tavan taban % 20 olsun batan batmayan belli olsun.
:drunk:
Printable View
tavan taban % 20 olsun batan batmayan belli olsun.
yarın eksiye yakın veya eksiden shortlarınızı kapamaya izin verirler
çokta şaapmamak lazım.
5547 pist 30 için dikkate aldığım puan
26 ocaktaki grafik. sonrasında cumburlop...
1 no'lu grafik giriş https://i.hizliresim.com/juqncl5.png
2 no'lu grafik gelişme - sonuç ! https://i.hizliresim.com/q01397n.png
şimdisiye 5547 radarımda . pist 30 spot .... viop 30 değil !!!
Kamu bankaları daha geçen tahsisli yapmadimalar mi? Maden paran var niye tahsisli yapıyorsun maden paran yok neden bağış yapiyorsun. Neyse hazinede bizim bankalarda bizim depremzedelere ilaç olsun.
Ben çok anlamam bu işten ama ortalamalar üstüne çıkınca al, altında olunca sat oluyor bu işler galiba...
Not aldım , biraz da biz kazanalım..
sigara içerim .babam kızardı esrar eroin içde ölmek için vakit kaybetme.eninde sonunda sermayenin hangi ellerde toplanacağı belli.
iki ihtimal var. Biliyorumdur yari zamanda kazanırım,bilmiyorumdur yarı zamanda kaybederim.zamandan tasarruf.
1988 de benle girip metaşda batan arkadaşlar borsayı bırakıp müh.oldu.
Biz ne olduk heçç
çarşamba hengamesini sayarsak %9 öyle bugün tavan % 10 + %3 gece yarında en kötü % 3 artı açacağını hesap edersek ..
% 25 lik bir hareket oldu
bu viopta muazzam marj iki günde oldu / olacak
elbette batan da çok olacak hali ile.
bundan sonraki süreçte ne yazıkki çok hacimsiz bir piyasa görücez.
Bunları ben bağış olarak görmüyorum deprem bütçesinini halka açık hazırlıyorlar. Mesela Vakıfbank tan direk 12 milyar alsalar deprem için tartisilirdi. Şimdi adı bağış olunca ses çıkaramaz kimse. Bankaların müdürleri kafalarına göre o miktarları zaten bağışlayamaz, ses sen sen sukadar su kadar aciklayacaksiniz denmiş olmalı. Özel sektörun bağışı daha önemli bence.
Guzel planlama ve zamanlama. Borsa tavan, ttkom tcrll vakıf halk bağış yarisindalar. KY ye şekerli emziği verdiler. Hepsi suskun. Depremzelerin mağduriyeti gündemden düştü.
Bundan sonra borsada bebolursa olsun müdahale edileceğini sanmıyorum. KY ye çıkma fieaati verildi. Bundan sonra borsa zedenin gizunun yaşına bakan olmaz. Kilictaroglu bile artık konuşamaz bu konuda
gece 12 den sonra emir versek sabaha iletilir mi ? viopta
Milyarlar havada uçuşuyor ne güzel Ağa'nın eli tutulmaz derler varki basıyorlar paraları.
Bunları vergidende düşerler vatandasin bağışının yanına yeni vergi olarak yansıtırlar akıllarda bağışı yapan olarak kalırlar asıl odeyenin vatandaş olduğunu hatirlayan bile olmaz.
altın bir yatırım aracı değildir. ! altın güvenli liman değildir ! usdtry arttığı için güvenli liman gibi , öyle gibi görünür... değildir. altın fiyat olarak fingirdektir. altın analizi ons olarak yapılır . gram tl ile değil. !
Yeni Çam Oluk Otomotiv 50 milyar bağışlamış kimki bunlar
Bunu da gördük
25bin TL maaş alan bürokrat
30 milyar bağış yapıyor..
Halkın parasıyla..Hovardalık
O yardım, dönüp dolaşıp cengiz veyakalyoncuya gidecektir, şüphesiz..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eski parayla.. 50 milyon TL
Yoksa 50.000 TL de olabilir[emoji846]
kimi çıkıyor 1000 tane ev diyor. kimi çıkıyor 50 milyar tl bağış diyor.
niyeyse bana inandırıcı gelmiyor
50.000 olmasınn
Ortaya karışık yapmışsınız.
"Bence" dediklerinizin bir kısmı doğru, bir diğer kısmı yanlış.
-Her türlü emtia gibi, altın da bir yatırım aracıdır. "Eyvallah".
-"altın güvenli liman değildir " demişsiniz... Kimse "güvenli liman" vb. dememiş ne alaka?
-"USDTRY arttığı için güvenli liman gibi" vb demişsiniz... USDTRY arttı da bizim mi haberimiz yok?
-"Fingirdek" demişsiniz... Analiz mi bu?
-"Altın analizi ons olarak yapılır" demişsiniz... Keşif mi bu?
Özetle, "ne demişsiniz?" hiç birşey anlamadım.
50milyar yeni parayla 50bin tl dayı.
Yeni parayla 50milyar dediyse bilemem:
Bağcılardaki tüm arabaları, üstüne evleri de satsa, zor [emoji846]
adam amma reklam yaptı beleşe tüm Türkiye googlede Yeni Çam Oluk Otomotiv arıyor kim diye
eski para yeni para oluyomu yav dur bende arayım 100 milyar diye sonra çark ederim yeni parayla 100 bin derim kim la bu ayı diye beni arasınlar googlede birazda boz ayıdan 100 milyar
az daha zorlasa galerici cari açığı kapıyodu.
Kafalar iyi anlaşılan..
Sabah olunca millet ayrılır..
Arkadaş akşam ne salladık.. Derler..
Takibi zor..
Söylegit, sabah pardon..
Eski parayla der geçersin
Bu bağış işini dolarla yapsalar idi keşke kafalar karismazdi yok milyon yok milyar TL. Ahbaba gözdağı tadında umarım bu paraları verirler sonra yan yattı çamura battı olmasın.
Acun 5 milyon bağışlamış la Acun galerici bile 50 milyar veriyo çook az çık biraz