Originally Posted by
nosfecagri
Deniz hocanin başlığı okuyor musun? Ben hesabi anlamam ama yazdığı bana aşırı aşırı mantıklı geliyor -100 milyar dolar açık var diyor nasıl olacak?
Muhalefet de memura 21 milyar maaş verirmiş.
Iktidar -100 milyar sokmuş yerine gelecek olan da 21ilyar maaş verecekmiş nasıl olacak başkan kimi seversen sev kimi de seçersen seç hesap ortada hiper enflasyona gidiyor sonu başka çıkış var mı?

Originally Posted by
ALPER
Çağrı sana ne memurun maaşından hiper enflasyondan. Amma kafa yaptın. Senede iki hafta tatile gelirsin bitti gitti. Bu memlekette hep ücretli kesimle ciftci ezildi. Azcık da onlara verilsin. Hatta ben olsam ücretten kesilen gelir vergisini de en fazla yüzde 20 yaparım. Onu da tahsil seviyesine göre kademeli yapar daha çok tahsil gormusten daha az vergi alırım. Muteahite yedirecegim parayi da ciftciye yediririm. Yeter ula millet yolsuzluktan arsızliktan ranttan köşe olsun. Emlakci galerici köşe olsun. Enflasyonla mücadeleyi ücretli yapsin he mi. Hadiyin oradan.

Originally Posted by
ALPER
Bi denesinler bakalim. Olmayacaksa bile bu sefer de böyle olmasın. Öğretmenin maaşı 13 bin lira kirası 10 bin lira. Nasıl düzelecek eğitim?
İstanbul'a giderken 2 tabela nın önünde durdum fotosunu çektim.
Biri Haymana diğeri Söğüt . Ben o yoldan ne diye geçtim ?
Halbuki normal biri ya Konya Kütahya yada Aksaray Ankara diye gider.
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Yer İmleri