-

Originally Posted by
Egeli
Emeklilerin tek eğlencesine dokunmak riskli, bizimkilerin gözünde, facebookta hesabı olmayan tanıdıklarını vefat etmiş kabul ediyorlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
emekliler kimmiş yahu 6 ay maaşlarını ödemiyorum dese ne olacak..?
bir şeyin risk teşkil etmesi için sonucu olması gerekir, siz bir daha seçim olacağına inanıyor musunuz..?
gençlerin oyuna talip olan biri sosyal medyada kısıtlamaya gider mi..?
emekliler internetsiz yaşayabilirler lakin yeni nesil tahammül edemez, adam ona bile hassasiyet göstermiyor..!!
-
ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo Türk hükümetini, Aya Sofya'nın müze statüsünü sürdürme çağırdı. Pompeo yazılı açıklamasında, ''ABD Aya Sofya'nın statüsünün değiştirilmesini, olağanüstü bir yapının geçmiş mirasının hafifletilmesi olarak görüyor'' dedi. / Amerika’nın sesi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Son 3 saat:
▪Volkswagen, Türkiye’de fabrika kurmaktan vazgeçti.
▪Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sosyal medya mecralarına erişim engeli getirilebileceğini açıkladı.
▪RTÜK, Halk TV ve TELE1'e 5 gün yayın durdurma cezası verdi.
-

Originally Posted by
realities
emekliler kimmiş yahu 6 ay maaşlarını ödemiyorum dese ne olacak..?
bir şeyin risk teşkil etmesi için sonucu olması gerekir, siz bir daha seçim olacağına inanıyor musunuz..?
gençlerin oyuna talip olan biri sosyal medyada kısıtlamaya gider mi..?
emekliler internetsiz yaşayabilirler lakin yeni nesil tahammül edemez, adam ona bile hassasiyet göstermiyor..!!
Türkiyede seçim olmama ihtimali -0- istanbul seçimleri bunu net bir şekilde bir kez daha gösterdi. Türkiyede seçim katılım oranlarına bakarsanız halkın bu konuyu ne kadar ciddiye aldığını görürdünüz.
Emeklilerin internet ile bağı düşündüğünüzden kat ve kat fazla isterseniz bir deneyin göreceksiniz.
O egeli ben değilim
-

Originally Posted by
deepblue35
Son 3 saat:
â–ªVolkswagen, Türkiye’de fabrika kurmaktan vazgeçti.
â–ªCumhurbaşkanı Erdoğan, Sosyal medya mecralarına erişim engeli getirilebileceğini açıkladı.
â–ªRTÜK, Halk TV ve TELE1'e 5 gün yayın durdurma cezası verdi.
Anlaşılan Güneşin zaptı yakın
-

Originally Posted by
MedwiG
ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo Türk hükümetini, Aya Sofya'nın müze statüsünü sürdürme çağırdı. Pompeo yazılı açıklamasında, ''ABD Aya Sofya'nın statüsünün değiştirilmesini, olağanüstü bir yapının geçmiş mirasının hafifletilmesi olarak görüyor'' dedi. / Amerika’nın sesi
Türkiye’nin iç işleri ile ilgili konularda basına açıklama yapmak, genelde güç gösterisi yapılması ile sonuçlanıyor. Bu nedenle neden hala bu yöntemin kullanıldığını çözemedim.
O egeli ben değilim
-

Originally Posted by
Tinaz
Dimitri'si Allah korusun, gerisi zaten farketmiyor.
Hanim, suyun altini yak, olmazsa cay demleriz modunda..

Allah cümlemizin libidosuna zeval vermesin.
JMK99 abim çok tehlikeli adam , onunla iyi anlaşmak lazım. Korkutuyor beni
-

Originally Posted by
Egeli
Türkiye’nin iç işleri ile ilgili konularda basına açıklama yapmak, genelde güç gösterisi yapılması ile sonuçlanıyor. Bu nedenle neden hala bu yöntemin kullanıldığını çözemedim.
Dıj güçler is loading ise birilerinin önüne bir anket gelmiş ama anket şirketinin liyakati de diğerleri gibiyse birileri ayağına sıkmaya çalışıyor galiba.
Demem o ki Allah reisime zeval vermesin.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri