19:00 ile 23:00 arasi bir seans var idi.değişmiş de olabilir son alınan kararlari takip etmedim.yaniltmiş olmak istemem sn value dostum.
Printable View
imf ne derse öyle olur.. avrupada emeklilik yaşı 65- 70 bandında, sizin ne özelliğiniz var ulan aşağılık türkler diye bi bağırır, es es emeklilik yaşını 78- 80 yaparsın.. herif sana kredi verecek, sen o parayı sakın kullanmıyacan, o parayı rezervlerinde tutucan abd tahvili olarak, sendeki rezervleri gören jp morgan, deutsche, blackrock ve diğerleri sana güvenmeye ve borç para vermeye ikna olucak.. sen de işte bu faizli borç parayla büyümeni finanse edicen
Elleşme şu boğalara,çok hırslılar..selden kütük toplamaya benzer.Önünde durana geçiriyor.
Aslanlar hiç bir zaman çoşkulu-genç bufalolara saldırmaz.
Abka abinin meşhur sözü, ekranımda durur
Boğalar yorulunca saldıracağız, sabır sabır :)
History of the Earth
https://www.youtube.com/watch?v=Q1OreyX0-fw
Sen de az goy goycu değilsin…gundi yi aratmazsın, sadece daha ikna edici konuluyorsun.
Bu gece bes alımları 10 gün değil bir ayda tamamlayabilir kararı gelirse, yarın %5 aşağıdan da açabilir😊
Böyle bir karar gelmese bile yarın tavan u-30 beklemem, Tüpraş hariç, onun gönlündeki ederi 1000 TL zaten
bozkurt abi iktisat yüksek lisans yaptım. çok şükür böyle b.klarla ilgili değildi. çok insaniydi.
şöyle bir durum var: devlet bir şeyi kafasına koymuşsa yapar. vergi toplar, ordan kısar oraya aktarır. doğru olmayabilir.
ama doğru değilse bile piyasada sonucu var.
>>>>>>>>>>
ibrahim Haskoloğlu@haskologlu
·
17d
Deprem için yapılan bazı bağışlar:
Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik, 2 milyar TL
Zorlu Holding, 30 milyon TL
Türk Telekom CEO'su Ümit Önal, 2 milyar TL
Bağışta bulundu.
CDS 561 +2.35%
bu borsa gelismis bir ulkenin borsasi degil
tam tersine tum kurumlari yozlastirilmis, cokusun esiginde bir ulke
borsaya son sene girenlerin tamami vurkacci cakallar
su an hareketi de surenler damatlar, yegenler
kurumsallarin olmadigi ortamda borsa olmaz
son 9 gun
sonra kurt kafese girecek o yuzden son 4-5 gun panik olur ve ilk 5 gunun altinda islem gorur kanaatindeyim
Ben AFAD'a az bir şey göndermiştim, akşam tekrar gönderecektim duvardan gelen ses ısrar edince değiştirip Kızılay'a gönderdim.
Kızılay'a telefon nuaranı kaptırdın mı peşini bırakmıyor.
50 metreden tanırım- malsız kalmışsın, yada düşük pozisyonda yakalanmışsın ralliye.. olsun, bi dahaki sefere kazanırsın inşallah
bes alımlarıyla ilgili bahsettiğin açıklama ihtimalinin sıfır olduğunu analiz edemediysen, korkarsın tabii pozisyona girmeye.. 10 gün süre dolar, tavan-tavan endeks 7000+ yapmıştır, süre dolduğu halde alım yapamamıştır fonlar, o vakit elbette süre uzatımı yapılır.. ama yarın öbür gün değil maalesef
https://twitter.com/Haber/status/162...TMzetgRJw&s=19
SON DAKİKA | Gelir İdaresi Başkanlığı, deprem nedeniyle yardımda bulunan şahıs veya kurumların yardım tutarlarının vergiden düşüleceğini açıkladı.
Twitter ahalisi, zorluğu …. şeyine sokup çıkardı. Rezil adam 30 milyon nedir ya.
Vergiden değil de vergi matrahından düşülüyor olabilir. Direkt vergiden düşülüyor ise daha da fazla yardım olur.
>>>>>>>
ibrahim Haskoloğlu
@haskologlu 24d
Deprem için yapılan bazı bağışlar:
Halkbank 7 Milyar TL
Turkcell, 3,5 milyar TL
Cengiz İnşaat 3 milyar TL bağışladı.
Diğer tüm bağışlarla birlikte
toplamda 17 milyar 500 milyon bin TL bağış yapıldı.
Allah kabul etsin işci abi
Bende elimden geldiğince karınca kararınca bişeyler yabtık ve depremin ilk gününden itibaren sürekli olarak yardım çağrısında bulundum tanıdığım tanımadığım eş dost tüm mahalleli olarak az çok demeden yardım yapmalı, Allah kimseyi zor duruma düşürmesin.
“Güneşin doğduğu her gün insanın bütün eklemleri için sadaka vermesi gerekir.
Ancak böyle günlerde hatırlanıyor sağlığın ve gün yüzü güneşi görebilmenin önemi
Tek yürek kampanyasında
Ziraat bank 20 milyar bağışlamış, iş banktan sonra rekor ona geçti heralde
Ziraat Bankası 20 milyar TL,
Vakıfbank 12 milyar TL,
Halkbank 7 milyar TL, Merkez Bankası 30 milyar TL bağışta bulundu.
Devletin Bankaları devletin kurumuna bağış yapıyor Allah kabul etsin
Toplam 93 milyar tl civarına çıktı bağışlar.
Kamu kurum ve bankalarının Hazine kesesinden bağış yapmaları tuhaf değil mi?
Aralık ayında Hazine'den 20'şer milyar, toplam 60 milyar TL sermaye konan kamu bankaları, 7, 12 ve 20 milyar TL, toplam 39 milyar TL bağış yapıyor.
Bütçeden yapılmasının ne sakıncası var?
https://twitter.com/ugurses/status/1...bqvfLAPPw&s=19
Merkez Bankası da 30 milyar TL'yi karşılıksız basacak.
TBMM'de ek bütçe çıkararak yapılacak işler yan yollarla yapılıyor, usulsüz yapılıyor...
https://twitter.com/ugurses/status/1...b9HwpYcZw&s=19
Bu çakallıklar senin işin benim değil. %100 maldayım, bjnu Twitter da da yazdım sabah. Ayrıca bes te de %70 hisse, %30 altındayım.
Ha, daha fazla malda olabilirdin diyorsan, o eskidendi…şu ortamda asla diyorum.
Sen şimdi gazı ver, aşağı dönüşte meşhur iki ortalamalı grafiğini paylaşırsın, sonra çaktım dersin tepeden.
Yurtdışındaki paralar mi geliyor, şov mu yapılıyor nedir bu rakamlar?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Thy 1000 konut bağışlamış 2 milyar da şimdi bağışladı
apsd -42.000...Nisan vadeye taşınma yok..
dxy de artış var..onsta düşüş....Acaba beklediğim sp500 düzeltmesi başlıyor mu?
Saçma sapan bir şey...550 milyon dolar BES alış olacak diye hareketlere bak..KIZGIN BUFALONUN ÖNÜNDE DURULMAZ...:)
Yabancı çaktırmadan haftalık -350 mil. satış yaptığı oldu..
Ama seçim,84 mil. dolar deprem,global düzeltme....bunları ekranın yanına asmak lazım...
Valla getireceklerse samimi olarak bu hengame gayet uygun bir zaman. Dittiri dutturu oldu bittiye gelir. Ama yıllar önce Beyazıt Öztürk ün lafı vardı. O bağış yapanların çoğu sonradan ortada gözükmedi diye. İns. öyle olmaz.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu MAC fonu ne kadar tırt kağıtlar doldurmuş portföye. Bi tane kafa lokomotif hisse yok hep yan tahta.
Eski Başbakan Tansu Çiller, yayına bağlanıp konuşup bağış yapmadan kapatmış alalalala iyiki çaldırıp kapatmamış
iyi hatırlattın, bi bakalım duruma,neymiş
https://i.hizliresim.com/7t2akch.png
çok net bi resim var, 6100 dolaylarına kadar sürtünmesiz ortam
oradaki tavrını izliycez, bi satış yiyecek mi üçlü tepe hesabı ?
yoksa delip geçecek ve 8500-9000 yürüyüşüne mi başlayacak ??
xu030 pist 30 endeksinde önceki grafikte 5800 rekamını çiziktirmişdim ve sonrasını da . geçmiş gönderilerimde mevcut. şimdi güncelleyelim. bakalım ne durumdayız. bu görselleri evde denemeyiniz + grafikte ürün yerleştirme bulunmaktadır