Okuyun bu arkadaş büyük adam:
Printable View
Bu irkcilik kadar kotu bir sey yok bu dunyada.
Adam Luisiana'da yasamis, tum cocuklugu boyunca, adam, bir kez bile beni adima cagirmadi diyor.
Boy derdi, diyor.
Boy do it, boy come over here, etc.
Ve zaman ilerler ve bu zenci oglan oyle bir parca besteler ki, " skin deep " diye, yer yerinden oynar.
Bu irkcilari, gunu geldiginde cok kotu bir alem bekliyor.
Nerden aklima geldiyse is'te..:)
Muz cumhuriyeti.
Erdoğan’ın yanlışlıkla kurduğu üniversite kapatıldı.
https://tele1.com.tr/yanlislikla-uni...yor-mu-183393/
Adamlar insanları mal yani meta olarak görüyor. Bahçede ticari ağaç gibi görüyor. Bu yaşlı bu ne kadar meyve verecek sanki bir genç fidanları kurtaralım, onlardan daha çok hasat alırız, onlardan daha çok süt sağarız diyor.
Kendileri için birbirimize girdiğimiz insanların bize bakış açısı budur işte.
https://i.hizliresim.com/zdnWSL.jpg
Bu Dünyadan giderken lâzım olan tek şey pamuk, ona da paranız yoksa ben vereyim, çıkın dolaşın biraz hava alın.:yes:
https://i.hizliresim.com/trgHhV.jpg
O iş Wikipedia kapatmaya benzemez, bebesinden dedesine herkes sosyal medyada, tabutunun son çivisi olur.
EPGİS: 02/07/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Otogazda 32 KRŞ/LT pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
Birden ha ikidir dedim. Teslaymış:
emekliler kimmiş yahu 6 ay maaşlarını ödemiyorum dese ne olacak..?
bir şeyin risk teşkil etmesi için sonucu olması gerekir, siz bir daha seçim olacağına inanıyor musunuz..?
gençlerin oyuna talip olan biri sosyal medyada kısıtlamaya gider mi..?
emekliler internetsiz yaşayabilirler lakin yeni nesil tahammül edemez, adam ona bile hassasiyet göstermiyor..!!
ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo Türk hükümetini, Aya Sofya'nın müze statüsünü sürdürme çağırdı. Pompeo yazılı açıklamasında, ''ABD Aya Sofya'nın statüsünün değiştirilmesini, olağanüstü bir yapının geçmiş mirasının hafifletilmesi olarak görüyor'' dedi. / Amerika’nın sesi
Son 3 saat:
▪Volkswagen, Türkiye’de fabrika kurmaktan vazgeçti.
▪Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sosyal medya mecralarına erişim engeli getirilebileceğini açıkladı.
▪RTÜK, Halk TV ve TELE1'e 5 gün yayın durdurma cezası verdi.
Türkiyede seçim olmama ihtimali -0- istanbul seçimleri bunu net bir şekilde bir kez daha gösterdi. Türkiyede seçim katılım oranlarına bakarsanız halkın bu konuyu ne kadar ciddiye aldığını görürdünüz.
Emeklilerin internet ile bağı düşündüğünüzden kat ve kat fazla isterseniz bir deneyin göreceksiniz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Seçim olmaz [emoji135]*♂️
Diğer partiler kapatılırsa olur sadece [emoji1303]
Hem bu sistem çok iyi herşey bir gecede halloluyor hamdolsun büyük kolaylık ve nimet abla bence
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Piyango yazdım nimet abla çıktı 🤣🤣🤣
Toplu taşıma da kaptan anons ediyor .
Kameradan görüyorum maske takmayanlar var takın diyor .
Gene %80 takmıyor durumda
Sizde evinizde Arap sabunu ile dezenfekte edin eşyaları [emoji2][emoji2][emoji2]
Çıkışta polisler maske takmayanlar 900 TL cik öptü erketeye yatmışlar [emoji2][emoji2][emoji2]