ben de geri alým proðramýnýn abd yle krizin zirve yaptýðý zamanda halkbanka ya cezayla ya da borsa da hisse satýþ yoluyla saldýrý yapýlacaðý korkusuyla alýnmýþ bir karar olarak gördüm.
bu þartlar oluþmazsa geri alým beklemiyorum .
ben de geri alým proðramýnýn abd yle krizin zirve yaptýðý zamanda halkbanka ya cezayla ya da borsa da hisse satýþ yoluyla saldýrý yapýlacaðý korkusuyla alýnmýþ bir karar olarak gördüm.
bu þartlar oluþmazsa geri alým beklemiyorum .
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Hulk Twitter da topik olmuþ
yahu bu þirketin ÇOK emlak iþiyle bir iþi yok. bankaya gayrimenkul temin edip kiralarý topluyo ve ÝSTANBUL FÝNANS MERKEZÝNÝ YAPIYOR.
Bu þirket 2013 de 1.35 den arz oldu arz oldu ama ne oldu gezi oldu. 17 25 aralk oldu. abd davasý dediler rýza dediler ambargo dediler ceza dediler. 5 ssene geçti fiyatý 65. kusura bakmayýn hiçbir zaman zarar etmemiþ 250 milyon halka arzdan para almýþ 200 milyon dolar istanbul finans merkezine yatýrým yapmýþ geri kalaný boþver bir þirket 500 milyon tl edemez.
BU ABD geyiði 5 yýldýr þirketi baskýladý borsanýn en ucuz kaðýdýný emlak ile iliþkilendiremezsiniz. sadece istanbul finans merkez arsasý 35 bin metre kare. býrak herþeyi baðýþla arsayý sat kapat þirketi 1 lira.
bana katar kredi versin HALK GYO 2.5 lira. Katar dan okuyan varsa selamýn aleyküm bana kredi verin 20 milyon dolar yeterli. sadece bu kaðýda yatýracaðým parayý. kredi istiyorum.
Oldukça iyimser ve subjektif beklentileri içeren bir görüþ olmuþ. Þirketin net karýnýn ne kadarý yeniden deðerlemelerden geliyor bir bakarsanýz elde tutulan nakitin az olduðunu göreceksiniz. Ayrýca kira gelirlerinin ne kadarý dövizdi ve yeni düzenleme ile kira geliri ne seviyede düþecek ona da bakýn derim. Tüm bunlarý bir arada deðerlendirince tekrar objektif þekilde konuþalým.
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Yer Ýmleri