Sayfa 386/476 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436 ... SonSon
Arama sonucu : 3801 madde; 3,081 - 3,088 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1. https://youtu.be/rkSogX9RoRg
    Kamuran akkor..
    Bir teselli ver.. ytd

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Öyle kuruş deyip geçme bence 😂 adamlar kurusu kuruşuna hesaplıyordur her birşeyi. Mesele verdiği temettuler.. ytd
    temettü den umudu keseli çok oldu.para varken vermeyen adam yokken hiç vermez dua edelim bedelli yapmasın

3.  Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku
    temettü den umudu keseli çok oldu.para varken vermeyen adam yokken hiç vermez dua edelim bedelli yapmasın
    Yok verir demedim zaten! Verince kuruşla hesaplıyorlar dedim.
    Hem fiçin raporunda yazmışlar, temettü verilmediği varsayilmis diye. Verirseniz siz düşünün der gibi olmuş..
    Bedelli için şirketinde düşünmesi lazım elindeki lot miktarı kadar para lazım olacağını.yer mı o kısım bilemiyorum.. 😊 ytd

Güzel raporlar zirvelerde, kötü raporlar diplerde gelir🙃

Şaşmaz !.

Alım fırsatıdır da diyemem elbette😷

Al-sat tut değildir.

trump reisi övmüş yarın %2 tepki verir

6.  Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku
    trump reisi övmüş yarın %2 tepki verir
    Ahahaha. Dolarda gevşeme yok, sertte yapmamış.
    Trump hojamda direnç ve destek kısmını biliyor desene. 😊 Zamanlama ilginç.
    Para girecek mi yaptirim var mı, f35 falan, yatırım var mı? Övgü varsa ne olmuş olabilir. Kalıcı olmak için para lazım para, tepki istemiyoruz, teptirsin istiyoruz..
    ama fiç sonrası kısmı deneyimlendigim için diğerinden pek kalıcı gelmiyor. Çok fic.. ytd

7. Çok fiç mis değil mi? Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

8. Sakin olmak lazım, önce bir rahatlasın.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 386/476 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •