-
Okuyun bu arkadaş büyük adam:

Originally Posted by
alicemal
Sorusu halkbank üzerine. Direk "yorumunuz varmı" diye kestirip atmış. başta gazı verdi ya, artık cevabı hakediyor diye düşünmüş. Şempanze ve makakta beyin böyle çalışır. Orangutan saygılıdır.
-
Bu irkcilik kadar kotu bir sey yok bu dunyada.
Adam Luisiana'da yasamis, tum cocuklugu boyunca, adam, bir kez bile beni adima cagirmadi diyor.
Boy derdi, diyor.
Boy do it, boy come over here, etc.
Ve zaman ilerler ve bu zenci oglan oyle bir parca besteler ki, " skin deep " diye, yer yerinden oynar.
Bu irkcilari, gunu geldiginde cok kotu bir alem bekliyor.
Nerden aklima geldiyse is'te..
-

Originally Posted by
samreit
Bir önceki mesajinda yazmissin, yigit kategorisine giriyorum

Saka, saka. Kuralciyimdir. Kurallara, sacma bulsam da, uymaya calisirim.
Kayisilar ve eriklerde domuzlara gitti. Geldigimden beri en az 50kg erik ve kayisi attim domuzlara.

O kaysıları reçel yap abi , harika oluyor. Domuzlar pastırma olacaksa ver onlara da ver heba olmuş sayılmaz.
-

Originally Posted by
Tinaz
Şu ülkede 1 yaşındaki çocuğa tecavüz edildiğini okuduk abi, daha neye şaşıralım. Amajjdjjsos şu dünyanın.
-
Muz cumhuriyeti.
Erdoğan’ın yanlışlıkla kurduğu üniversite kapatıldı.
https://tele1.com.tr/yanlislikla-uni...yor-mu-183393/
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
-

Originally Posted by
jmk99
Dehşet verici haber...
Tiyo bile vermiyor bu gençler.
Nerede saygı, sevgi?
Adamlar insanları mal yani meta olarak görüyor. Bahçede ticari ağaç gibi görüyor. Bu yaşlı bu ne kadar meyve verecek sanki bir genç fidanları kurtaralım, onlardan daha çok hasat alırız, onlardan daha çok süt sağarız diyor.
Kendileri için birbirimize girdiğimiz insanların bize bakış açısı budur işte.
-

Originally Posted by
turali
Adam okuyamıyordur o kadar evrakı anladım ama o belgeyi önüne koyan şahıs neye göre seçildi de o göreve getirildi. Ve şuan işine devam ediyor mu .
-

Originally Posted by
dimitris
Adamlar insanları mal yani meta olarak görüyor. Bahçede ticari ağaç gibi görüyor. Bu yaşlı bu ne kadar meyve verecek sanki bir genç fidanları kurtaralım, onlardan daha çok hasat alırız, onlardan daha çok süt sağarız diyor.
Kendileri için birbirimize girdiğimiz insanların bize bakış açısı budur işte.
En büyük dileği diliyorum:
İnşallah yaşlanınca cik cik diye öten kuşunuzun sesini duymayıp viyagara şelalesine düşersiniz gençler.
Son düzenleme : jmk99; 01-07-2020 saat: 16:04.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri