Sayfa 381/1024 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. bu arada garanti en son 8 den bagladigi param icin vade sonu tarihi 23 nisan gozukuyor pazar gunu bu adamlar tam dayaklik

2.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    bu arada ******* en son 8 den bagladigi param icin vade sonu tarihi 23 nisan gozukuyor pazar gunu bu adamlar tam dayaklik
    orayla mevduat yapılmaz. enpara daha iyi.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Yaptigim incelemede max. bu degeri buldum simdi banka MT ile bunu nasil alirim diye konusuyorum,
    hazine lafi gecti ama ozel sektor kagidi ile hazine nin ne alakasi var onu organize ediyorum.

Ozel sektor bono tahvil diye aratabilirsiniz...

Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    hangi şirketlerin? ya da bunu içerir bir fondan mı bahsediyorsunuz? biraz detay verebilir misiniz?
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

4. İng e-turuncu gecelik 13 veriyor diye heveslenerek internetten hesap açanlar ; hesabınıza 2 gün sonra bir bakın, faizi hangi orandan işletmiş ? Eğer önceden turuncu hesabınız varsa 13 oranı sistem vermiyor. İlk defa ing de hesap açıyorsanız çok iyi oran alırsınız. Geçen gün denemek için 5000 tl. yatırdım ve 2 gün sonra gecelik 10,80 verdiğini gördüm.

Arkadaşlar ,

Burger in 14,15 inden daha yüksek veya 14 üzeri veren başka banka var mı? (swapsız)

tşk

6. reis' in akrabasına ait olan banka bonoları çok iyi oran veriyor. Referandum sonucu da banka risklerini sıfırladı sanırım... Risk = getiri

7.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ,

Burger in 14,15 inden daha yüksek veya 14 üzeri veren başka banka var mı? (swapsız)

tşk
    Nurol yatırım bankasına bir uğramanı ve sohbet etmeni tavsiye ederim.

Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    ing günlük hesap'ta masraf ödemezsiniz yanlız kredi kartı alırsanız kart ücreti alırlar.
    Şimdilik bu ve bir kaç bankanın (birde enpara var benim bildiğim) dediğiniz gibi internet bankacılığında masraf ödenmiyor. Ama dedim ya şimdilik; gelecekte böyle kalacağına hiç ama hiç ihtimal vermiyorum.

Sayfa 381/1024 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •