Diðerlerimi yazmýyorum onlar da zamanýn vurun abalýyasý! Kader diyemem ben kendim ettim! 😊Ytd
Tam olarak ne yapmak istiyorlar? Bankalar düþtü, faizler çakýlý kaldý, endeks düþüyor! Tam olarak ne isteniyor? Paramý kaldý insanlarda, para yoksa nasýl olacak bu iþler! Faizdekilerin parasýna mý göz dikildi acaba! Bu faizlerde kim kredili borsaya girer ki! Kim kredi çeker? Tam olarak nedir istenilen var mý bilen.. ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ya birþey var, ya da baþka birþey var! Faizdeki niye girsin ki? Zaten orada! Eee ekonomi kötü ise düzelmiyorsa niye girsin! Hadi açýk yapýyorlar sistemsel kime karþý neye karþý! Yabancý sektöre mi gelir, þirkete mi gelir, endekse mi gelir! Niye gelsin hem, neye gelsin! Olanda zaten þirketin salt çoðunluðuna sahip olan yabancýdýr!
Eee böyle yapýlarak ne kazanýlýyor! Ytd
Diðer borsalara bakarken aaa endeks ralli yapýyor diyoruz ya ilk bakýþta endekse bakýyoruz! Aslýnda iþin rengi öyle deðil, sektörlere bakýyorsun ikinci etapta! Sonra üçüncü etapta ise þirkete bakýyorsun! Örnek AAL American airlines sürünüyor 2018 den beri!
Endeks iþin süsleme kýsmý! Aslolan þirketler! Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri