Yok bulmadilar henüz.
Adam normal sartlar altinda asi gelistirilmesinin 5-8 yil arasi sürdügünü söylüyor.
Bu sekilde hizli bir sekilde gelistirilen asida bilinmezlerin cok olacagini ve ayni zamanda üretimde olusabilecek kirliliklerin de etkisiyle istatiksel olarak bu rakamlarin ortaya cikabilecegini vurguluyor.
Neyin dogru, neyin yanlis oldgunu, kimin dogru, kimin yalan söyledigini bilmiyoruz.
Bilgi caginda olanlara bak. Insanlik dogru bilgiden cok, yanlis bilgiler ile dolduruluyor bence.
Normalde toplumun %66’sı aşı için yeteri. Tahminimce öncelikle risk grupları, kritik kamu görevlileri ( sağlık ve güvenlik kuvvetleri) ve seyahat edenlere zorunlu tutulacaktır. Devamında kargo, banka, market çalışanı gibi yoğun temasta bulunanlara zorunlu tutulur. Toplumun geri kalanı için nasıl bir yol izlenir bilemem. Bir taraftan özgürlük için aşı olmak istiyorum. Diğer yandan uzun dönem riskleri için isteksizim.
O egeli ben değilim
Yemeğin fiyatını yedikten sonra değil yemeden önce öğren . Öğrenemiyorsan yeme . Bizdeki esnaflık karşıdakini öpmek üzerine.
Ardeşen 'de 18 liraya karışık pide yedikten sonra Uzundere 'de bayat somun ekmek arası dönere 30 lira vermek benim de zoruma gitmişti.
Sonra çay ikram etti esnaf kardeşim, çaylar benden dedi, e bi zahmet amk dedim . Kendisi de sigara yaktı.![]()
Valla ne asi olurum, ne de bunlari dinlerim.
Elden geldigince korunmaya calisirim, hepsi bu.
Yer İmleri