Sayfa 385/1200 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485885 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 3,073 - 3,080 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1.  Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Hocam bence buyuk dusunun. Eger kredi veriyorlarsa 100 bin yerine 500,000 cekin. Sonuna kadar hisse senetlerine gomun, paranin anasini aglatin.. Nasil olsa butun hisseler hergun cikmiyor mu....3-4 haftada 30% kar etseniz, aha da size bir ev parasi cikti. Mustakil olmasin da apartman dairesi olsun; 3+1 olmasin da 2+1 olsun. Nolacak ki? Tas attiniz da kolunuz mu agridi!! Omur boyu emekli maasi niyetine kira alirsiniz en saglamindan. Eksimez, korkmaz....

Bir daha buraya: "Akill olun, paranizi carcur etmeyin; ite, cakala, spege kaptirmayin" mealinden yazi yazdigimda lutfen yonetime uyarida bulunun ve sildirin. Cunku, ben oyle yazdikca millet sapitiyor....

PS: Daha 3 sayfa once uyarilarim icin bana tesekkur eden arkadaslarim, bakin memleketin haline, siz kararinizi verin. Bizim KHY'larda bu para, speklerde de bu zeka oldukca...Daha cooooook tekrarlanir bu film... Ver mehteri, veerrrr!!!!!
    fresesky benim portfoyümü bilmediğin için böyle konuşuyorsun ayrıca endeksin ne olduğu inan umrumda değil ben kağıt bazlı bakarım ve şükür 100 bin rakamı benim için çok büyük meblağta değil ortalama 9 ayda ödeyebileceğim bir mesleğim var
    ytd deli saçmasıdır

2. ver mehteri bencede ayrıca bizim girdiğimiz seviyeler 72 seviyeleri en fazla karda yeriz ve kağıt maliyetlerimi burdaki arkadaşların bazıları ve sacro hocamla paylaşmıştım tek örnek vereyim petkim bölünmeden önce 2,70 maliyetim var
    ytd deli saçmasıdır

Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    ver mehteri bencede ayrıca bizim girdiğimiz seviyeler 72 seviyeleri en fazla karda yeriz ve kağıt maliyetlerimi burdaki arkadaşların bazıları ve sacro hocamla paylaşmıştım tek örnek vereyim petkim bölünmeden önce 2,70 maliyetim var
    aynen ben biliyorum.

önemli olan maliyet gerisi teferruat.

ya işte insanlarda haklı bizim gibi 73-74 de mala girmedikleri için gayet doğal.

bu sasa geldi aklıma aralıkta endeks 73 lerde gezinirken 2 liradan 1.80 lere bi taban olup bana sokmuştu. sonra zıçam böle kağıda deyip satmıştım. Şimdi gelinen noktaya bak bölünmelerle falan sanırım 10 lira oldu.

Neyse bize ne canım 8.45 den alan adamlar düşünsün.

Ver mehteri :D

hadi iyi geceler.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

4.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    aynen ben biliyorum.

önemli olan maliyet gerisi teferruat.

ya işte insanlarda haklı bizim gibi 73-74 de mala girmedikleri için gayet doğal.

bu sasa geldi aklıma aralıkta endeks 73 lerde gezinirken 2 liradan 1.80 lere bi taban olup bana sokmuştu. sonra zıçam böle kağıda deyip satmıştım. Şimdi gelinen noktaya bak bölünmelerle falan sanırım 10 lira oldu.

Neyse bize ne canım 8.45 den alan adamlar düşünsün.

Ver mehteri :D

hadi iyi geceler.
    bunuda bulut hocamla konuşmuştuk söylediğiniz için dile getiriyorum maliyet 2,87 şimdi 8,45 millet almış diğer köyde herkes bulut hocaya soru yağmuruna tutmuş
    ytd deli saçmasıdır

5. herkese ii geceler
    ytd deli saçmasıdır

6. Cool

fresesky benim portfoyümü bilmediğin için böyle konuşuyorsun ayrıca endeksin ne olduğu inan umrumda değil ben kağıt bazlı bakarım ve şükür 100 bin rakamı benim için çok büyük meblağta değil ortalama 9 ayda ödeyebileceğim bir mesleğim var
    ver mehteri bencede ayrıca bizim girdiğimiz seviyeler 72 seviyeleri en fazla karda yeriz ve kağıt maliyetlerimi burdaki arkadaşların bazıları ve sacro hocamla paylaşmıştım tek örnek vereyim petkim bölünmeden önce 2,70 maliyetim var

Masallah Hocam, Hayrini, bereketini gorun. Rabbim daha cok versin, herkese versin, cok cok versin.

Iste bu yuzden diyorum ben, buyuk dusunun. Madem boyle bir imkaniniz var, 500 bin cekin. Paranin anasini aglatin...

Saglicakla,

freesky

PS: Bende de varmis Petkim, 1,81 maliyetli. Ama lot alti.

7.  Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Masallah Hocam, Hayrini, bereketini gorun. Rabbim daha cok versin, herkese versin, cok cok versin.

Iste bu yuzden diyorum ben, buyuk dusunun. Madem boyle bir imkaniniz var, 500 bin cekin. Paranin anasini aglatin...

Saglicakla,

freesky

PS: Bende de varmis Petkim, 1,81 maliyetli. Ama lot alti.
    cümlemiz bereketini görsün ve allah olmayana benden daha fazlasını versin ayrıca ben kontral edebileceğim güç kadar hareket edrim kontrol edemeyeceğim güç benim gücüm değildir bu büyük düşünmek değil aç gözlülük olurki uykularınız size haram olur ve her gün tedirgin yatmaktan ve ailemi huzursuz etmektense küçük kazanırım benim olur allaha emanet olun sağlıcakla kalın
    ytd deli saçmasıdır

8. Sn.freesky sağlam adamsın. Bence her zaman uyarılarına devam et ki milletin ayakları yere bassın. Sn.akrep diyor ki portföyüm baya büyük o krediyi de 9 ayda oderim.belli ki bilgili de.ama acemi olup gaza gelen çok olacaktır. Onlar dikkat eder belki uyarılarıniza. Ayrıca her kağıtta ralli var sözüne de katılmıyorum. Bence daha çok kağıt duruyor.cimentolar ekgyo doas netas egeen vestleller vbvb.thy ve kardemir bile 2 haftadır adam akıllı katıldılar ralliye

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

Sayfa 385/1200 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485885 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •