bu arada garanti en son 8 den bagladigi param icin vade sonu tarihi 23 nisan gozukuyor pazar gunu :) bu adamlar tam dayaklik
Printable View
bu arada garanti en son 8 den bagladigi param icin vade sonu tarihi 23 nisan gozukuyor pazar gunu :) bu adamlar tam dayaklik
İng e-turuncu gecelik 13 veriyor diye heveslenerek internetten hesap açanlar ; hesabınıza 2 gün sonra bir bakın, faizi hangi orandan işletmiş ? Eğer önceden turuncu hesabınız varsa 13 oranı sistem vermiyor. İlk defa ing de hesap açıyorsanız çok iyi oran alırsınız. Geçen gün denemek için 5000 tl. yatırdım ve 2 gün sonra gecelik 10,80 verdiğini gördüm.
Arkadaşlar ,
Burger in 14,15 inden daha yüksek veya 14 üzeri veren başka banka var mı? (swapsız)
tşk
reis' in akrabasına ait olan banka bonoları çok iyi oran veriyor. Referandum sonucu da banka risklerini sıfırladı sanırım... Risk = getiri
20 Ocak 2016 Çarşamba, 10:22 Güncelleme: 20 Ocak 2016 Çarşamba, 10:25
Bilgi sahibi kişilere göre, Suudi Arabistan para piyasaları düzenleyici otoritesi, 18 Ocak'ta Riyad'da gerçekleşen bir toplantıda bankalara riyal vadeli işlemleriyle ilgili opsiyon satmamalarını söyledi. Kaynaklara göre, otoritenin direktifi yerel bankalar ve uluslararası bankaların Suudi Arabistan'daki şubeleri için geçerli olacak.
mayıs 15-30 arası GLP fonlama 13,75 e yakın olabilir bankalar bu parayı 13,75/0,85 den piyasadan(sizden) alması ile 13,75 den merkezden alması arasında hiç bir fark olmaz, a/f(sabit) den çıkan sonuçta elde edilen rakamı 0,10 altında sizden alması daha mantıklı olur, çünkü daha ucuza mevduat bulmuş olur, enflasyon Nisa'nda çok yüksek çıkacaktır burda denge mekanizması GLP devreye girecektir(balans mekanizması) bu balans yapılınca piyasa kolay kolay bozulmaz, sarsılmaz, beklentim 200 baz puan Nisa'nda, 125 baz puan mayıs ayında GLP tarafında kademeli artış ile ekonomik denge sağlanır, gösterge faiz 6 ay süre ile 11,32-11,50 arasında kalsa bile GLP bağımsız hareket etmesi mümkün, conttoling yourself is not equal your own money power, remember!:bravo:
Niye şaka olsun her bankada benzer şeyler var internet bankacılığında [emoji2][emoji2][emoji2]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dediğiniz gibi mümkün değil ama şu an bile mümkün şu an 11,75 glp iken gösterge 11,20 gösterge dikkate alınacak veri değil , oraya takılmak kısaca anlamsız
- Taze Derleme -
Burgan %14,15
Odea %14
Enpara %12
ING %13,25
Fiba %13,50
ICBC %13,50
Garanti %13,1
İşbankası %12
YKB %13,25
Akbank %13,75
TEB %12,50
Ziraat %12,25
Vakıf %12,75
Halk %12,60
ytd..
Ingbank'da hiç bir şekilde ücret alınmayan bir kredi kartı var "Pegasus Plus Kart" , puan yok ücret yok; problemsiz kullanıyorum. Ayrıca; daha önce turuncu hesabı olanlar da e-turuncunun hoşgeldin faizlerinden yararlanabiliyor, eski turuncu müşterisi olarak Ekim 2016 dan beri e-turuncu hesabı kullanıyorum, günlük olarak da takip ediyorum, tıkır tıkır işliyor, hiçbir yamukluklarına tanık olmadım...
Bu faiz oranları MB sının piyasayı sıkmaya devam etmesi demek... O halde USD kısa vade de aşağıya bel verebilir... Ancak Vakıfbank bana 12,25 den yukarı olmaz dedi. 12,75 gayet ideal...
Ne dedik TL mevduatta kalın dedik.hakli çıktık.
emekli maaşını bankadan bankaya aktarana yada aynı bankada tutana 450 tl uygulaması nasıl işliyor? diyelim ben x bankasına emekli olunca gitsem x bankası bu 450 tl yi ne zaman yatırır, haziran 2017 de emekli olacağım bu parayı isteyene veriyorlar gibi, kaza eseri unutsan banka hatırlatmaz gibi, emekli olup bu parayı alan var mı ( mesaj konu dışı kusura bakmayın!)
Benim 2011 den beri Isbank'da idi.
Uzun yillardir her seyi ucretsiz yapmalari nedeni ile maasimi promosyon uygulamasi baslayinca baska bir bankaya tasimak istemedim.
Gecen hafta aradilar ve biz de verecegiz gelip bir imza atin dediler.
Belki de tasimamam icin yaptilar.
Bilemiyorum.
Syg,
size kaç gün içinde verdiler??
------ diyelim ilk maaş yattı Haziran 15 de, maaşı çektim 16 sında (16 haz 2017) ayni gün imza attım protokol imzaladım , 450 tl ne zaman yatar? , bir sonraki maaş ile beraber SGK mı 450 tl yi yatırır? böyle sormuş olayım, birde maksimum limit 450 tl mi? ;)
3 sene olayını biliyorum , banka parayı SGK dan almadan kendi veriyorsa o zaman hemen aynı gün öder gibi düşünebilirmiyiz?, ben bu şekilde anladım, roxette yazmıştı yalnız bulamadım annesinin 450 tl sini banka yatırmamıştı , burayı okursa o mesajı okumak çok isterim :)
aslında bankada çalışan biri burayı okuyup cevap verirse genel bir bilgide olmuş olur:)
Ilk maasi al once, sonra tasimak istedigin banka subesine git derdini anlat, sorularini sor.
Her seyi, tasima islemi de dahil orada yapiyorlar.
Her hangi bir sart (hesap isletim ucreti, kredi karti alma, kmh tanimlama v.s gibi) var mi sor ve kabul etme.
Maasi cekmek icin ucretsiz bir banka karti al sadece, baska bir sey kabul etme.
36 ay sonra promosyon veren baska bir bankaya kacarsin rahatca bu sekilde.
Syg,
Aynı fikirde değilim. Bankalar glp den para almak için teminat vermeli. Ben mevduatimi bankaya verirken teminat istiyor muyum. Özellikle daha düşük teminat rezervine sahip küçük ve orta ölçekli bankalar için mevduat candır. O yüzden bence özellikle rekabetçi küçük ve orta ölçekli bankalarda
Mevduat faizi = glp faizi + 2 puan
Hadi vadeli mevduattakiler enflasyonla kafa kafaya geliyor dolarcilar ne yapıyor acaba üzülüyorum bir an evvel tl ye geçseler bari ..yüzde 14 lerden sebeplenirler.
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dudu sen olayları geriden takip ediyorsun. Bende emekli maaşımı iş bankasından alıyorum. yatırım hesabım, otamatik ödemelerim, kart, vadesiz hesap her şey var. (yalnız vadeli hesap yok:yes:) Demek istediğim ben iş bankasından promosyonu alalı bir aydan fazla zaman oluyor nerdeyse.
Ben de cok uzuluyorum.
Onlara dedim ki kacanin pesinden kosulmaz, kovalanmaz ne ucuz kaldi onu arastirin ama beni dinlemedier.
O zamanlar bana kizdilar, borsaya cekmek istiyor filan diyenler oldu.
Ama ben onlara evrensel bir tavsiye vermistim, degerini bilemediler.
Neyse yasayarak ogrenecekler, yani "the hard way".
Syg,
"TCMB'nin bugün açtığı 1 milyar 250 milyon dolarlık 1 hafta vadeli TL depo karşılığı Döviz depo ihalesinde gerçekleşen tutar 1 milyar 250 milyon 30 bin dolar olurken, ihaleye 1 milyar 890 milyon dolarlık teklif geldi.
İhalede faiz oranı dolar için yüzde 1, TL için yüzde 11,75 olarak ilan edilmişti."
Kaynak: http://www.bloomberght.com/haberler/...9-milyar-dolar
TL depo karşılığı döviz depo ihalesinde tekliflerin yükselmesini nasıl yorumlarsınız?