https://youtu.be/rkSogX9RoRg
Kamuran akkor..
Bir teselli ver.. ytd
Printable View
https://youtu.be/rkSogX9RoRg
Kamuran akkor..
Bir teselli ver.. ytd
Yok verir demedim zaten! Verince kuruşla hesaplıyorlar dedim.
Hem fiçin raporunda yazmışlar, temettü verilmediği varsayilmis diye. Verirseniz siz düşünün der gibi olmuş..
Bedelli için şirketinde düşünmesi lazım elindeki lot miktarı kadar para lazım olacağını.yer mı o kısım bilemiyorum.. 😊 ytd
Güzel raporlar zirvelerde, kötü raporlar diplerde gelir🙃
Şaşmaz !.
Alım fırsatıdır da diyemem elbette😷
Al-sat tut değildir.
trump reisi övmüş yarın %2 tepki verir:)
Ahahaha. Dolarda gevşeme yok, sertte yapmamış.
Trump hojamda direnç ve destek kısmını biliyor desene. 😊 Zamanlama ilginç.
Para girecek mi yaptirim var mı, f35 falan, yatırım var mı? Övgü varsa ne olmuş olabilir. Kalıcı olmak için para lazım para, tepki istemiyoruz, teptirsin istiyoruz..
ama fiç sonrası kısmı deneyimlendigim için diğerinden pek kalıcı gelmiyor. Çok fic.. ytd
Çok fiç mis değil mi? Ytd
Sakin olmak lazım, önce bir rahatlasın.. ytd
Ciğer de dolanıyor şuanda, umalimda dalaga kadar gelmesin.. ytd
Ciğer den az biraz toparladı gibi.. ytd
Tabi yine de tehlike geçti diyemeyiz, türbülansa girmi******. Umarım.. hayatımız ummakla geciyor. Trump, Putin, Kirman. Bir umuttur yaşamak.. Ama ne yazıktır ki hep başkalarından umuyoruz.. ytd
Ne tirmaladin be.. ytd
aldım yine son kurşun kaldı yarına.kordsa da aldım hemen kara geçirdi bu zort herzamanki gibi.endeks ortalamalara doğru geldi diğer hisseler allahtan tepkii veriyor da buradan yazan zararı kapıyorlar
yılbaşına kadar sabrım var sonra aldıklarımı veririm yapacak bişey yok denemek lazım
40.98 - 41.30 aralığından 5 milyon geri alım yapmış..
Sanki kendileri alım yapmak için geriye baskilamislar... Dibini sıyırmak böyle birşey işte o kadar parayla . Ytd
Dibi derken yanlış anlaşılmasın. Elinde ekmek var kuru fasulye var.. suyu kalmış, kalan ekmekle de tabağı temizliyorsun. Ama neden o aralıktan aldın demezler mı adama... 😂 Ytd
Kuru i(isotlu), pilav, cacık. Bir baş soğan.. ytd
38 ziyaretçi oldu. Kuru pilav yayık ayran.. ytd
Heyecan yok millet
47-48 den de aldılar
Vizyon yok bunlarda tek eksik o bi ara folar rallisine parayı katladık ama her zaman söylerim iyi malı piyasa alır götürür patron değil o dönem piyasa çoşkuyla alıyordu
evet diğer kademeler boştu belliydi.ben de 41 e çok yazdım 41.20 atışa başladım 41 göstermezler dedim ama şansımı deneyeyim.
böyle giderse herkesin elindeki hisseyi alıp halka kapalıya dönecek:)
şaka bi yana çok fazla lot var biraz azalması lazım.bunların daha 36 dan iskontolu çıktığı hisselere ne oldu acaba duruyor mu parkta?
İşi daha öncede yavaşlatan aldıklarını iskontolu satmaları oldu
Ya koca iş gurubu hazır malı toplamışsın neden daha alttan piyasaya dağıtıyorsun
Zaten böldükçe bölüp tahtayı hantal yapmışsın
Bak koç gurubuna ne kadar az hisse o kadar katlama
Ne zaman sattı hatırlamıyorum tarihi ama Nisan 2023 36 lirada 2.20-1.80 dolar aralığına denk geliyor. Eğer o tarihteyse. Bugün 1.17 centten almış, koy babacım sattığı tarihten bugüne mevduata vay vay vay… ytd
Pek iskontolu gibi durmuyor eğer böyle yapmışlarsa oldukça akılcı mühendislik ötesi.
