Sayfa 776/1032 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 6,201 - 6,208 arası.

Konu: HALK Cafe - I

ben de geri alım proğramının abd yle krizin zirve yaptığı zamanda halkbanka ya cezayla ya da borsa da hisse satış yoluyla saldırı yapılacağı korkusuyla alınmış bir karar olarak gördüm.
    bu şartlar oluşmazsa geri alım beklemiyorum .
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

2. Hulk Twitter da topik olmuş

3.  Alıntı Originally Posted by Yalniz Mehmet Yazıyı Oku
    Sn proleter
    Yanlış anlamayın ama GYO şirketleri bu sene zor şartlardan geçiyor. Neden diye sorarsan faizler çok yükseldi ve gayrimenkul satışları çok azaldı diye her taraftan duyuyoruz. Şimdi siz bir düşünün 200 milyar çektiniz ve 10 yıl sonrasi için atıyorum 400 milyar ödeyecek siniz deseler siz alır mısınız bu şartlar da. Ama faizler düşükken eskiden 200 milyara 300 milyar ödüyor du, Neredeyse iki kat fark var. Gerisini siz düşünün. Su an sizin seçtiğiniz sektör baya zor dönemden geçiyor. Ama belli olmaz tabi belki halkbank ile beraber yükselebilir ama ben zor derim. Tavsiye içermez Şahsi düşüncem dir.
    yahu bu şirketin ÇOK emlak işiyle bir işi yok. bankaya gayrimenkul temin edip kiraları topluyo ve İSTANBUL FİNANS MERKEZİNİ YAPIYOR.

Bu şirket 2013 de 1.35 den arz oldu arz oldu ama ne oldu gezi oldu. 17 25 aralk oldu. abd davası dediler rıza dediler ambargo dediler ceza dediler. 5 ssene geçti fiyatı 65. kusura bakmayın hiçbir zaman zarar etmemiş 250 milyon halka arzdan para almış 200 milyon dolar istanbul finans merkezine yatırım yapmış geri kalanı boşver bir şirket 500 milyon tl edemez.

BU ABD geyiği 5 yıldır şirketi baskıladı borsanın en ucuz kağıdını emlak ile ilişkilendiremezsiniz. sadece istanbul finans merkez arsası 35 bin metre kare. bırak herşeyi bağışla arsayı sat kapat şirketi 1 lira.

4. bana katar kredi versin HALK GYO 2.5 lira. Katar dan okuyan varsa selamın aleyküm bana kredi verin 20 milyon dolar yeterli. sadece bu kağıda yatıracağım parayı. kredi istiyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by proleter Yazıyı Oku
    yahu bu şirketin ÇOK emlak işiyle bir işi yok. bankaya gayrimenkul temin edip kiraları topluyo ve İSTANBUL FİNANS MERKEZİNİ YAPIYOR.

Bu şirket 2013 de 1.35 den arz oldu arz oldu ama ne oldu gezi oldu. 17 25 aralk oldu. abd davası dediler rıza dediler ambargo dediler ceza dediler. 5 ssene geçti fiyatı 65. kusura bakmayın hiçbir zaman zarar etmemiş 250 milyon halka arzdan para almış 200 milyon dolar istanbul finans merkezine yatırım yapmış geri kalanı boşver bir şirket 500 milyon tl edemez.

BU ABD geyiği 5 yıldır şirketi baskıladı borsanın en ucuz kağıdını emlak ile ilişkilendiremezsiniz. sadece istanbul finans merkez arsası 35 bin metre kare. bırak herşeyi bağışla arsayı sat kapat şirketi 1 lira.
    Oldukça iyimser ve subjektif beklentileri içeren bir görüş olmuş. Şirketin net karının ne kadarı yeniden değerlemelerden geliyor bir bakarsanız elde tutulan nakitin az olduğunu göreceksiniz. Ayrıca kira gelirlerinin ne kadarı dövizdi ve yeni düzenleme ile kira geliri ne seviyede düşecek ona da bakın derim. Tüm bunları bir arada değerlendirince tekrar objektif şekilde konuşalım.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

6.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Oldukça iyimser ve subjektif beklentileri içeren bir görüş olmuş. Şirketin net karının ne kadarı yeniden değerlemelerden geliyor bir bakarsanız elde tutulan nakitin az olduğunu göreceksiniz. Ayrıca kira gelirlerinin ne kadarı dövizdi ve yeni düzenleme ile kira geliri ne seviyede düşecek ona da bakın derim. Tüm bunları bir arada değerlendirince tekrar objektif şekilde konuşalım.
    ben bu kağıtta 6 aydır yatıyorum bu dediklerinizi andımız gibi her sabah açıp tek tek okuyorum. hiçbiri dediğiniz gibi değil.

7.  Alıntı Originally Posted by proleter Yazıyı Oku

Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by proleter Yazıyı Oku
    ben bu kağıtta 6 aydır yatıyorum bu dediklerinizi andımız gibi her sabah açıp tek tek okuyorum. hiçbiri dediğiniz gibi değil.
    Kira gelirlerinin ne kadarı döviz biliyor musunuz?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

8.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Kira gelirlerinin ne kadarı döviz biliyor musunuz?
    evet sadece salı pazarı oteli.

Sayfa 776/1032 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •