Sayfa 378/1002 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,017 - 3,024 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. CDS 561 +2.35%

bu borsa gelismis bir ulkenin borsasi degil
    tam tersine tum kurumlari yozlastirilmis, cokusun esiginde bir ulke
    borsaya son sene girenlerin tamami vurkacci cakallar
    su an hareketi de surenler damatlar, yegenler
    kurumsallarin olmadigi ortamda borsa olmaz
    son 9 gun
    sonra kurt kafese girecek o yuzden son 4-5 gun panik olur ve ilk 5 gunun altinda islem gorur kanaatindeyim

2. Ben AFAD'a az bir şey göndermiştim, akşam tekrar gönderecektim duvardan gelen ses ısrar edince değiştirip Kızılay'a gönderdim.

Kızılay'a telefon nuaranı kaptırdın mı peşini bırakmıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Sen de az goy goycu değilsin…gundi yi aratmazsın, sadece daha ikna edici konuluyorsun.

Bu gece bes alımları 10 gün değil bir ayda tamamlayabilir kararı gelirse, yarın %5 aşağıdan da açabilir😊

Böyle bir karar gelmese bile yarın tavan u-30 beklemem, Tüpraş hariç, onun gönlündeki ederi 1000 TL zaten
    50 metreden tanırım- malsız kalmışsın, yada düşük pozisyonda yakalanmışsın ralliye.. olsun, bi dahaki sefere kazanırsın inşallah

bes alımlarıyla ilgili bahsettiğin açıklama ihtimalinin sıfır olduğunu analiz edemediysen, korkarsın tabii pozisyona girmeye.. 10 gün süre dolar, tavan-tavan endeks 7000+ yapmıştır, süre dolduğu halde alım yapamamıştır fonlar, o vakit elbette süre uzatımı yapılır.. ama yarın öbür gün değil maalesef

4.  Alıntı Originally Posted by ahfado Yazıyı Oku
    Çarşamba long pozisyonumu yarıya düşürmüşdüm iptal edilip full longa döndürdüklerinde canım çok sıkılmıştı battığımı düşünüyordum bugün tavan da hepsini kapadım
    Nasipten ötesi yok yarına bakacaz artık.
    Fırsat verirse gireriz yine nasip neyse o olur..
    allah gani gani versin dostum..
    shortta yakalanmak da vardı, buna da şükür

5.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    abi demiştim dengeli pozum var diye. sabah hektaş, Sasa, tav,Pegasus kapandı hatta tav,doğan eklendi Tüpraş ve Ford longların yanına. epeyce kazançlı bir gün oldu. hatta ertesi güne girmediğim kadar long girdim sabah gap'ından faydalanayım diye.

sorun kazanmak değil tekere çomak sokan, asıl işi hakemlik olan kurumlar. bundan sonra sağlam satayım dersin müdehale gelecek diye çekinirsin ya da buradan müdahale gelecek diye güvenir longlarsın. yani dengeyi bozdu sivrizekalılar.

hakem takım tutar mı abi????? kornerden gelen topa vole yapıştıran hakem gördünüz mü hiç????
    Bu hakem yorumu çok güzel olmuş. Şimdi teknik Temel bilgiler ışığında salı günü short açanlara haksızlık oluyor gibi. Bundan sonra her gün teminat tamamlama olur.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Elleşme şu boğalara,çok hırslılar..selden kütük toplamaya benzer.Önünde durana geçiriyor.

Aslanlar hiç bir zaman çoşkulu-genç bufalolara saldırmaz.

Abka abinin meşhur sözü, ekranımda durur
    Boğalar yorulunca saldıracağız, sabır sabır
    Bozkuş bu espriyi nereden buldun yav hasta oluyorum senin esprilerine.

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    >>>>>>>>>>
    ibrahim Haskoloğlu@haskologlu
    ·
    17d
    Deprem için yapılan bazı bağışlar:

Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik, 2 milyar TL

Zorlu Holding, 30 milyon TL

Türk Telekom CEO'su Ümit Önal, 2 milyar TL

Bağışta bulundu.
    https://twitter.com/Haber/status/162...TMzetgRJw&s=19

SON DAKİKA | Gelir İdaresi Başkanlığı, deprem nedeniyle yardımda bulunan şahıs veya kurumların yardım tutarlarının vergiden düşüleceğini açıkladı.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8. Twitter ahalisi, zorluğu …. şeyine sokup çıkardı. Rezil adam 30 milyon nedir ya.

Sayfa 378/1002 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •