Sayfa 382/1002 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482882 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,049 - 3,056 arası.

Konu: Viop XLVIII

çarşamba hengamesini sayarsak %9 öyle bugün tavan % 10 + %3 gece yarında en kötü % 3 artı açacağını hesap edersek ..

% 25 lik bir hareket oldu

bu viopta muazzam marj iki günde oldu / olacak

elbette batan da çok olacak hali ile.

bundan sonraki süreçte ne yazıkki çok hacimsiz bir piyasa görücez.

2.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    Ziraat Bankası 20 milyar TL,
    Vakıfbank 12 milyar TL,
    Halkbank 7 milyar TL, Merkez Bankası 30 milyar TL bağışta bulundu.

Devletin Bankaları devletin kurumuna bağış yapıyor Allah kabul etsin
    Bunları ben bağış olarak görmüyorum deprem bütçesinini halka açık hazırlıyorlar. Mesela Vakıfbank tan direk 12 milyar alsalar deprem için tartisilirdi. Şimdi adı bağış olunca ses çıkaramaz kimse. Bankaların müdürleri kafalarına göre o miktarları zaten bağışlayamaz, ses sen sen sukadar su kadar aciklayacaksiniz denmiş olmalı. Özel sektörun bağışı daha önemli bence.

Guzel planlama ve zamanlama. Borsa tavan, ttkom tcrll vakıf halk bağış yarisindalar. KY ye şekerli emziği verdiler. Hepsi suskun. Depremzelerin mağduriyeti gündemden düştü.

Bundan sonra borsada bebolursa olsun müdahale edileceğini sanmıyorum. KY ye çıkma fieaati verildi. Bundan sonra borsa zedenin gizunun yaşına bakan olmaz. Kilictaroglu bile artık konuşamaz bu konuda

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    çarşamba hengamesini sayarsak %9 öyle bugün tavan % 10 + %3 gece yarında en kötü % 3 artı açacağını hesap edersek ..

% 25 lik bir hareket oldu

bu viopta muazzam marj iki günde oldu / olacak

elbette batan da çok olacak hali ile.

bundan sonraki süreçte ne yazıkki çok hacimsiz bir piyasa görücez.

viop’ta hala ayakta kalabilenleri takdir ediyorum son yıllarda çok uç hareketler oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gece 12 den sonra emir versek sabaha iletilir mi ? viopta

5. Milyarlar havada uçuşuyor ne güzel Ağa'nın eli tutulmaz derler varki basıyorlar paraları.
    Bunları vergidende düşerler vatandasin bağışının yanına yeni vergi olarak yansıtırlar akıllarda bağışı yapan olarak kalırlar asıl odeyenin vatandaş olduğunu hatirlayan bile olmaz.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    altın bir yatırım aracı değildir. ! altın güvenli liman değildir ! usdtry arttığı için güvenli liman gibi , öyle gibi görünür... değildir. altın fiyat olarak fingirdektir. altın analizi ons olarak yapılır . gram tl ile değil. !
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    viop’ta hala ayakta kalabilenleri takdir ediyorum son yıllarda çok uç hareketler oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    piyasalikit olsa süper kazanılacak bir yer. ama son zamanlarda sistemler aktiften emir vermesine rağmen gitmeyenler oluyor.

şu süreçten sora hiç gideceğini sanmıyorum. piyasada oyuncu çok azalacak.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    gece 12 den sonra emir versek sabaha iletilir mi ? viopta
    aynştayn ne demiş , bilmenin yolu denemekten geçer. emir türlerini tek tek denersin denerken not edersin şu emir türünü gönderdim reddetti , şu emir türünü gönderdim kabul etti... böylece bilgiye ulaşırsın
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 382/1002 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482882 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •