Sayfa 76/302 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon
Arama sonucu : 2413 madde; 601 - 608 arası.

Konu: BFREN - Bosch Fren Sistemleri

1. Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,181
    aCİL HABER LAZIM VBEDELSİZ VERECEK ARKADASLARDAN BIRININ VERMESI LAZIM. HABER DESTEĞİ OLMAZSA MALESEF BASLADIGIMIZ YERE GERİ GELECEGİZ.
    POLTK

KONYA
    EGE
    FREN
    DOCO
    BRYAT
    BİRİNİZ ÇOŞTURMALISINIZ
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

3.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    bfren de iyice su koyverdi dibe yaklaştı dün de aynı teraneyi yaptılar bu üçlüyü biri kılıçlamı toplamı bir şeyle ayırsa bari yapışık üçüzlere döndüler biri nereye digerleri de oraya kızana giden it gibi spekleri de hep birilerinin peşindeler
    sn mercek2 vallaha içimizden geçtiler, bu kadar beklentili bir kağıdın bu kadar düşmesi normaalmi, bir yorum yapsanız lütfen

4.  Alıntı Originally Posted by kincecik Yazıyı Oku
    sn mercek2 vallaha içimizden geçtiler, bu kadar beklentili bir kağıdın bu kadar düşmesi normaalmi, bir yorum yapsanız lütfen
    şu endeksin düşüşünü spek degerlendirdi tabi bizim de sabrımızla oynadı ve endeks gün sonu art yaparsa bfren için ve üçlü için düşüş de bitebilir yoksa endekse göre 3-5 gün daha hırpalarlar ondan sonrası tufan köşede bekleyenler için büyük fırsat ve bilanço dönemi gk dönemi spk onayı derken beklentili günlere giriyoruz biraz daha dişimizi sıkacagız.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

5.  Alıntı Originally Posted by kaancan60 Yazıyı Oku
    4 gün tavan 4 gün taban nerdeyse başladığımız yere geliyoruz geri.
    Zaten bundan sonra aksiyon eksik olmaz. Ya taban ya tavan, arası sanki olmaz gibi geliyor. K.Y.T.D.

6. 4700 de görülünce mutlu olunacak da olunsun artık. Endeks için

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,426
    Kapatın BİSTi kilit vurun Bankof Pist yapın adını!
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

8. egeene yazmıştım aynı durum bunda da geçerli oldugundan oradan kopiledim düşüncem aynen egeen bfren düşüncesidir

sevgili filozof teşekkürler pasta verileri için gerçekten çok müthiş iş çıkartıyor bu üçlüde bank of 3-4 gündür pastaları inceliyorum düşüşe hafiften bir destek atıyor zaten altlar boş ve istedigi kıvama getirip geri alışlarını fazlasıyla yapıyor çogu tahtada bofa içine eder tahtaların ama bu üçlüye yön veren bofa ve kolay kolay da bu tahtaları bırakmaz neden bıraksın ki istedigini alıyor bizim patron ve spekler ise bu tezgahı bozmak yerine onun bu yaptıklarını sadece izliyor ve korkudan müdahale bile edemiyorlar sorsan adları spektir kayışımın spekleri kaç gündür bir bfreni dip yaptırıyor bir konyayı ve peşlerine de egeeni takıp ÇOK GÜZEL KERİZ SİLKELEMESİ yapıyor nihayetinde bu gün bfrende de alışa geçmiş azcık da konyada egeende ise 4-5 günde verdiklerini 2 günde fazlasıyla yerine koymuş endeksin tepki veya yeşile geçtigi zaman seyreyleyelim bofayı biz kızıyoruz ama kendi kendime de helal olsun diyorum
    sevgili bosnalı sanırım ne demek istedigimi anladınız ve tuhaflık işte burda derim yani korkak ky de.yav bu kadar korkacaktınız neden 7000 lerde vermediniz de şimdilerde yem oldunuz bu kurnazlara hani o 15 000 lerden bahsedenlerin de çogu korkup satmıştır diye tahmin ediyorum inanın tek lot vermedim ve vermem de ben kıymetini bilenlerdenim bu sene olmazsa er geç olacak illede sermaye artırımı derim hele bir açıklasın bu satanları o zaman görecegiz peşinden ya gıbta ile bakacak veya peşinden koşacaklar.ahanda bu yazdıklarımı unutmasınlar ve benim bu türlerdeki yazdıklarım ve sonuçlarını da beni tanıyanlar iyi bilir bunda o hisselerden daha çok beklentim var.
    arkadaşlar biraz uzunca oldu kusurum varsa özür dilerim ve sermaye artırmadan da bir halt çıkmaz böyle bizi döver durur bu gafurlar. gerisi hikaye yazmaktır.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Sayfa 76/302 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •