ben de geri alım proğramının abd yle krizin zirve yaptığı zamanda halkbanka ya cezayla ya da borsa da hisse satış yoluyla saldırı yapılacağı korkusuyla alınmış bir karar olarak gördüm.
bu şartlar oluşmazsa geri alım beklemiyorum .
ben de geri alım proğramının abd yle krizin zirve yaptığı zamanda halkbanka ya cezayla ya da borsa da hisse satış yoluyla saldırı yapılacağı korkusuyla alınmış bir karar olarak gördüm.
bu şartlar oluşmazsa geri alım beklemiyorum .
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Hulk Twitter da topik olmuş
yahu bu şirketin ÇOK emlak işiyle bir işi yok. bankaya gayrimenkul temin edip kiraları topluyo ve İSTANBUL FİNANS MERKEZİNİ YAPIYOR.
Bu şirket 2013 de 1.35 den arz oldu arz oldu ama ne oldu gezi oldu. 17 25 aralk oldu. abd davası dediler rıza dediler ambargo dediler ceza dediler. 5 ssene geçti fiyatı 65. kusura bakmayın hiçbir zaman zarar etmemiş 250 milyon halka arzdan para almış 200 milyon dolar istanbul finans merkezine yatırım yapmış geri kalanı boşver bir şirket 500 milyon tl edemez.
BU ABD geyiği 5 yıldır şirketi baskıladı borsanın en ucuz kağıdını emlak ile ilişkilendiremezsiniz. sadece istanbul finans merkez arsası 35 bin metre kare. bırak herşeyi bağışla arsayı sat kapat şirketi 1 lira.
bana katar kredi versin HALK GYO 2.5 lira. Katar dan okuyan varsa selamın aleyküm bana kredi verin 20 milyon dolar yeterli. sadece bu kağıda yatıracağım parayı. kredi istiyorum.
Oldukça iyimser ve subjektif beklentileri içeren bir görüş olmuş. Şirketin net karının ne kadarı yeniden değerlemelerden geliyor bir bakarsanız elde tutulan nakitin az olduğunu göreceksiniz. Ayrıca kira gelirlerinin ne kadarı dövizdi ve yeni düzenleme ile kira geliri ne seviyede düşecek ona da bakın derim. Tüm bunları bir arada değerlendirince tekrar objektif şekilde konuşalım.
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
Yer İmleri