Ayni sekilde dusunuyorum sn. sahna.
Printable View
gyo ların halka açılış şeklinde baştan sıkıntı var ... temettü nedir ? toplanan kira = temettü.... gyo lar ne yapıyor ? arsa bina alıp müteahhtilik işini yapıyor ya da taşerona yaptırıyor... iki ayrı şirket olsa biri yatırım yapan diğeri sadece bina mülk sahibi olan ve ikinci dediğim gyo olarak halka açık olsa sıkıntı yok... bu konuda İbrahim Turan da zamanında olumsuz görüşlerini belirtmişti ama bu şekilde halka açıldı gyo lar ...
Sayın TH geçen haftalarda Hulk için bi şey sormuştum, 7.80 üzerindeki hatta 8 küsürlü yeni fiyat sonrası ne olacak diye, bi cevap yazmadınız, yoksa cevapda o fiyatların içinde mi gizli, şimdi geldik Kasıma, Ağustos ayında ajandama şöyle bir not düşmüşüm: ''Hulk 8.10 ile 8.50 arasına geldiğinde Dolar 5.40 lara düştüyse Tikkat et''
Neyse ben DOW 30 u takibe devam diyorum
bu sorunun cevabı şahsına değil de genel olarak verildi, OFAC mevzusu olumlu şekilde hallolmadan hisse zaten oralara gelmez yani 8 e çıkıp oralarda tutunma gücünü bulamaz, OFAC olumlu sonuçlandığı taktirde de 8 tl ler düşük kalır, ilk etapta hedef 12 civarı olmalıdır yani kabaca DD'nin %50 si, ondan sonrası da yerel ve küresel konjonktüre bağlı, ekonomi toparlanma moduna girerse 15 ler radara girer, düşük olasılıkla şirket birleşmesi/satın alınma vs olursa veya söylentileri yayılırsa da 20 lerde soluğu alırız