları kokuyu çok iyi alırlar. Yeni gelen iktidar şehir hastaneleri ve diğer özel sektör sağlık kuruluşlarının düzenine çomak sokacağından doktorlar yavaş yavaş işlerini garantiye alıyorlardır. Kapatılan kocaman devlet hastaneleri geri açılacaktır. Ümitliyim.

6. memurlar. net sitesindeki maaş robotunda çıkan tüm veriler SGK verileriyle örtüşüyor. Bu sabah e-devlet üzerinden aylıkların görüntülemesine konan kısıt kalkmış. Baktıkça içim acıdı !

5 yıl öncesi aramızdaki maaş farkı tam 2 kat olan bir yakınımla fark nihayet kapanmış. ( sadece 500 lira fazla alır olmuşum )
    Erzurumda yaşayan bir iş arkadaşımla telefonda mevzu maaşlara gelince Diyanet personelinin durumunu anlattı. Yeniden imam hatip bitirerek hayata başlamak istedim ! Geçen hafta cuma çıkışında para toplanırken kendi aralarında konuşan görevlilere kulak misafiri olmuş. Lojmanı olmayan cami görevlileri için diyanet vakfı camiye yakın bir binadan daire alarak görevlilere lojman olarak tahsis ediyormuş. İlk defa duydum dedi. Tebrik ediyorum kurumu. Personeline hizmette yarışıyor.

Alıntı Originally Posted by Sağsalim Yazıyı Oku
    10 m üzeri teb 33
    Of of of of 1 ayda 260 bin lira civarı garanti para...

8.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Of of of of 1 ayda 260 bin lira civarı garanti para...
    289 bin tl

Sayfa 759/1001 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •