Sayfa 74/295 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon
Arama sonucu : 2353 madde; 585 - 592 arası.

Konu: BFREN - Bosch Fren Sistemleri

1.  Alıntı Originally Posted by kaancan60 Yazıyı Oku
    Bosch ev aletleri aralık ayında bedelli sermaye artırımı yapmış. Burdada bedelsiz beklerken bedelli yapabilirler mi acaba
    ben bedelsiz +bedelli olabilir diye düşünüyorum.
    ama umarım hiç katmaz bedelliyi
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

2. Bofa an itibariyle endeks genelinde alımda gözükmeye başladı

3. bfren de iyice su koyverdi dibe yaklaştı dün de aynı teraneyi yaptılar bu üçlüyü biri kılıçlamı toplamı bir şeyle ayırsa bari yapışık üçüzlere döndüler biri nereye digerleri de oraya kızana giden it gibi spekleri de hep birilerinin peşindeler
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

4. Sayın mercek neler gördük neler. Bu kadar da olur mu

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,613
    E hani 2023 ilk çeyrek elektrikli seri üretimi vardı bfren?
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

6.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    E hani 2023 ilk çeyrek elektrikli seri üretimi vardı bfren?
    seri üretimi yapıyorlar dostum görüntüden belli degilmi
    arkadaşlar bir yanlışım varsa şimdiden özür dilerim ama bu üçlü spek aynen kızana giden it gibi degillermi biri nereye öbürleri de peşine takılıyor sanırım görmüşsünüzdür kızan olunca itler nasıl peşinden koşar ahanda onların kopileri bu spekler.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

7. Dün herşey o kadar güzel giderken egeenin baskısıyla dün eksi kapattık.Bu gün tam tersi egeen Bizim yüzümüzden baskı yedi.

8.  Alıntı Originally Posted by hoca65 Yazıyı Oku
    Dün herşey o kadar güzel giderken egeenin baskısıyla dün eksi kapattık.Bu gün tam tersi egeen Bizim yüzümüzden baskı yedi.
    Bence hisse dört gün tavan beşinci tavana yakın yerden dönüşü agresif hareketler akabinde
    açığa alış satış ve kredili işlemlere gelen yasak nedeniyle tabiki endeksinde düşüşü nedeniyle hisse geri geldi elbet yine yukarı hareketini yapacaktır haber akışı önemli

Sayfa 74/295 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •