Dibi derken yanlış anlaşılmasın. Elinde ekmek var kuru fasulye var.. suyu kalmış, kalan ekmekle de tabağı temizliyorsun. Ama neden o aralıktan aldın demezler mı adama... 😂 Ytd
Dibi derken yanlış anlaşılmasın. Elinde ekmek var kuru fasulye var.. suyu kalmış, kalan ekmekle de tabağı temizliyorsun. Ama neden o aralıktan aldın demezler mı adama... 😂 Ytd
Kuru i(isotlu), pilav, cacık. Bir baş soğan.. ytd
38 ziyaretçi oldu. Kuru pilav yayık ayran.. ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Heyecan yok millet
47-48 den de aldılar
Vizyon yok bunlarda tek eksik o bi ara folar rallisine parayı katladık ama her zaman söylerim iyi malı piyasa alır götürür patron değil o dönem piyasa çoşkuyla alıyordu
evet diğer kademeler boştu belliydi.ben de 41 e çok yazdım 41.20 atışa başladım 41 göstermezler dedim ama şansımı deneyeyim.
böyle giderse herkesin elindeki hisseyi alıp halka kapalıya dönecek
şaka bi yana çok fazla lot var biraz azalması lazım.bunların daha 36 dan iskontolu çıktığı hisselere ne oldu acaba duruyor mu parkta?
İşi daha öncede yavaşlatan aldıklarını iskontolu satmaları oldu
Ya koca iş gurubu hazır malı toplamışsın neden daha alttan piyasaya dağıtıyorsun
Zaten böldükçe bölüp tahtayı hantal yapmışsın
Bak koç gurubuna ne kadar az hisse o kadar katlama
Ne zaman sattı hatırlamıyorum tarihi ama Nisan 2023 36 lirada 2.20-1.80 dolar aralığına denk geliyor. Eğer o tarihteyse. Bugün 1.17 centten almış, koy babacım sattığı tarihten bugüne mevduata vay vay vay… ytd
Yer İmleri