https://resmim.net/cdn/2023/01/11/nOJhC.jpg
Printable View
aCİL HABER LAZIM VBEDELSİZ VERECEK ARKADASLARDAN BIRININ VERMESI LAZIM. HABER DESTEĞİ OLMAZSA MALESEF BASLADIGIMIZ YERE GERİ GELECEGİZ.
POLTK
KONYA
EGE
FREN
DOCO
BRYAT
BİRİNİZ ÇOŞTURMALISINIZ
şu endeksin düşüşünü spek degerlendirdi tabi bizim de sabrımızla oynadı ve endeks gün sonu art yaparsa bfren için ve üçlü için düşüş de bitebilir yoksa endekse göre 3-5 gün daha hırpalarlar ondan sonrası tufan köşede bekleyenler için büyük fırsat ve bilanço dönemi gk dönemi spk onayı derken beklentili günlere giriyoruz biraz daha dişimizi sıkacagız.
4700 de görülünce mutlu olunacak da olunsun artık. Endeks için
Kapatın BİSTi kilit vurun Bankof Pist yapın adını!
egeene yazmıştım aynı durum bunda da geçerli oldugundan oradan kopiledim düşüncem aynen egeen bfren düşüncesidir
sevgili filozof teşekkürler pasta verileri için gerçekten çok müthiş iş çıkartıyor bu üçlüde bank of 3-4 gündür pastaları inceliyorum düşüşe hafiften bir destek atıyor zaten altlar boş ve istedigi kıvama getirip geri alışlarını fazlasıyla yapıyor çogu tahtada bofa içine eder tahtaların ama bu üçlüye yön veren bofa ve kolay kolay da bu tahtaları bırakmaz neden bıraksın ki istedigini alıyor bizim patron ve spekler ise bu tezgahı bozmak yerine onun bu yaptıklarını sadece izliyor ve korkudan müdahale bile edemiyorlar sorsan adları spektir kayışımın spekleri kaç gündür bir bfreni dip yaptırıyor bir konyayı ve peşlerine de egeeni takıp ÇOK GÜZEL KERİZ SİLKELEMESİ yapıyor nihayetinde bu gün bfrende de alışa geçmiş azcık da konyada egeende ise 4-5 günde verdiklerini 2 günde fazlasıyla yerine koymuş endeksin tepki veya yeşile geçtigi zaman seyreyleyelim bofayı biz kızıyoruz ama kendi kendime de helal olsun diyorum
sevgili bosnalı sanırım ne demek istedigimi anladınız ve tuhaflık işte burda derim yani korkak ky de.yav bu kadar korkacaktınız neden 7000 lerde vermediniz de şimdilerde yem oldunuz bu kurnazlara hani o 15 000 lerden bahsedenlerin de çogu korkup satmıştır diye tahmin ediyorum inanın tek lot vermedim ve vermem de ben kıymetini bilenlerdenim bu sene olmazsa er geç olacak illede sermaye artırımı derim hele bir açıklasın bu satanları o zaman görecegiz peşinden ya gıbta ile bakacak veya peşinden koşacaklar.ahanda bu yazdıklarımı unutmasınlar ve benim bu türlerdeki yazdıklarım ve sonuçlarını da beni tanıyanlar iyi bilir bunda o hisselerden daha çok beklentim var.
arkadaşlar biraz uzunca oldu kusurum varsa özür dilerim ve sermaye artırmadan da bir halt çıkmaz böyle bizi döver durur bu gafurlar. gerisi hikaye yazmaktır.