dollara gömülmek için bahane ariyon gibime geliiy :he:
secimden önce rte cb olursa full dollar alirim diyenler coktu . sözünde durup dollar aldilar mi bilemiyorum.
Printable View
Cok korkunç yetkiler aldi
Yuksek yargiyi gazeteciler kim olcak onlar bile saraya baglandi.
Kisa da dalgalanma arada bist rallileri olsa da cumhuriyet tarihinin en kotu 5 yilina hazirlikli olun bence reel ekonomi olarak
Valla ben dun aldim. Bugun terse kaldik ama olsun. Eger bugunku mb karari ve uzerine damat ekonomiye getirilirse dolar almayacanda ne yapacan. :)
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vob 2 ye ayrıldı iyi oldu .
Bir Önerim var .
Bu muhabbet topiği de ikiye ayrılsın .
Biz burada kabineyi tarafsız olarak bekliyoruz .
Örneğin Daron acemoğluna ekonomiyi verseler takdir edeceğiz liyakatten ötürü
Ekonomi vasfı olmayan Berat Albayrak gelse tabii ki eleştireceğiz .
Fakat bazı arkadaşlar var , değil Berat , bizim mahallenin İmamı ekonomi bakanı
Olsa alkışlayacaklar .
İşte bu tür arkadaşlar için biat 24 , yalakalık 24 gibi bir topik açılsın
Orada devamlı birbirlerini , hükümeti yağlar yıkarlar .
Nasıl fikir ?
CV'sine baktım:
-Üniversiteyi İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinde okumuş,yüksek puanla öğrenci alan bir yer değil.
-Sonra Pace üniversitesinde finans yüksek lisans eğitimi almış.ABD'de Pace Üniversitesi vasat altı bir okul,ABD üniversiteleri arasındaki sıralamada 187'ci sırada.
Bu CV'ye sahip bir kişi büyük bir holding ya da uluslararası büyük bir şirkette yönetim katında çalışamaz,düz eleman olarak bile kabul edilmesi zor.Bu ülkede örneğin Harvard gibi dünyanın en iyi üniversitelerinden mezun,tüm öğretim ve iş hayatı boyunca üstün başarı göstermiş bir çok yetenek var.Öyle kişiler varken bu tür 'liyakat'ı ön planda tutmayan tercihleri 'şans'olarak değerlendirmek çok hatalı bir yorum olur.
Berat ekonomiyi aldıysa mb artik fiilen bitmis demektir.
Dedigim gibi ismi cumhur bankasi olur.
5 yil icinde olacaklari dusunemiyorum.
Not : tahminler uzun vade icindir.
Ekonomi ne kdr leş olursa olsun asiri ucuz kalinca arada ralliler olabilir.
Acelem yok acil parayada ihtiyacım yok reelde alım yapıyorum viopta 15 bin sabitim var şuan itibariyle çıtır al sat yapıyorum
benim bir arkadaş yaklasik 2 yildir düzenli olarak her ay maaşı cektiginde ilk işi 500tl lik dollar almak oluyor..onuda bankadan yapmiyor , feto cu neyim deyip içeri atarlar deye kuyumcudan banknot şeklinde aliyor,
gecen gün evine gittim dollarlari istiflemiş. sana bi de ayakkabi kutusu lazim,bunlari saklamak icin dedim . basti kahkahayi :he:
film gibi ülkeyiz valla cok acaip senaryolar çıkıyor
https://twitter.com/izzetcapa/status...95786203140098
Son liste bu.
Binali nolcak
Meclis baskani o
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Berat varsa dolar sabaha
Bize iyi kâr yazdıracak gibi...
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bend ebir şey duydum ama kesin banka bilişim sistemlerine yeni iki pencere konmuş
bu arada kabi,nede müthiş ilginç isimler varmış
Mesajı aldım hocam birde rakam söylerseniz çok sevinirim ona göre haraket edelim
Ne demek meali?
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok vazgeçtim dolar molar almıyorum hepsi hikaye şu saatten sonra herşey beklenir burdan ve milletten bugün gördüğüm yazılardan sonra tıp üç kuruşluk insanlar yüzünden çoluk çocuğumuzdan ayrı kalamam amk... ispicilik=...,,,,!!!!!!! düşündüm eşitliğini bulamadım amk
Yaw Berat ın CB damadı olması dışında ne gibi özelliği var? Memlekette o kadar kaliteli ekonomistler varken Beratı ekonominin başında görmek ne kadar etik Bir davranış
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu düzenleme orduya ciddi zafiyet getirecek bir şey..
yandaşlar Türk ordusuna yapılan bu şekilde bir müdahelenin ne tür sonuçlara yol açacağını düşünebiliyorlar mı ?
terfileri tek bir kişiye bağlanan insanlar ülke çıkarı için gerektiğinde "kral çıplak" diyebilecekler mi? çok üzücü.. sistem tek kişiye biat getiriyor her alanda..
----------------------alıntı
KHK ile Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu'nda da bazı düzenlemeler yapıldı. General ve amiraller de dahil subayların rütbe bekleme sürelerine ilişkin yapılan düzenlemeyle, bu süreler Cumhurbaşkanı kararıyla uzatılıp kısaltılabilecek.
http://www.haberturk.com/ankara-habe...rde-degisiklik
Ver gazı bozi ver gazı
İlle dolar longlarina prim yaptiracaksin değil mi :kahkah:
Sadece hisse nette yazan bozinin dolarına el koyacaklar miş
Huni dedi :kahkah:
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni sistem geldi ..
Hepimize geçmiş olsun .
Son belli .
Son belli huni bozinin dolarını alacak
The end
:kahkah:
halen kıcı kırık bir bakan listesi bekliyoruz, 21 30 dediler, arkadas bi ülkede kimse işini düzgün yapmaz mı
işte bu yüzden bu ülke hiç bir yere gidemeyecek
ha eger abd borsa kapanışlarını bekliyorsak durum daha da fena :oleyo:
S...... forumunuda paylaşımınıda bundan böyle takipçiyim Güneysu abi at benide gaza gelip bişey yazarsak mazallah çoluk çocuktan ayrıyız abi şu ispilerim diyenleri at veya beni teşekkürler
gecikmenin nedeni bir anlaşmazlık olabilir mi ?
ya da daha onceden ok alınan bir isim vazgeçmiş olabilir mi?
düşük bir olasılık ama bu tür şeyleri yıllar sonra öğreniriz genelde..
Yahu en çok neye güldüm
Şurdaki işsizler takımı varya hani şu 200 lira kazandığında 10 takla atan cehaşkapece tayfası Berat Albayrak gibi bilgili zeki donanımlı 1 adamı beğenmiyor. Sorsan partilerinde Albayrak'ın 4/1 i edecek adam yok lider yok
Geliyorrrrr geliyorrrrr
Liste liste geliyor :kahkah:
Verme o zaman
De ki ona
Hunimi ye :kahkah:
:kahkah: :kahkah: :kahkah:
https://i.hizliresim.com/VDEGaP.png
kapatın la şu dowu görek yeni kabineyi gerçi sosyal medyaya sızdı ama neyse
6 kurusluk spread e ragmen kabinedeki isimleri gorunce dolar almaya basladim su listeye 6 kurus ne ki faso fiso.
Herkese bol sans
brent bile bana kazık attı
niye coştu bu la
trump düşcek dediydi
ondan da terso
Liyakat yine yok tabii ki.
Berat albayrak enerjiden çıkıp nasıl maliye bakanlığına geliyor ayıptır söylemesi? Hem enerjiden hem maliyeden mi anlıyor bu adam.
Güncel genelkurmay başkanının savunma bakanı olması ne kadar etik.
Her neyse kafa yoramayacağım artık bu işlere. İlk hakettiği şekilde yönetilir, neyi hakediyorsa öyle yöneltilsin bu saatten sonra bütün enerjimi alıyor yoksa bu işlere kafa yormak.