Kaldı ki bir banka var elinde, müthiş bir finans yönetimi olmalı, dövizin ne olacağını öngörebilmek vs haricinde tüm faaliyetlerini global olarak her yeri tek bir noktadan yapay zeka ile takip etmeyi de eklersek çokta zor olmaz nerede ne yapacaklarını bilmek.
Bence tabiki belki öyle değildir. Ama yüksek ihtimalle öyle dir. Ytd
Alımlara tl değilde dolar bazlı odaklanmak daha mantıklı!
Ha bir teknikte var sonuçta tekniği çizen de bunlar olunca baba destek ve dirençlerin geçişinde dolar bazlı bakmak yanıltabilir tabi o kısımlarda alım yaparsa bu da yanıltıcı olur kanımca. Ytd
Bugün nefes oldu biraz.
Fed i diğerleri alttan karşılarken bu üstten karşılamayı tercih etti.. ytd
Kendileri dışında dolaşımda 560 milyon adet hisse var diye biliyorum
Alınan 11.3 milyon :)
iki günde 450 milyon tl lik hisseyi piyasadan çekmiş o kadar da küçümsemeyin bistte sermayesi bu kadar olmayan 100 şirket vardır.
gediğin infonun philip in osmanlının o kadar malı yok yani
birilerine iskontolu çakmazlarsa 2025 sonuna kadar çok faydası olur fiyat üzerinde.
Moza hc pek bir rahatlamış gördüm seni. 😊
Dün takas değişiminde (pasta da değil) bofa aliciydi bugün ise dunkunun fazlası ile satıcı olmuş.. bugün aot 41.50 civarı. Ytd
Dün baskıyı arttıran kendileriydi dediydim,
bugün ise çıkış yapanı karsilamis alımı gibi geldi bana. Belki de danışıklı dövüş. Neyse alımda vites olmuş biraz daha. En azindan alım yerinin adı belli şimdilik.. ytd
Bu takas değişimine giren bofa nereden çıktı, bir çok şirkette sonradan turettiler. Farkında olan var mı bilmiyorum ama eskiden takaslarda görünmüyordu..
Var mı ne olduğunu bilen.. ytd
pozitif düşünüyorum endeks güç topluyor 20 günlük ortalamadan güç alıp 10200 üzeri kapanışlar yapar yönetim de 2 günde 11 milyon almış bu da başka pozitif nokta .endekse kayıtsız kalmaz bu sefer faizler de düşmeye başlayınca mecbur bir miktar para illaki buraya da akar.
yeter ki bu ara bi deprem ekonomide görevden alma yeni bir savaş ya da bomba hikayesi olmasın.
bofa da yola gelir zaten epey azaldı malı liderliği bırakalı çok oldu belki eski günlerine geri döner
BofA’nın Türkiye’de satın aldığı ve satamadığı hisseleri yakın zamana dek iki gün içinde elden çıkarma veya virman yapma mecburiyeti vardı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) 25 Ocak 2024 tarihinde yayımladığı 2024-6 numaralı bülten ile BofA’nın faaliyetlerine onay verdi. Dolayısıyla ilgili gün itibarı ile BofA satamadığı hisseleri elde tutabilmeye başladı.
diye bir yazı var
Doğru düşünüyorsun tabiki. Benim demek istediğim şuydu. Satan varsa aliciyim şeklinde gövde göstermiş. Daha önceleri de bunu defaten yaptı. Ama hiçbir zamanda elindeki kontrolü başkasına vermedi.. dusrmek isterse düşürüyor yükseltmek isterse yükseltiyor. Tahtacı bunj hep yapıyor.. ytd
Hmmm bu önemli birşeymis ve ben bunu gözden kaçırmışım. Eyvallah.
Ama sanırım sadece görünüyor olmuş artık yoksa aynı bofa.. iki gün önce 6 kusur dun 8 bugün ise 2 kusur olmuş payı.. çok etkili ve hissesine göre de etkisiz eleman vasfında. Yabancı değil yalancı olanından sanırım bunlar, yabancı kalmadığına göre.. yoksa boyle kıvrak olmazlardi.. ytd