Sn. Sacrosant Durdo da golden cross başladı, yorumunuz ne yönde olur hisseye
Printable View
Sn. Sacrosant Durdo da golden cross başladı, yorumunuz ne yönde olur hisseye
Şimdi bu izmdc kırdı mi kırmadı mi ? Krdmd coşkusu buna da yansır mi yansımaz mi :)
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hatta endekse göre ucuz kalmadı mı ?
Yalnız netas da iyi görünüyor hee. Arkadaş paylaşmıştı gecen sayfada
piyasadan tokat yiye yiye insan öğrenir sözünün ne kadar doğru olduğunu bugün size bir resimle göstereceğim. tokat yedik de attık da. son ralliyi tüm portföyü boktan bir kağıda yıkarak ve de bekleyerek kaçırdım. borsaya başlayalı yaklaşık 1,5 yıl oldu. bu benim kaçırdığım ilk ralli. geçen yılki ralliyi yakalamış ama sell in may and go away falan bilmediğimizden biraz kar bırakmıştık.
bu ralliye girmeden önce açıkçası darbe, rus uçağı vs. çok baskı altında bunaldığım için portföyü yarıya indirmiştim. ama kaçan kaçtı tabi artık yapacak bir şey yok, öğrendiğimiz kar kalır.
borsanın %70'i psikoloji ve sacro üstad'ı okuduğum zaman diyorum vay be, adam bu işin psikolojisini çözmüş. gerçi üstad tekniği de ağlatıyor :)) zaten bunu başardığınız zaman olay biter.
https://i.hizliresim.com/vbMrBA.jpg
alış satış zamanlarım 2016 yılının son çeyreği oluyor.
benim de sorunum şu ; portföyde 3.kağıt tutamıyorum. çoğu zaman 2 kağıt. belki arada bazen 3.oluyor. yanlış hatta çok yanlış ama napim ; batıyo 3. kağıt olunca. illa satmam lazım onu :)
THY çelebi tav izmdc fener .fener hariç kar üzerinde oturmak güzel sn sacro :)))
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynı hislerdeyim amma onun da sırası gelecektir güvenip sabretmek önemli kazanmak için
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sacro Hocam,
Simdi size ters gelebilir ama, ben bu tur geyiklere pek inandiramadim kendimi. Yukarida arkadasin yazdigi gibi; yani 3.31'den donerse kagit saglam, iki kademe altina inmisse sat sinyali veriyor, ne is? Koskoca demir celik fabrikasinin butun karizmasi 2 kurusluk fiyat araligina mi bagli yani? :oleyo::oleyo::oleyo::oleyo::oleyo:
Ayni sekilde alim sinyalinin de ZINK diye bir rakami kirdiginda gelmedigini dusunuyorum. Adam mesaj atiyor, falan hisse AL verdi diye. Nasil yani? Kagidin 30 yillik grafik formasyonu icerisinde butun hersey,1 kurusluk tek bir kademeye mi baglanmis?
Cok buyuk hacimlerle ve cok saglam (asagi yada yukari) kirilimlar haricinde, bana cok komik geliyor; Al verdi, sat verdi geyikleri. Acarsin grafigi onune, 3-5 seans takip edersin. Rakamlara, hacme, takasa vs ye bakarsin. Azcok da bilancosunu okuyabiliyorsan, uygun bir zemin kollar alir beklersin....
Bence seans icerisindeki anlik "al verdi", "sat verdi", "destek-direnc" vs geyikleri tamamen KHY lari avlamak icin kurulan teknik tuzaktan ibarettir, cogu fasa fisodur.
Araci kurumdan bana rapor geliyor; XZY sirketi su fiyattan al. Bu lavuk, muhtemelen once kendisi aliyor ve ese dosta aldiriyor. Ondan sonra da piyasaya ve email listesine gonderiyor onerileri.....Acip bakiyorum, ben bakincaya kadar zaten 2% gitmis. Sonra SAT veya STOP Loss geldiginde de, illa ki asagilardan donuyor her defasinda, ahaliye mali sattirdiktan sonra....ne hikmetse artik...
:kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::kahkah:
Arkadaslar, akilli olun, paraniza sahip cikin...
Vesselam....
Ver mehteri Haci.....:plc: :plc: :plc:
aslında herşey psikolji ve matematiğin yoğunlaştırımasıyla ilgili elbette zınk diye iki kademe bağlanmıyor am günümüzde bu işi robotlar yapıyor duygu yok örnek ema aşağıya kesti veya ichmoku aşağıya kesti veya hangi ind kullanırsnız kullanın yazılıma şu yüklenmiş burdan aşağıya kırarsan sat ve bazen bakarsanız çok ciddi birden satımlar olur veya çok ciddi primlenmeler buna inanıp ınanmak konusunda özgürsünüz
0.72 den bmeks e alım girdim.bakalim ne olcak.
düşüncelere kurşun işlemez.
ya beyler o kadar çok kağıt varki.
50 tane kağıt baktım. hepsi deli rally.
moralim bozuldu hangi birini alacaz.
valla en iyisi ben kendi listemle devam edeyim.
yoksa bu iş olmaz.
işte rallylerin böyle sıkıntıları var. :D
Ver mehteri :D :D :D
vala dostum en azından kağıttayım hissi veriyor biliyorsun 5 kağıdım daimi alım satım yapmıyorum büyük parada onlarda e azcuk paraylada sürkli ordan oraya koş yoruluyum vallahi gün içinde kahve ve koşmaktan birde üstüne üstün hasta muayeneleri binince bn akşam eve gelince pert
Hocam bence buyuk dusunun. Eger kredi veriyorlarsa 100 bin yerine 500,000 cekin. Sonuna kadar hisse senetlerine gomun, paranin anasini aglatin.. Nasil olsa butun hisseler hergun cikmiyor mu....3-4 haftada 30% kar etseniz, aha da size bir ev parasi cikti. Mustakil olmasin da apartman dairesi olsun; 3+1 olmasin da 2+1 olsun. Nolacak ki? Tas attiniz da kolunuz mu agridi!! Omur boyu emekli maasi niyetine kira alirsiniz en saglamindan. Eksimez, korkmaz....
Bir daha buraya: "Akill olun, paranizi carcur etmeyin; ite, cakala, spege kaptirmayin" mealinden yazi yazdigimda lutfen yonetime uyarida bulunun ve sildirin. Cunku, ben oyle yazdikca millet sapitiyor....
:kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::k ahkah:
PS: Daha 3 sayfa once uyarilarim icin bana tesekkur eden arkadaslarim, bakin memleketin haline, siz kararinizi verin. Bizim KHY'larda bu para, speklerde de bu zeka oldukca...Daha cooooook tekrarlanir bu film... Ver mehteri, veerrrr!!!!!
yok dostum gerçekten bu dönem pis bir dönem eskiden olsa 2-3 hisse yakalardık beklerdik şimdi hepsi deli rally modunda biliyon ama elden birşey gelmiyor gittim dün bants aldım tahminde etmiştim 200 lira kazandım görsen ne mutlu oldum bugün sasalarım 8,45 satıp 7,80 rahat alım fırsatı verdi defalarca bunu birsefer denesem 12 üzerinde karım oluyordu ama bu kadar mutlu olmazdım emin ol
ver mehteri bencede ayrıca bizim girdiğimiz seviyeler 72 seviyeleri en fazla karda yeriz ve kağıt maliyetlerimi burdaki arkadaşların bazıları ve sacro hocamla paylaşmıştım tek örnek vereyim petkim bölünmeden önce 2,70 maliyetim var:)
aynen ben biliyorum.
önemli olan maliyet gerisi teferruat.
ya işte insanlarda haklı bizim gibi 73-74 de mala girmedikleri için gayet doğal.
bu sasa geldi aklıma aralıkta endeks 73 lerde gezinirken 2 liradan 1.80 lere bi taban olup bana sokmuştu. sonra zıçam böle kağıda deyip satmıştım. Şimdi gelinen noktaya bak bölünmelerle falan sanırım 10 lira oldu.
Neyse bize ne canım 8.45 den alan adamlar düşünsün.
Ver mehteri :D
hadi iyi geceler.
herkese ii geceler
Masallah Hocam, Hayrini, bereketini gorun. Rabbim daha cok versin, herkese versin, cok cok versin.
Iste bu yuzden diyorum ben, buyuk dusunun. Madem boyle bir imkaniniz var, 500 bin cekin. Paranin anasini aglatin...
:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:
Saglicakla,
freesky
PS: Bende de varmis Petkim, 1,81 maliyetli. Ama lot alti. :bravo::bravo::bravo::bravo:
cümlemiz bereketini görsün ve allah olmayana benden daha fazlasını versin ayrıca ben kontral edebileceğim güç kadar hareket edrim kontrol edemeyeceğim güç benim gücüm değildir bu büyük düşünmek değil aç gözlülük olurki uykularınız size haram olur ve her gün tedirgin yatmaktan ve ailemi huzursuz etmektense küçük kazanırım benim olur allaha emanet olun sağlıcakla kalın
Sn.freesky sağlam adamsın. Bence her zaman uyarılarına devam et ki milletin ayakları yere bassın. Sn.akrep diyor ki portföyüm baya büyük o krediyi de 9 ayda oderim.belli ki bilgili de.ama acemi olup gaza gelen çok olacaktır. Onlar dikkat eder belki uyarılarıniza. Ayrıca her kağıtta ralli var sözüne de katılmıyorum. Bence daha çok kağıt duruyor.cimentolar ekgyo doas netas egeen vestleller vbvb.thy ve kardemir bile 2 haftadır adam akıllı katıldılar ralliye