Sayfa 758/1001 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 6,057 - 6,064 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

Dostum meclis te iktidar ile muhalefet mv maas lari farkli olsa izle sen gumburtuyu ama hepsi ayni lokanda da
    liraya mercimek corba iciyolar en son hamburger 135tl filan yazmislar o degisik geldi orda subvanse uygulanmiyo demek ki...

Surasini soyleyim de herkes 1-1inin maasini bilip bu az calisiyo bu cok calisiyo diyor ama bunun nedeni kendisi ile karsilastirmasindan, ogretmenler doktorlar yada milletvekilleri olayi bundan olusuyo yada bekci polis asker
    ama bunlarin her biri de kendi mesleginin zorluklarini bilir maasi ile karsilastirir ama bunlarin tekrar kariyerinin basina gidip yeni bir sektor secmeleri zor olur

ornegin nedense hep atanamayan ogretmen olur onun disinda hic kimse yaygara koparmaz buldugu isi yapar gider kimi kurye kimi market te calisiyo artik gencler napsinlar is mi var

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Memurların maaşı açık olduğundan karşılaştırma ve nefret objesi olarak toplumda sık kullanılıyor, üç beş bin zam herkesin gündemine giriyor. Halbuki memur maaşı kaç olursa olsun insanı zengin etmez. 15 olsa ne olur 25 olsa be olur ancak bir tık daha rahat yaşar.
    Özel sektördeki maaşlar kimsenin çenesini yormuyor.
    Bir motokurye bir profesör kadar kazanıyor deyince ama kuryenin işi çok ağır profesör tüm gün yatıyor slayttan ders anlatıyor deniyor. Bakış açısı böyle olunca da ülke bir yere gidemiyor.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Ah Erdoğan ah ne hale getirdi ülkeyi , geçen sene bu 30 faizler olsa göbek ata ata sevinçle bankaya giderdik , şimdi normal olarak kimse 30 faize sevinmiyo küçümsüyo...
    Iste biz buna Gidivanizm diyoruz.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

min 25bin e de yapiliyor

Alıntı Originally Posted by karamsar kedi Yazıyı Oku
    Eğer 500.000 usd üzeri mevduatınız varsa yatırım firmalarında swap yapabilirsiniz nette usd %6- 7 alırsınız. Aynı şekilde KKM opsiyonlu işlemlerde %6 var bazı bankalarda.

yonca banka
    yuzde 6-7 gibi sanirim cok ayrintili bilmiyorum
     Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Hangi banka oran nedir?

net bilmiyorum pek para konularina girmiyoruz
    6-7 gibi

ben daha cok usd li fon takiliyorum ben kendime yapmadim

Alıntı Originally Posted by saims Yazıyı Oku
    Opsiyon primini + faiz'i Kaç'tan yaptınız.

Dostum ayrica ozel sektorden devlet hastanesine yogun bir kayis var Doktor lar tarafindan
    Ayrica Almanyaya giden dr lar da ortami begenmiyorlarmis yani cevredekilerin maas lari ile kiyas ediliyor imis, geri gelebilirler

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    O rakam doğru , kademe dereceye göre biraz düşüp artabilir siz onu 2.000 olarak kabul edin...Bunu da seyyanen zam olarak düşünün...Ayrıca ek gösterge falanda verildi emeklilikte çok işlerine yarayacak...

Kısaca Öğretmenlerinde maaşlarında gizli zam yapılarak onlarında tıpkı asgariden maaş alanlarınki gibi gazları alındı. Özellikle toplumla direk muhatap olan Öğretmen ve Doktor kesiminin sesi kısıldı ki Millete negatif enerji verilmesin...

7. Kur makro ihtiyati tedbirlerle zoraki tutulmasa 30 faiz gayet güzel ancak tl mevduatta iken normalleşme adımı gelirse eşekten düşmüşe dönersin

8.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Bide bu faizler olsaydı kimse dövizle ilgilenmezdi , Merkez Bankamızın kasasında müthiş döviz bolluğu olurdu , güven ortamı oluşurdu....
    Nas var dayı..
    Memento mori

Sayfa 758/1001 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •