Sayfa 378/1005 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 3,017 - 3,024 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    borsa hep önceden haber verir derler, borsa şu anda seçim için ne diyor arkadaşlar?
    2.tur + 2 hafta daha belirsizlik diyor

2. Muhammed yakut tan sonra Ali Yeşildağ diye birisi daha YouTube kanalı açıklamaya başlamış. Meşhur Yeşildağ kardeşlerden biri. Rakamlar fecaat.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ayasofya abininde bu sert düşüşte vob şorttan bi milyon kârda olduğu söylentisi dolaşıyor kulislerde
    Evet ben koku alma hissiyle böyle çok kazanıyorum. Parayı koyacak yer yok. Şömine de odun yerine yakıyoruz. Ne yaparsın zenginliğin böyle bir derdi var.

4.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Muhammed yakut tan sonra Ali Yeşildağ diye birisi daha YouTube kanalı açıklamaya başlamış. Meşhur Yeşildağ kardeşlerden biri. Rakamlar fecaat.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Devlet bizim anamız devlet bizim babamız, devlet bizim kutsalımız değil mi?
    Tabi ki değil. Devlet hepimizin cebinden çıkan her kuruş paranın ülkeyi yönetenlere toplu şekilde sunulmasıdır. Bu ülkeyi yönetenler gökten inmiyor ki arkadaş, bizim aramızdan çıkıyor. Halkın kendisi ne kadar dürüst ve namuslu ise yönetenleri de o kadar dürüst ve namuslı olur. O onu tanıyor bu şunu tanıyor diye konuştukları paralara bak. Yemin ediyorum 1 kuruşumu helal etmiyorum bu hak yiyenlere.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Emilyo Butragenyo Yazıyı Oku
    Devlet bizim anamız devlet bizim babamız, devlet bizim kutsalımız değil mi?
    Tabi ki değil. Devlet hepimizin cebinden çıkan her kuruş paranın ülkeyi yönetenlere toplu şekilde sunulmasıdır. Bu ülkeyi yönetenler gökten inmiyor ki arkadaş, bizim aramızdan çıkıyor. Halkın kendisi ne kadar dürüst ve namuslu ise yönetenleri de o kadar dürüst ve namuslı olur. O onu tanıyor bu şunu tanıyor diye konuştukları paralara bak. Yemin ediyorum 1 kuruşumu helal etmiyorum bu hak yiyenlere.
    adam helalleşme sizin meşrebinizde olabilir, bizdeki atı alan üsküdarı geçmektir diyor..

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Evet ben koku alma hissiyle böyle çok kazanıyorum. Parayı koyacak yer yok. Şömine de odun yerine yakıyoruz. Ne yaparsın zenginliğin böyle bir derdi var.
    Zenginliğin bir diğer derdinin gerçek dostlarını ayırtetme zorluğu olduğu söyleniyor.
    Neyseki fakirim öyle bir derdim yok .
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

7. gecenin bu saatinde Bu başlığı şu anda 44 kişi okumaktadır. (10 üye ve 34 ziyaretçi)

milletin parası borsada hiç oldu okuyabildiği her yeri okuyor

8. .....................

Sayfa 378/1005 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •