Sayfa 384/1024 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484884 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 3,065 - 3,072 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. emekli maaşını bankadan bankaya aktarana yada aynı bankada tutana 450 tl uygulaması nasıl işliyor? diyelim ben x bankasına emekli olunca gitsem x bankası bu 450 tl yi ne zaman yatırır, haziran 2017 de emekli olacağım bu parayı isteyene veriyorlar gibi, kaza eseri unutsan banka hatırlatmaz gibi, emekli olup bu parayı alan var mı ( mesaj konu dışı kusura bakmayın!)
    Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
    duhul: eylül 2012

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Ne dedik TL mevduatta kalın dedik.hakli çıktık.
    Benim dolar fiyati ongorulerime de inanamadilar, yanlislik yok degil mi dediler.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3.  Alıntı Originally Posted by ACIBİBER Yazıyı Oku
    emekli maaşını bankadan bankaya aktarana yada aynı bankada tutana 450 tl uygulaması nasıl işliyor? diyelim ben x bankasına emekli olunca gitsem x bankası bu 450 tl yi ne zaman yatırır, haziran 2017 de emekli olacağım bu parayı isteyene veriyorlar gibi, kaza eseri unutsan banka hatırlatmaz gibi, emekli olup bu parayı alan var mı ( mesaj konu dışı kusura bakmayın!)
    İlk emekli maaşı ptt ye yatıyor.
    Bankaya taşırken promosyon isteyip taahhüt evrağını imzalarsanız, hesabınıza 2 gün içerisinde yatırılır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by ACIBİBER Yazıyı Oku
    emekli maaşını bankadan bankaya aktarana yada aynı bankada tutana 450 tl uygulaması nasıl işliyor? diyelim ben x bankasına emekli olunca gitsem x bankası bu 450 tl yi ne zaman yatırır, haziran 2017 de emekli olacağım bu parayı isteyene veriyorlar gibi, kaza eseri unutsan banka hatırlatmaz gibi, emekli olup bu parayı alan var mı ( mesaj konu dışı kusura bakmayın!)
    Benim 2011 den beri Isbank'da idi.
    Uzun yillardir her seyi ucretsiz yapmalari nedeni ile maasimi promosyon uygulamasi baslayinca baska bir bankaya tasimak istemedim.
    Gecen hafta aradilar ve biz de verecegiz gelip bir imza atin dediler.
    Belki de tasimamam icin yaptilar.
    Bilemiyorum.
    Syg,

5. size kaç gün içinde verdiler??
    ------ diyelim ilk maaş yattı Haziran 15 de, maaşı çektim 16 sında (16 haz 2017) ayni gün imza attım protokol imzaladım , 450 tl ne zaman yatar? , bir sonraki maaş ile beraber SGK mı 450 tl yi yatırır? böyle sormuş olayım, birde maksimum limit 450 tl mi? ;)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by ACIBİBER Yazıyı Oku
    kaç gün içinde verdiler
    ------ diyelim ilk maaş yattı Haziran 15 de, maaşı çektim 16 sında (16 haz 2017) ayni gün imza attım protokol imzaladım , 450 tl ne zaman yatar? , bir sonraki maaş ile beraber SGK mı 450 tl yi yatırır? böyle sormuş olayım ;)
    Her bankada uygulama farkli olabilir..

Parayi SGK yatirmiyor banka yatiriyor hesaba ve 3 sene de baska bir bankaya tasimama sarti getiriyor.

Syg,

7. 3 sene olayını biliyorum , banka parayı SGK dan almadan kendi veriyorsa o zaman hemen aynı gün öder gibi düşünebilirmiyiz?, ben bu şekilde anladım, roxette yazmıştı yalnız bulamadım annesinin 450 tl sini banka yatırmamıştı , burayı okursa o mesajı okumak çok isterim
    aslında bankada çalışan biri burayı okuyup cevap verirse genel bir bilgide olmuş olur

8.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Ne dedik TL mevduatta kalın dedik.hakli çıktık.
    Bu faizler burda kalmaz ekonomi için, 26 nisanda artış olmazsa ilginç şeyler olur.

Sayfa 384/1024 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484884 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •