Sayfa 376/1002 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,001 - 3,008 arası.

Konu: Viop XLVIII

Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    VİOP gece seansı var mı?

Şubat vade % 13,3 primli görünüyor.

Günlük tavan %10 'u aşabiliyor mu?

Kurallar değişti mi ?
    19:00 ile 23:00 arasi bir seans var idi.değişmiş de olabilir son alınan kararlari takip etmedim.yaniltmiş olmak istemem sn value dostum.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Detaylarını bilmiyorum ama kanun çıktıysa o tarihten itibaren geçerli olması gerekir.
    Neyse hayırlısı olsun ne diyelim, bakarsın 2023 te yeni bi kanun çıkartırlar emeklilik yaşını erkeklerde 80 kadınlarda 75 yaş diye, belli mi olur
    imf ne derse öyle olur.. avrupada emeklilik yaşı 65- 70 bandında, sizin ne özelliğiniz var ulan aşağılık türkler diye bi bağırır, es es emeklilik yaşını 78- 80 yaparsın.. herif sana kredi verecek, sen o parayı sakın kullanmıyacan, o parayı rezervlerinde tutucan abd tahvili olarak, sendeki rezervleri gören jp morgan, deutsche, blackrock ve diğerleri sana güvenmeye ve borç para vermeye ikna olucak.. sen de işte bu faizli borç parayla büyümeni finanse edicen

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Detaylarını bilmiyorum ama kanun çıktıysa o tarihten itibaren geçerli olması gerekir.
    Neyse hayırlısı olsun ne diyelim, bakarsın 2023 te yeni bi kanun çıkartırlar emeklilik yaşını erkeklerde 80 kadınlarda 75 yaş diye, belli mi olur
    Nüfusun yaş ortalaması arttıkça emeklilik yaşı da artmalı yoksa sistem çöküyor Bozkurt abi.

4.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Uzlaşma fiyatından %3. Yani 1,1*1,03ten tavanı %13,30
    Bu tavan yarın ki yüzde 10 nün içinde...
    Yarın da % 10 artacaksa bir önemi yok pozisyon kapatılmayacaksa..

5.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Akşam seansı da tavan, olan resen satış yiyenlere oldu..

Geçen bir Twitter sohbetine katılmıştı biri, deprem bolgesindeyim temerrüde düştüm. Aracı kuruma borcu kapamak için altın bozdurucam kuyumcu yok diyordu. Bu adamın günahı neydi simdi
    ilk 1 dakika içinde oldu bitti ye getirdiler.. tavana kadar 300 lot ve 360 lot tavandan işlem geçti, tavan alışta 5570 lot bekliyor.. long eklemek için alım yollamıştım ama gelmeyecek herhald

1 dakika dedim ama tavan alışa gelmesi 21 saniye sürmüş sadece

6.  Alıntı Originally Posted by ahfado Yazıyı Oku
    Bu tavan yarın ki yüzde 10 nün içinde...
    Yarın da % 10 artacaksa bir önemi yok pozisyon kapatılmayacaksa..
    bugün açılışta tahtalar yüzde 4-7 gibi artılarla başlamıştı, sonradan hepsi tavana yürüdü.. ilk günün sersemliği bayaa iyi marjlar oluştu, yarın böyle bir şans tanıyacağını zannetmiyorum, direkt tavan kilit başlar çoğu u-30 tahtası

7.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    bugün açılışta tahtalar yüzde 4-7 gibi artılarla başlamıştı, sonradan hepsi tavana yürüdü.. ilk günün sersemliği bayaa iyi marjlar oluştu, yarın böyle bir şans tanıyacağını zannetmiyorum, direkt tavan kilit başlar çoğu u-30 tahtası
    En net tavanı Tüp yaptı.
    Diğerleri zannetmiyorum yarın direk tavana gideceğini.
    Tavanlarda çok fazla mal yoktu son saatlere kadar Tüp dışında.

8. Elleşme şu boğalara,çok hırslılar..selden kütük toplamaya benzer.Önünde durana geçiriyor.

Aslanlar hiç bir zaman çoşkulu-genç bufalolara saldırmaz.

Abka abinin meşhur sözü, ekranımda durur
    Boğalar yorulunca saldıracağız, sabır sabır
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 376/1002 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •