Sayfa 379/1002 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,025 - 3,032 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    https://twitter.com/Haber/status/162...TMzetgRJw&s=19

SON DAKİKA | Gelir İdaresi Başkanlığı, deprem nedeniyle yardımda bulunan şahıs veya kurumların yardım tutarlarının vergiden düşüleceğini açıkladı.
    Vergiden değil de vergi matrahından düşülüyor olabilir. Direkt vergiden düşülüyor ise daha da fazla yardım olur.

>>>>>>>
    ibrahim Haskoloğlu
    @haskologlu 24d

Deprem için yapılan bazı bağışlar:

Halkbank 7 Milyar TL

Turkcell, 3,5 milyar TL

Cengiz İnşaat 3 milyar TL bağışladı.

Diğer tüm bağışlarla birlikte
    toplamda 17 milyar 500 milyon bin TL bağış yapıldı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Ben önceden yardım etmiştim karınca kararinca abim eminim herkes yardımda etmiştir.

Simdi afada bu senenin fitresinide verdim.kisi basi bu sene 70tl

Affina sığınarak Vermeyen varsa verebilir.

Form ahalisi ve Herkesten Rabbım razı olsun..
    Allah kabul etsin işci abi
    Bende elimden geldiğince karınca kararınca bişeyler yabtık ve depremin ilk gününden itibaren sürekli olarak yardım çağrısında bulundum tanıdığım tanımadığım eş dost tüm mahalleli olarak az çok demeden yardım yapmalı, Allah kimseyi zor duruma düşürmesin.
    “Güneşin doğduğu her gün insanın bütün eklemleri için sadaka vermesi gerekir.
    Ancak böyle günlerde hatırlanıyor sağlığın ve gün yüzü güneşi görebilmenin önemi
    Tek yürek kampanyasında
    Ziraat bank 20 milyar bağışlamış, iş banktan sonra rekor ona geçti heralde
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Twitter ahalisi, zorluğu …. şeyine sokup çıkardı. Rezil adam 30 milyon nedir ya.
    peruk parası.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

4. Ziraat Bankası 20 milyar TL,
    Vakıfbank 12 milyar TL,
    Halkbank 7 milyar TL, Merkez Bankası 30 milyar TL bağışta bulundu.

Devletin Bankaları devletin kurumuna bağış yapıyor Allah kabul etsin
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

5. Toplam 93 milyar tl civarına çıktı bağışlar.

6. Kamu kurum ve bankalarının Hazine kesesinden bağış yapmaları tuhaf değil mi?
    Aralık ayında Hazine'den 20'şer milyar, toplam 60 milyar TL sermaye konan kamu bankaları, 7, 12 ve 20 milyar TL, toplam 39 milyar TL bağış yapıyor.
    Bütçeden yapılmasının ne sakıncası var?

https://twitter.com/ugurses/status/1...bqvfLAPPw&s=19

Merkez Bankası da 30 milyar TL'yi karşılıksız basacak.
    TBMM'de ek bütçe çıkararak yapılacak işler yan yollarla yapılıyor, usulsüz yapılıyor...

https://twitter.com/ugurses/status/1...b9HwpYcZw&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    50 metreden tanırım- malsız kalmışsın, yada düşük pozisyonda yakalanmışsın ralliye.. olsun, bi dahaki sefere kazanırsın inşallah

bes alımlarıyla ilgili bahsettiğin açıklama ihtimalinin sıfır olduğunu analiz edemediysen, korkarsın tabii pozisyona girmeye.. 10 gün süre dolar, tavan-tavan endeks 7000+ yapmıştır, süre dolduğu halde alım yapamamıştır fonlar, o vakit elbette süre uzatımı yapılır.. ama yarın öbür gün değil maalesef
    Bu çakallıklar senin işin benim değil. %100 maldayım, bjnu Twitter da da yazdım sabah. Ayrıca bes te de %70 hisse, %30 altındayım.

Ha, daha fazla malda olabilirdin diyorsan, o eskidendi…şu ortamda asla diyorum.

Sen şimdi gazı ver, aşağı dönüşte meşhur iki ortalamalı grafiğini paylaşırsın, sonra çaktım dersin tepeden.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8. Yurtdışındaki paralar mi geliyor, şov mu yapılıyor nedir bu rakamlar?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 379/1002 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •