Rakamların önemi yok, önemi olan şey açıklayan adamın kimliği.
Printable View
Rakamların önemi yok, önemi olan şey açıklayan adamın kimliği.
Keşke sadece seçimi kaybetseydik diyenler olacak gözüküyor.
Herkese iyi hafta sonları.
2 dayaktan sonra mola verilmeli yoksa 3. 100% dür diyordum hep.
O yüzden önceki cuma dayağı sonrası mola , dün 200 günlüğe gelen büyüklerden alarak belirli bir portföy büyüklüğüne yine ulaştım.
Son 10 ay malda kalmak müthiş oldu benim için ama önceki hafta Tofaşları 22x den verdikten sonra üst üste 2 hata yaptım kenarda kalmayarak.
Bakalım neler olacak, bol şans herkese.
bu tip videoların seçmende çok fazla karşılığı olacağını sanmıyorum. zaten duyduğum şeyler bu kesin böyle olmuştur diye tahmin yürüttüğüm şeyler.
ama belli ki o cenahta epey bir hoşnutsuzluk var. büyük bir çözülme var.
bu adamlar magazin mafyası değil. bildiğin icraat yapan adamlar.
6-7 tane daha video varmış.
Velevki öyle olsun
Bunu yalnız yemedi ki
Çok geniş kesime dağıtıldı..
Anadolu irfanı derki
Cebime giren paraya bakarım..
Hele ki darül harp ise
Domuz caiz
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
haklısın abi. şimdi şöyle: senin de bildiğin üzere devlette her şey kayıt altındadır ve bir yerlerde kaçak olma ihtimali çok azdır.
bir yerde kaçak varsa o da yukarıdakilerin bilgisi dahilindedir. bunlar konuşmasa, sussa da, ölse de yönetim değişirse her şey açığa çıkar.
''Bari sadece seçimi kaybetsek de paraları kaptırmasak'' Loading.
Almanya fabrika siparişleri...
%2,3 düşüş beklenirken, %10,7 düştü.
Pandemiden bu yana kaydedilen en büyük düşüş.
https://bnnbloomberg.ca/german-facto...16339.amp.html
Bu millet neden çıkan haberlere bu kadar şaşırıyor :) yav biz burada yazmadık mı insanlar yarın öbürsü gün duyduklarından sonra biz bu ülkede mi yaşadık diyecek diye 1 senedir ara ara yazdık buralarda.
3.5 milyar dolar ne be cusss su para bist100 e girse endeks 15-20 bindi
Seçimde görevli olanlar ücreti ni nasil alıyor varmj bilen
Sandık başkanı, ilgili sandık defterine görev yapan muşahitleri kayıt altina alır imzalar tum gorevliler. Yevmiye defteri gibi düşun ysk'ya teslim eder. 15 gun içerisinde ziraatbankasindan odemeni alabilirsin. Ödeme çıkmayabilir, ilce ysk'na muşahitlik evragı ile sorabilirsiniz.
Not: müsahitlik gorev kagıdınızı sandık baskanina muhür imza yaptırıniz.Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sonra diyorlar ki kaynak nerede.
Adamlar kaynağı yutmuş:oleyo:
Valla 3.5 milyarda çok ama Kerimcan durmaz ve ekurisinin savarona da cokomelli ile olan toplu serüvenleri daha dikkatimi çekti. Magazini seviyorum galiba
Burada bu guruhu savunmaya çalışan diğer kısmı Jakoben olarak görenlerin de savorana da işleri olmuş mu merak etmedim değil. Çalıyorlar ama çalışıyorlar" lafını kabul "etmemek, gerektiğini bu jakobenler anlatmaya çalışıyor ama idrak meselesi işte. Bir yere kadar
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Deniz hocanin başlığı okuyor musun? Ben hesabi anlamam ama yazdığı bana aşırı aşırı mantıklı geliyor -100 milyar dolar açık var diyor nasıl olacak?
Muhalefet de memura 21 milyar maaş verirmiş.
Iktidar -100 milyar sokmuş yerine gelecek olan da 21ilyar maaş verecekmiş nasıl olacak başkan kimi seversen sev kimi de seçersen seç hesap ortada hiper enflasyona gidiyor sonu başka çıkış var mı?
Tesla alın abi almanların içinden geçti tesla ben de geldim tesla aldım geri dönüşü yok normal arabaya. Bendeki normal araç öyle lüks sınıf değil siz paralı adamsınız model S al bak keyfine bitti merso filan. Daha çok düşer satışları. Almanyaya gelince ne kadar eski kafalı ve teknolojiye kapalı olduklarını gördüm. Gelmeden önce neden telefon yapmıyorlar filan diye merak ederdim gelince çok iyi anladım.
Çağrı sana ne memurun maaşından hiper enflasyondan. Amma kafa yaptın. Senede iki hafta tatile gelirsin bitti gitti. Bu memlekette hep ücretli kesimle ciftci ezildi. Azcık da onlara verilsin. Hatta ben olsam ücretten kesilen gelir vergisini de en fazla yüzde 20 yaparım. Onu da tahsil seviyesine göre kademeli yapar daha çok tahsil gormusten daha az vergi alırım. Muteahite yedirecegim parayi da ciftciye yediririm. Yeter ula millet yolsuzluktan arsızliktan ranttan köşe olsun. Emlakci galerici köşe olsun. Enflasyonla mücadeleyi ücretli yapsin he mi. Hadiyin oradan.
Herif tuık rakamları ile oynuyor..
Maaşlı kesimin cebinden çalmış.
Ticaret ev kira istediği zammı yapmış..
Adalet için önce maaşların düzeltilmesi
Sonrasında sıkı ekonomik politikaya geçsin..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yahu ben en çok mutlu olacak kişiyim. Keşke 21 milyar verseler dolar da 10 liraya düşse. Yemin ederim samimi olarak en mutlu ben olurum hemen kapatır dükkanı dönerim. Eğitim de düzelsin manyak mıyım ne işim var ya havasına suyuna alışamadım.
Olmaz abicim olacak olsa en önde ben koşa koşa gelirim olacak olanı hepimiz biliyoruz malesef işte.
İstanbul'a giderken 2 tabela nın önünde durdum fotosunu çektim.
Biri Haymana diğeri Söğüt . Ben o yoldan ne diye geçtim ?
Halbuki normal biri ya Konya Kütahya yada Aksaray Ankara diye gider.
Ne deyu salladınız ? Merak ettim.
Deluu diye mi ?
Alper sende yap bi delilik al Bearbull ağabeyimi .
Bugün ufaklığın doğum günüydü yarın pasta kesecez.
Sana söz .Kendi hakkımı sana verecem gelirsen :)
BearBull ağabeyime de açık büfe.(ev yapımı su böreği ve cızmana)
Bir mekzup ortaya bir şeyler atıyor.....Hurra aynı kafadan olan saflar da birbirlerini destekler mahiyette egolarını tatmin ediyorlar....ya siz neden hakikatleri bulmak yerine hep bunları alır yaymaya çalırsınız.....Şaşırdım mı hayır.....?zihniyetiniz bu zaten.....alın sizin cenahtan geldi tekzip.....belki yüzünüz kızarır .....
Son söz başaramayacaksınız.....sadece birbinizi kandırısınız......
Terör örgütü FETÖ’den aranan firari Cevheri Güven’in YouTube kanalından bir video yayınlayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı işaret eden Ali Yeşildağ’ın (54) daha önce çeşitli suçlardan ağır ceza mahkemelerinde yargılandığı ve 10 yıllarca hapis cezası aldığı ortaya çıktı.
DGM’DEN AĞIR CEZA MAHKEMELERİNE
Halen cezaevi kaçağı olduğu iddia edilen Ali Yeşildağ, dönemin Devlet Güvenlik Mahkemesi’nde (DGM), ilerleyen yıllarda da İstanbul, İstanbul Anadolu, Ankara ve Bursa ağır ceza mahkemelerinde, “Gece vakti, birden fazla kişi ile silahlı gasp”, “Nitelikli yağma”, “Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak”, “Örgüt adına faaliyette bulunmak”, “Hürriyeti tahdit”, “Gasp”, “Gaspa teşebbüs” gibi çeşitli suçlardan yargılandı.
1990 yılında Bursa ağır ceza mahkemesinde yargılanıp hapse çarptırılan Ali Yeşildağ, bir süre hapis yattıktan sonra şartlı tahliye ile serbest kaldı. İlerleyen yıllarda ise kanundaki değişiklikler nedeniyle Ali Yeşildağ’ın aldığı bazı cezaların kaldırıldığı ya da miktarının düşürüldü.
2020 yılında da Ankara ağır ceza mahkemesinde yargılanan Ali Yeşildağ, buradaki yargılama neticesinde de 10 yılı aşkın hapis cezası aldı.
TUTANAKTAKİ İFADESİ
İstanbul ağır ceza mahkemesinde de yargılanan Ali Yeşildağ, tutanaklarda yer alan ifadesinde suçlamaları kabul etmediğini, şeker hastası olduğu için tedavi gördüğünü, daha önce cezaevinde yattığı için oradaki koşulları bildiğinden teslim olmayarak kaçtığını söyledi.
FETÖ HAPİSTEN KAÇIRDI
10 yılları bulan hapis cezaları alan Ali Yeşildağ’ın, hapis yatmamak için FETÖ tarafından kaçırıldığı iddia edildi. İddiaya göre kaçırıldığı günden beri Ali Yeşildağ’dan ailesi bile haber alamadı.
Odatv.com
Toplumun genelinin neler döndüğünden haberi yoktur, hatta haberi olmadığından dahi habersizdir.
Noam Chomsky
https://www.hisse.net/topluluk/showt...0091&page=1723
vobelit deniz43